- 19 Haziran 2024
- 57
- 136
- 35
- Konu Sahibi aklimikaybettimhukumsuz
Demekki erken yasta evlilikler kadinlarin boyle kendinden taviz vermesiyle yapiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailesi neden elin kızının peşine düşüyorsun gibi şeyler söylemiş. erkek arkadaşımın genelde zaten ailesiyle problemleri vardı. ilişkimiz boyunca da hep oldu. genel olarak anlaşamıyorlar. ve kendisi onlara karşı gelebiliiyor. gerektiğinde silebilir bile. zaten pek istemiyor. Ve sanırım benden de bunu bekliyor. Ancak bende her kız çocuğu gibi babamla sorunlar yaşasam da çoğu şeyi sadece ikimiz birlikte atlattık.Neden karşı çıkmışlar?
24 yaş evlilik için çok mu erken sizce ? ya da 2 yıl geçip 26 olunca değişen ne oluyor ciddi soruyorum ben de erken evlendiğimi düşünüyordum ama çevremde tüm okumuş etmiş çalışan arkadaşlarım da evlilik furyasında şu an.Demekki erken yasta evlilikler kadinlarin boyle kendinden taviz vermesiyle yapiliyor
Bu kadar anlaşamadığı ailesinden uzaklaşmak için başka şehre gidebilir işte neden gitmiyor? Silebilirmis. Neden babasının yanından ayrılıp başka iş yapmamış o zaman?ailesi neden elin kızının peşine düşüyorsun gibi şeyler söylemiş. erkek arkadaşımın genelde zaten ailesiyle problemleri vardı. ilişkimiz boyunca da hep oldu. genel olarak anlaşamıyorlar. ve kendisi onlara karşı gelebiliiyor. gerektiğinde silebilir bile. zaten pek istemiyor. Ve sanırım benden de bunu bekliyor. Ancak bende her kız çocuğu gibi babamla sorunlar yaşasam da çoğu şeyi sadece ikimiz birlikte atlattık.
Bana erken geliyor. 27de karakterimde bazi degisenler oldu benim. Cevremde de ayni sekilde oldu ve öncrsinde evlenenlerde pismanlik oldu bosanmslar oldu. Insan 25,27 arasi galiba karakter olarak oturuyor. Ne istedigini biliyor. He sonra evlenenler de pismanlik olmuyor mu oluyor ama 25 alti evliliklerde sanki daha cok pismanlik oluyor. Tabi bu benim gözlemim gercegi Allah bilir :)24 yaş evlilik için çok mu erken sizce ? ya da 2 yıl geçip 26 olunca değişen ne oluyor ciddi soruyorum ben de erken evlendiğimi düşünüyordum ama çevremde tüm okumuş etmiş çalışan arkadaşlarım da evlilik furyasında şu an.
24 yaş evlilik için çok mu erken sizce ? ya da 2 yıl geçip 26 olunca değişen ne oluyor ciddi soruyorum ben de erken evlendiğimi düşünüyordum ama çevremde tüm okumuş etmiş çalışan arkadaşlarım da evlilik furyasında şu an.
Bak görüyorsun, evlenmeden bile ailesinin tutumu nasıl. Evlenseniz bu aile sana huzur vermez, benden demesi.ailesi neden elin kızının peşine düşüyorsun gibi şeyler söylemiş. erkek arkadaşımın genelde zaten ailesiyle problemleri vardı. ilişkimiz boyunca da hep oldu. genel olarak anlaşamıyorlar. ve kendisi onlara karşı gelebiliiyor. gerektiğinde silebilir bile. zaten pek istemiyor. Ve sanırım benden de bunu bekliyor. Ancak bende her kız çocuğu gibi babamla sorunlar yaşasam da çoğu şeyi sadece ikimiz birlikte atlattık.
peki sizce ben direnirsem ve bu süreyi uzatabilirsem. Tabii o sırada da ilişkimiz devam ederse bu sert tavırlarını bir kenara bırakma ihitmali var mıdır? Tabii bunu kimse bilemez ama...
24 yaşında. inanın neden ortak noktada buluşmuyor bende anlamış değilim ve anlayamıyorum da. geçinemeyiz sorun sıkıntı yaşarız mutsuz oluruz diyor. ben kendim sıkıntı içinde yaşarım ama seni o şekilde yaşatmak istemiyorum diyor. Ben de çalışacağım neden yapamayalım dedikçe daha sinirleniyor. Babam en başında onu istemediği için ona kinlendiğinden mi bu kadar net reddediyor bilmiyorum inanın ki.Bu adam neden hemen evlenmek istiyor, neden sizinle ortak bir nota da buluşmuyor? Kaç yaşında? Çünkü bazı erkekler yaşı gelince sevgiyi bir tarafa bırakıp kendisine mantıklı gelen ilk kadını kapatma derdine düşüyor.
Gerçekten insan hayret ediyor. Ya aile öyle durduk yere silinebilecek bir şey mi? Bu kadar yazdığın şey senin açından olumlu şeyler mi? Bu kadar memnun değilse ailesinden neden ayrılıp başka yerde ise girmiyor sence? Utanmıyor mu silmek istediği kişinin yanında onun ismiyle iş yapan yerde çalışıp para kazanmaya? Ya da senden Aileni silmeni istedigi zaman sen hiç utanmadın mı seni yıllarca okutmuş etmiş insanlara bu lafları nasıl ettiririm diye?ailesi neden elin kızının peşine düşüyorsun gibi şeyler söylemiş. erkek arkadaşımın genelde zaten ailesiyle problemleri vardı. ilişkimiz boyunca da hep oldu. genel olarak anlaşamıyorlar. ve kendisi onlara karşı gelebiliiyor. gerektiğinde silebilir bile. zaten pek istemiyor. Ve sanırım benden de bunu bekliyor. Ancak bende her kız çocuğu gibi babamla sorunlar yaşasam da çoğu şeyi sadece ikimiz birlikte atlattık.
24 yaşında. inanın neden ortak noktada buluşmuyor bende anlamış değilim ve anlayamıyorum da. geçinemeyiz sorun sıkıntı yaşarız mutsuz oluruz diyor. ben kendim sıkıntı içinde yaşarım ama seni o şekilde yaşatmak istemiyorum diyor. Ben de çalışacağım neden yapamayalım dedikçe daha sinirleniyor. Babam en başında onu istemediği için ona kinlendiğinden mi bu kadar net reddediyor bilmiyorum inanın ki.
babanıza da kinli öyle mi???? ooooo bu duble oldu bakin simdi... yahu sen kimsin ki benim babama kinlenebiliyorsun demediyseniz bu da evlat olarak sizin ayıbınız kusura bakmayın.24 yaşında. inanın neden ortak noktada buluşmuyor bende anlamış değilim ve anlayamıyorum da. geçinemeyiz sorun sıkıntı yaşarız mutsuz oluruz diyor. ben kendim sıkıntı içinde yaşarım ama seni o şekilde yaşatmak istemiyorum diyor. Ben de çalışacağım neden yapamayalım dedikçe daha sinirleniyor. Babam en başında onu istemediği için ona kinlendiğinden mi bu kadar net reddediyor bilmiyorum inanın ki.
Bir erkek 24 yaşında kolay kolay evlenmek istemez.24 yaşında. inanın neden ortak noktada buluşmuyor bende anlamış değilim ve anlayamıyorum da. geçinemeyiz sorun sıkıntı yaşarız mutsuz oluruz diyor. ben kendim sıkıntı içinde yaşarım ama seni o şekilde yaşatmak istemiyorum diyor. Ben de çalışacağım neden yapamayalım dedikçe daha sinirleniyor. Babam en başında onu istemediği için ona kinlendiğinden mi bu kadar net reddediyor bilmiyorum inanın ki.
Saatlerdir sayısız mesaj yazdım ama cidden pes ettim ya. Bir insan aşktan bu kadar da kör olamaz. Hala oğlanı savunuyor, yok şöyle dedi, yok böyle dedi.Gerçekten insan hayret ediyor. Ya aile öyle durduk yere silinebilecek bir şey mi? Bu kadar yazdığın şey senin açından olumlu şeyler mi? Bu kadar memnun değilse ailesinden neden ayrılıp başka yerde ise girmiyor sence? Utanmıyor mu silmek istediği kişinin yanında onun ismiyle iş yapan yerde çalışıp para kazanmaya? Ya da senden Aileni silmeni istedigi zaman sen hiç utanmadın mı seni yıllarca okutmuş etmiş insanlara bu lafları nasıl ettiririm diye?
Ne kadar çocuksunuz ikiniz de, umarım baban asla izin vermez bu evliliğe. Aile apartmanında kayinpederin verdiği harclikla, izin almadan bir çay içmeye bile çıkamayacak ve çocuğunuzla baba evine döneceksiniz ama haberiniz yok.
Geçen sene benim de karşıma böyle biri çıkmıştı. Hep kızların fedakarlık yapmalarını bekliyorlar. Üniversite okumuş insan neden kasabadan bozma şehre gelin gitsin ki? Benim anneannem ve annem de oğlan zengin diye "Ankara'da yaşayan okumuş oğlanı nereden bulacaksın?" demişlerdi. Kız olunca elin oğlu için fedakarlık yapmamızı istiyorlar. Konu sahibi eğer o şehre giderse çok pişman olacak. Çünkü buyuksehirde yaşayan insan küçük yerlerde yapamaz. Ben memlekete gidip 1 hafta kalınca bile daralıyorum, insanı bi değişik çünkü. Ömür boyu yapamazdım herhalde.