- Konu Sahibi aklimikaybettimhukumsuz
Sizin çalışıp kendi ayaklarınız üzerinde durmanız işine gelmiyor olabilir mi? Üniversite mezunusunuz o değil. Bu onda komplekse neden oluyor olabilir mi? Konunun babanızla ilgisi yok. Sizi de istememişler başta siz ailesine kinli misiniz? Ben 28 yaşında evlendim. Annem 3 yıl çalışıp maaşını kendin harca, evlenince sorumluluk oluyor, istediğin gibi gez toz giy ye iç dedi sonra istersen evlenirsin dedi bana. İyi ki de öyle yapmış. Ha ben yine aynı adamla evlenirdim o başka ama gerçekten o 3 yıl kadar rahat olamadım sonradan ki ben zaten yaşadığım ve çalıştığım yerde evlendim. 17 yıldır da evliyim. Buradaki konunuza yazanlara kulak verin. Babanızla yaşıt bile olabiliriz ama yani elleri öpülecek adammış öyle söyleyeyim.
24 yaşında. inanın neden ortak noktada buluşmuyor bende anlamış değilim ve anlayamıyorum da. geçinemeyiz sorun sıkıntı yaşarız mutsuz oluruz diyor. ben kendim sıkıntı içinde yaşarım ama seni o şekilde yaşatmak istemiyorum diyor. Ben de çalışacağım neden yapamayalım dedikçe daha sinirleniyor. Babam en başında onu istemediği için ona kinlendiğinden mi bu kadar net reddediyor bilmiyorum inanın ki.