- 2 Ekim 2024
- 33
- 80
Aynen Förhıns sırf sperm üstüne sperm fantazisi yapmasınlar diye uydurmuş tıpta otorite kişilikler.Öyle birşey yok tabi ki.8,10 defa bile kürtaj olan kadınlar var.insanları hizaya getirmek için uydurulmuş şeyler.
Dünyanın en basit operasyonunda bile çok istisnai durumları belirtirler. Çünkü böyle yapmak zorundalar.ama pratikte 10.000 kişiden birinde belki görülür yani.ama dediğim gibi belirtmek zorundalar.geniz ameliyatında bile neler neler yazıyor.dediğin de bu tarz birşey.Aynen Förhıns sırf sperm üstüne sperm fantazisi yapmasınlar diye uydurmuş tıpta otorite kişilikler.
Bence iki ay içinde evlenin. Kimseye birşey demeyin. İlerde de erken doğdu dersiniz.Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.
Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.
Bence aralıkta yapın tayin dönemi geliyor dersiniz. Sizinle pek aynı durum değil ama bende hamileyim ve düğünüm olacak biz kendimizi zora sokmak istemedigimiz için düğünü yapmamıştık şuan 19 haftalık hamileyim ama nikahı ocakta nişanı daha öncesinde yaptık. Hatta hamile olduğum için duğün yapmayalım dedim ama eşim içinde kalsın istemiyorum ileride pişman olursan dedi ve yapıyoruz göbeğim baya bir çıktı o kadar ertelemek pek iyi olmaz hamileliğinizi saklayacak iseniz o tarihlerde belli olur. Ayrıca ailenizle paylasin bu durumu bilmek onların en büyük hakkı belki üzülürler ama haberlerinin olmaması onları daha çok üzer ve eşinizin ailesine karşı her zaman bu konuda kötü hissedersiniz. Aileniz arkanızda olursa ömür boyu içiniz daha rahat eder kimse ailen bilmiyordu biz şöyle yaptık diyemezAileye söylemeden herşey usulüne uygun gibi göstermek amacı. Ve ocakta resmi nikah yaparsak memur oldugumuz icin tayin dönemini bahane olarak gösterebiliriz
Ne güzel sonunda bilimsel banttan konuşmaya başladın işine gelen konu neticede. Ama hamilelik kaza kader.Dünyanın en basit operasyonunda bile çok istisnai durumları belirtirler. Çünkü böyle yapmak zorundalar.ama pratikte 10.000 kişiden birinde belki görülür yani.ama dediğim gibi belirtmek zorundalar.geniz ameliyatında bile neler neler yazıyor.dediğin de bu tarz birşey.
Tayin olayı dediğinize göre okumuş eylemiş insanlarsınız ... Doğum kontrol yöntemlerinden bilginiz yok mu ??Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.
Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.
Millet burada birbirine girdi, ban yedi. Ama konu sahibi yok. Ne değişik!
Hayır.O kadar mı? Kuruluk yapmadı mı?
124345.geleneksel kk kürtaj savaşlarıMillet burada birbirine girdi, ban yedi. Ama konu sahibi yok. Ne değişik!
Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdidenbir
Masum bir cana kıymayın. Sonra bedelini ağır ödeyebilirsiniz. Bütün kolaylıklar önünüze serilmişken bu bebeğin günahına girmeyin. İlerde bu sebeple de imtihan olabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.