E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aslxixhanderin
demokrasi altina gizlenip ego tatmin etmeyin diyorsunuz,
hem de tartismak istemiyorum diyorsunuz ama laf sokmayi da biliyorsunuz masallah.....
(malesed ki bu konu herkese acık ve insanın takıldığı yorumlar oluyo ne kadar yazmak istemesemde yazmak zorunda kalıyorum)........
burasi cumhuriyet ulkesi yani sizin demenizle islam ulkesi olmaz
demokrasiyle yonetiliyoruz .........(öyle olabilir ama sonradan olan bişi bu canım önceden yaşanların müslüman olarak yaşadığı bir ülke ben zaten dememle bişi olsun derdindede diilim)
isteyen istedigini yapar karisamazsiniz buna hakkiniz yok
en fazla mahalle baskisi yaparsiniz ama inanin o insanlar icin cok da fifi
(zaten karıştım mı var beni ne ilgilendirirki bende herkes gbi düşüncelrimi yazıyorum
ayrıca bu mahalle baskısı felan da diil ben gerçek olanı kunuşuyorum)
islam ulkesi iran dir size bir ornek (bilmiyodum saolun :)))))
ayrica cogunlugu musluman derken, asiri dinci, yobaz, gerici, seriatciler de var muslumanim diyen bunlari da ayirdiniz mi ki ben bu tur insanlari muslumandan saymiyorum bu da benim fikrim
(sen müslümandan saymaya bilirsin onların müslümanlık dercelerini koymakta sizediil seni beni yaradana düşer....mülüman derken kastım içinde onlarda var onlar gibi olman kısım herşeyini mütavazi bir şekilde yaşamaya çalışanlarda var..bir insan dininden bu kadar korkarmı yaa gerçekten şaşıyorum nerden geldik nereye gidicek hepimizin sonu kara toprak)
Allah'ima binlerce sukur ki Ata miz demokrasiyi getirmis.
Ne guzel ki buna karsi gelenleri halen islamla dinle yonetilmemiz gerekenleri meydanlarda asmis.
Simdi olsa gene asardi ben de hic cekinmez sandalyelerine tekme atardim.kötükedihüso
Ruhu sad olsun.