- 30 Ekim 2022
- 188
- 149
- 124
- Konu Sahibi acayipbirisi123
Ayy yok artık yaa.Cidden mi öyleyse kime nasıl güveniriz bilmiyorum .Bir adam vardı karısını aldatan, bir gecede 9 sattlik yola gidip dönüyordu. Kendisi bir ortamda anlatmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yok artık yaa.Cidden mi öyleyse kime nasıl güveniriz bilmiyorum .Bir adam vardı karısını aldatan, bir gecede 9 sattlik yola gidip dönüyordu. Kendisi bir ortamda anlatmıştı
Bende bunları duydukça artık insanlardan soğudum ve küçük detaylar korkurucu geliyor artık. Normalde düşünsen hiç ihtimal vermezsin 9 saatlik uzağa aldatmaya gideceğineAyy yok artık yaa.Cidden mi öyleyse kime nasıl güveniriz bilmiyorum .
Stresten sorgulayamadim.Ama netleştirmem lazım haftaya tarih alacagiz diye planlanmıştır.Güncellemeyi şimdi okudum. Bundan sonrası için bence böyle telaşlı davranmayın bu konuyla ilgili. Bizler buradan sadece sizin yazdıklarınzıa göre yorum yapıp, fikir yürütüyoruz. Bir yerde nişanlınızın dediği gibi de olabilir. Konuşmasından, ses tonundan bakışlarından en iyi siz bilebilirsiniz neler çevirebildiğini. Siz nişanlınızla çok yüzeysel konuşmuşsunuz. Keşke daha sorgulayocı, şüpheli bir tavırla da sorsaydınız ondan cevap gelince.
Şuan için en mantıklısı kadından bir süre için bir daha bahsetmemeniz. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyin sakın.
Benim arkadaşım, kardeşim olsanız o kadın hakkında bilgi almak için valla oturur tarot falı hesabı açar, kadına fal bakmaya çalışırdım ağzından laf alırdım.
Yani acaba öyle bir durum olabilir mi diyorum belki önemli görmedi o kadar bahsedecek. Bilemedim ki. Bir süre iyi gözlemleyin gerçekten ama nişanlınızı hiç şüphelendirmeyin derim.Konuya göre değişiyor. Bazen benim saçma bulduğum konularda çok.gereksiz detay verirken bazı konuları da yüzeysel geçebiliyor
Evet ya. Gün 24 saat zaten 18 saat yol git gel.Bor kaç saat için.Bende bunları duydukça artık insanlardan soğudum ve küçük detaylar korkurucu geliyor artık. Normalde düşünsen hiç ihtimal vermezsin 9 saatlik uzağa aldatmaya gideceğine
Gozlemle de çözebilir miyim kiYani acaba öyle bir durum olabilir mi diyorum belki önemli görmedi o kadar bahsedecek. Bilemedim ki. Bir süre iyi gözlemleyin gerçekten ama nişanlınızı hiç şüphelendirmeyin derim.
En sonunda hala oturmayan şeyler varsa aklınızda veya başka bir şey görürseniz o zaman açık sorun.
Bunu siz anlarsınız aslında tavrından ama sizde sakin olun ki doğru bakabilin her şeye. Zor belki ama ancak böyle olur gibiGozlemle de çözebilir miyim ki
Vardır yoktur bilmiyorum bir şey diyemem de. 5-6 saat çok uzun değil çok istenirse hatta ortada bir şehirde yine buluşulabilir. Benim var bildiğim öyleÖnceden bu şekilde takıldığı biri olabilir.Ama 2 yıldır neredeyse birlikteyiz o şehir 5 6 saat uzakta ve hiç gitmedi.
İşte hiçbir akıl alır yanı yok. Evde şunu kaldır desen kaldırmaz uçkurları söz konusu olunca nelere katlanıyorlarEvet ya. Gün 24 saat zaten 18 saat yol git gel.Bor kaç saat için.
Çok mantıklıVardır yoktur bilmiyorum bir şey diyemem de. 5-6 saat çok uzun değil çok istenirse hatta ortada bir şehirde yine buluşulabilir. Benim var bildiğim öyle
Çok normaldi bu akşamBunu siz anlarsınız aslında tavrından ama sizde sakin olun ki doğru bakabilin her şeye. Zor belki ama ancak böyle olur gibi
Evet açıkçası bana da öyle geldi hani usta bir yalancı değilse.Çok normaldi bu akşam
Daha önce hiç yalanını yakalamadim.Evet açıkçası bana da öyle geldi hani usta bir yalancı değilse.
Hepsi eve gelince yolda falan aklıma geldi.Nisan zamanı nerden aklına geldi demekte.Kadın neden 4 aramana cevap vermedi 2 den fazla neden aramkta ısrArcı oldun deseydiniz
Burdan sonrası gerçekten onun karakterine kalıyor yinede en iyi siz tanırsınız.Daha önce hiç yalanını yakalamadim.
Bence bunlar çok ciddi konular ve karşı tarafın mantıkla açıklayacak durumda olduğunu düşünmüyorum. Ne diyebilir ki?! Kadınin özel hayatıyla ilgili yakından bilgi sahibi birde. Kocasından şiddet gördüğünü falan kim söylemişHepsi eve gelince yolda falan aklıma geldi.Nisan zamanı nerden aklına geldi demekte.
Burdan sonrası gerçekten onun karakterine kalıyor yinede en iyi siz tanırsınız.
Bir şey karıştırıyor kesin diyemem ben ama şüpheye düşürecek şeyler çıkmış karşınıza. Umarım bunlar bir tesadüf ve hiiç böyle şeylerle alakası olmayan şeylerdir. Öyle konular da olmuştu daha önce burada çünkü. Ama değilse umarım erkenden karşınıza çıkar iyice ciddi yola girmeden görürsünüz.
Bir çok çekişkili nokta var. Hepsi nasıl bir araya gelir. Mesela aradığı tarihler. , 4defa aramaya rağmen telefonun açılmaması. Daha önce 40 dk konuşulmuş biri ve özel tarihlerde ısrarla aranmasına rağmen açılmıyor çok garip. Tek bir tane durum değil zincirleme bir olay söz konusuHepsi eve gelince yolda falan aklıma geldi.Nisan zamanı nerden aklına geldi demekte.