Öncelikle merhaba, yıllardır siteyi takip ediyorum. Konunuzu görünce yorum yapabilmek için hemen üyelik aldım lakin mail adresimin bir rakamını eksik yazdığımdan bir türlü aktivasyon sağlayıp yazamadım, sonrasında zaten konuşulmuş konu.
Şahsi fikrim balık kaçmış maalesef bu saatten sonra, eğer ki birşeyler varsa aralarında öğrenemezsiniz. Nişanlınızın yanından ayrılır ayrılmaz haber verilmiş, dikkat et vs telkinlerde bulunulmuştur. O yüzden kadını aramak, konuşturmak gibi şeyler işe yaramayacak bence.
Ben beyefendinin dediklerini inandırıcı bulmadım. Sizin de konuşma şeklinizi hatalı buldum. Yeterince sertlik ve kararlılıkla olmamışsınız. Sorulması gereken önemli soruları da sormamışsınız ( neden habire arandığı, üstelik önemli tarihlerde gibi ). Adam birşeyler gevelemiş, sonrasında da zaten sana söylemiştim, sen zaten önceden mesajını görüp sormuştun gibi cümlelerle aklınızı bir güzel karıştırmış. Bayağı manipüle etmiş sizi. Birde biraz sıkıntım var demişsiniz ama insan mesajını görüp sorduğu kadını unutmaz sanki kolay kolay.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben olsam bırakın evlilik tarihi almayı, evliliği bile epey ertelerdim. Nişanlınız bana güven vermedi açıkçası açıklamalarıyla.