• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik hazirliginda surekli tartismak

Sizin konularınızı çok iyi hatırlıyorum. Siz zaten anlaşamıyorsunuz.
Sevgiliniz şımarık. Evlilik kurumuna uygun değil. O yüzden para kazanmasına rağmen hala babasına yüklemeye çalışıyor. Siz de onun babasına ödetmeyip kendi babanıza ödetince tutarsız bir davranış olmuş.
Bence tekrar tekrar düşünün evlenmeyi.

Zıt görüşlere sahip 2 insanın , ortak bir karara varması çok zor görünüyor. Umarım sizin anlatmak istediğiniz farklıdır , biz yanlış anlıyoruzdur.

Konunuza dair hissiyatım , nikah masasında aklınızda soru işaretleri olsa dahi evet demeyi düşünüyorsunuz. Çünkü ne olursa olsun fragmanını gördüğünüz , sevdiğiniz adamla yıllardır içinde yaşayıp izlediğiniz filmin sonunu görmek istiyorsunuz.

Allah size ve babanıza sağlık versin. Umarım mutlu olursunuz.

Sizin için şayet işler yolunda gitmezse ve gitmediğini hissettiğiniz anda da umarım kendi yolunuza gidebilecek güce sahip olursunuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
biz nisanlimla zit goruslere sahip miyiz tam olarak bilmiyorum. 20 yildan fazladir tanisiyoruz, gayet de ayni ortamda buyumus ayni cevrede yetismis insanlariz. ama isin icine genis aileler girince evet durum degisti. ikimizin de bazi seylerden hic haberi yok, ilk kez yasiyoruz. kendi babam bile bunlarin normal oldugunu soyluyor. sen ceyiz alisverisi nedir bilmiyorsun yapinda yok nisanlin da ayni nereden ne ses ciksa etkilenmeye musaitsiniz diye beni sakinlestirmeye calistigi olmustu. benim burada takildigim mevzu nisanlimin beni anlamaya calismamasi. yani “yassy sen neden ailelerin odemesini istemiyorsun” dememesi ve bana bagirmasi.

ben daha once de nisan surecinde ayrilmistim. o yuzden bu sorunlar cozulmezse evlenmem. o kadar masraf yapildi, aileler ugrasti vs demem umrumda dahi olmaz. evlenmem yani eger sorunlari cozemezsek.

Sorunlar saçma senin babanın kartı benim babamın ödemesi felan yüzgöz olmuşsunuz ailelelere birbirinize saygınız kalmamış evlenince düzeleceğini sanmayın kimse değişmiyor evlenince daha beter olursunuz
yorumlar nereden engelleniyor senin gibi birinin yorumuna ihtiyacim yok.

Aman yarabbi... Babaya göbekten bağlı olma durumu. Bunu nasıl hiç sormadınız?
surekli degil 2 sene babasinin bir projesi bitene kadar mecburi calisacak. belki de para bile almaz yani. o surec sikintili oldu. nisanlim da calismak istemedi, ben de istemedim calismasini. o karisiklikta da sormadim aklima gelmedi zaten surekli tartisma icindeydi ailesiyle. umrumda da olmadi kac para kazanacagi.

Onuda nişanlın düşünsün bırak ne istiyorsa yapsın ya boşuna geriliyorsunuz. Sonuçta sende baban odicek demişsin bu seferde o doğal olarak kızmış
Evet bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani. İlk başta biz ödeyelim diye bağırmış sonra da babam ödedi nolcak. Siz de gelgitli birisiniz

Düğün zamanı işin içine anneler ve babalar girince insanlar o kadar sinirli bir hal alıyor ki birbirinizi tanıyamaz hala geliyorsunuz . Başta hata sizin siz baban ödemesin ailen bana sonra laf sokacak demişsiniz sonra babanız ödemiş .

Şunu sakın unutmayın sizin aileniz istediği kadar anlayışlı onun ailesi anlayışsız olsun o onun ailesi ve laf söylerseniz tepki alacaksınız . En güzeli senin ailen benim ailem topuna hiç girmemek bu konuları konuşup mutlu olan çift yoktur. Keşke bırakıp çıkmak yerine her şeyi biz ödesek ben artık bizim bir aile olduğumuzu ve bizim yapmamiz gerektiğini düşünüyorum diyebilirsiniz. Babanız da bence nişanlınizi arayıp fırçalamasin daha önce de böyle birşey yaşanmıştı . Bu ilişki devam edecekse ikiniz cozmelisiniz sorunlarınızı . Babaniz hiç yüz göz olmasın aile ile problem siz ve nisanliniz arasında

Bence çok yanlış bir yerdesin sassy neden dersen bu çocuğun ailesi böyle, daha geleneksel insanlar. KV de cadaloz karının teki bir türlü kabullenemedin.

Ben bu çocuğu pek beğeniyorum anası olan cadaloz karı bu da hasta çıktı bunu alma at! dediğinde ben bunu seviyorum evlencem dedi koç gibi. Anası istemedi diye ayrılan 35lik herif de var, ibişlik yaşa bakmıyor yani senin çocuk genç ama koç gibi maşallah😁😁

Şimdi konuya geleyim sen de, ailen de, bu çocuk da liberal insanlarsınız, bu aile de daha geleneksel insanlar. Bu çocuğun ailesi de böyle, kabullen artık. Öyle 4/4lük mükemmel kimse yok, hem yüksek eğitimli olsun, hem seni sevsin, hem ailesi benimkine benzesin dersen öyle biri yok peşinen söyleyeyim🤦‍♀️ Gayet yüksek eğitimli erkekler de çok gelenekçi, ataerkil ve de kezban çıkabiliyor nasıl deme ben tanıyorum bir tane, aileme uyum sağlayamazsın dedi bana🤦‍♀️ Ailelerimiz 3000km ötede yaşıyor ama anam da anam dedi yani kezbanlık serde. Neyse konuya geleyim karşı tarafın aile de kendini babandan aşağı görüyor, iyi hoş da hangi geleneksel aile gelse zaten kendilerini babandan aşağı görecekler.😂 Dediğim gibi ben özgürlükçü ve eşitlikçi biriyim, ailede denklik aramak, kendini aşağı görmek vb bana çok aptalca ve saçma geliyor ama Türkiye böyle bir yer, insanlarımızın çoğu böyle yetişiyor. Bu çocuğu almayıp başka adam bulsan onda da aynılarını yaşarsın inan. Ailesi bize benzeyen insan çok çok az sayıda.

Diyeceğim o ki karşı aileden bu kadar nefret etme artık, neyse ne de ve kabullen yoksam pişman olursun bak😁😁😁

Düğünü Türk adetlerinde erkek tarafı yapar. Masrafları sizin ödemeniz karşı tarafı yok saymak manasına geliyor.
Geçen tişört ütüleme başlığında da yazmıştım. Bu günlerin evliliğin fragmanı. Amerika’da güzel bir sevgililik döneminiz olmuş olabilir ama evlilik için yanlış bir çiftsiniz. Herşeyden önce korkunç kötü kalpli bir Kv var. Hayatın boyunca o kadınla muhattap olmak zorundasın. Nişanlın ailesine çok düşkün ve tesirler altında. İkinizde ego savaşı yapıyorsunuz. Bunlar evlilik için çok tehlikeli unsurlar.
@Aylakkadin katılıyorum. Her çift evlilik öncesi kavga etmez. 2 kere evlendim. İlk 20 yaşında evlendim. O eşim o zaman deli aşık. Asla kalbimi kırmazdı. Kayınailemde çok görgülülerdi. Evliliğim boyunca en ufak bir sorun teşkil etmediler. İkinci evliliğimi 39 kendi yaşıtım bir adamla yaptım. Bu eşimde kayınvalideme söz söyleme hakkı vermedi.
Siz hem yeterince olgun değilsiniz. Benim kardeşimde senin yaşlarında evlendi. Ama eşi “Merviş Merviş” etrafında pervane olur. Hem de nişanlın sıkıntılı bir tip. Sen hastaymışsın. Senin suyuna gitmeli. İkinizde kavgalarınızda inatlaşıyorsunuz ve olaylar büyüyor. Kavgalarda birinin diğerini alttan alması lazım. Sizde bu yok.
ben normalde kim ne harcamis bunun pesine dusmuyordum yani oyle bir huyum yok. cok da ilgilenmiyorum cunku ben bir seyi isterim olur eger olmazsa ben eee neden olmadi diye tepki veririm. kendi babamin odemesi falan benim icin hic sorun degil. hatta babam yaptigimiz cogu odemeyi bilmez fark etmez bile. ama yukarida yazmistim nisanlimin ailesi sanki bu dugunden dolayi cok masraf yapmislar zorlanmislar gibi birkac cumle kurdular. ben de bundan rahatsiz oldum. hayatim boyunca bana kimse bu sekilde bir sey konusmamisti. gereksiz mi alindim bilmiyorum ama zannetmiyorum. nisanlima da bunu soylemedim tekrar ailesiyle tartismasin zaten aralari bozuk diye. istemiyorum dedim sadece. ben istemiyorsam istemiyorumdur yani ona sebep gostermek zorunda degilim.

beni sasirtan nokta da su, nisanlim ailesiyle pek anlasamaz. annesi arayinca falan telefonu pek acmaz yine kafami sisirecek diye, babasinin arkasindan kufurlu falan konustugu olur. yani onlarin ozel hayatini cok anlatmayayim ama saglam bir iliskileri yok. bu konularda nasil boyle etkileniyor olabilir ben bunu anlamiyorum. hicbir konuda babasini dinlemeyen adam neden bazi noktalarda hep babasinin dedigine gidiyor bunu cozemiyorum. yoksa surekli onlarin lafindan cikmasa ben zaten coktan birakmistim kendisini. nisanlim genel olarak beni memnun etmek icin ugrasir, 5 yildir birlikteyiz. bu evlilik hazirliginda ailesinin etkisinde kalmaya basladi. bu bundan sonra bir rutin olacaksa zaten onunla devam edemem.

herkese selamlar, umarim hepiniz iyisinizdir. elimden geldigi kadar kisa yazmaya calisacagim.

nisanlimla anlasamiyoruz yani ne desek birbirimize batiyor bu evlilik hazirligina dair. onun disinda konular konusurken sorun yok gayet normaliz ama evle ilgili bir sey soyleyince ikimize de batiyor.

dun nisanlimla ev icin alisverise ciktik, orada tartistik. o alacaklarimizi babasinin kartindan almak istedi ben de istemedim kendi hesabimizdan almak istedim ortak hesap yani. orada tartistik ben almadan ciktim arkadaslarimin yanina gittim. nisanlim da onlari alip cikmis. aksam telefonda konustuk iste bana para hesabi yapman beni geriyor, bu kadar ince hesabi ben sevmiyorum falan dedi. sanki ben hep para konusuyormusum gibi. ben de ben bu yasima kadar hic para hesabi yapmadim ama soz konusu senin ailen olunca yapmak zorundayim cunku nerede ne konusacaklari belli olmuyor dedim. o da benim abimle olan bir mevzuyu kast ederek benim ailem hicbir zaman bana harcanan parayi kurus kurus liste yapmadi dedi. ben de bel alti vurmaya calisiyorsan beceremiyorsun, benim babamdan baska ailem yok o da senin ailen gibi degil zaten aradaki farki sen de biliyorsun dedim yuzune kapattim. ama inanilmaz uzuldum yani butun gun agladim neredeyse.

bugun de o tatile gitti. aslinda yarin gidecekti bugun evle ilgili isleri halletmesi lazimdi ama bugun gitmis, hicbir sey demedim sonucta sadece benim evim degil. beni dugun salonundan aradilar nisanlima ulasamamislar. ek odeme istedi adam ben de tamam yarin gelirim konusuruz dedim. yanimda babam vardi onunla konustuk, bu normal mi falan dedim. yoksa zaten babama soylemeyip ben odeyecektim. babam da gayet normal yarin ben gonderirim dedi. sonra nisanlim aradi seni aramislar diye ben de evet konustuk yarin babam gonderecek dedim. bana bagirmaya basladi iste hicbir sey gondermeyecek falan dedi. ben de ona bagirdim benimle boyle konusamazsin falan dedim. sen babanin parasiyla beni ezmeye calisiyorsan yanlis yapiyorsun dedi. ben de benim oyle bir gorgusuzlugum yok ama onu kimin yaptigini cok iyi biliyoruz ikimiz de dedim. baya bagir cagir tartistik kapattik. sonra ben resmen krize girdim agladim, titredim vs. babam serum takti anca toparlandim.

su an ben hicbir sey dusunemiyorum kendime yeni geldim neredeyse. babam inanilmaz sinirli, buyuk ihtimalle yarin nisanlimi da babasini da cok kotu fircalayacak. bir yandan da ona iste yuz goz olma falan diyerek sakinlestirmeye calisiyorum.

inanilmaz basim agriyor ne yapacagimi yine asla bilmiyorum. evlilik hazirliginda tartismanin normal oldugunu biliyorum ama bu kadar cirkinligi kaldiramiyorum yani benim de ailemin de yapisinda yok bunlar. su noktada devam etmeme gerek var mi hic bilmiyorum. ayrilmak icin de cok mu ani karar veriyorum onu da bilmiyorum ama inanilmaz kirginim.

bu kadar tartisma uzerine evlenince bu bana mutluluk verir mi diye dusunuyorum.
Büyük bir uyumsuzluk var. Açıkçası yazdıklarınızı okuyunca ben sizin evlenmenizi istemedim. Aşılması gereken büyük dağlar var ve bu dağ diye bahsettiğim de aileler. İkiniz de aile konusunda birbirinize saldırıyorsunuz sadece tek taraflı da değil. Yani ne bileyim hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun.

Bence çok yanlış bir yerdesin sassy neden dersen bu çocuğun ailesi böyle, daha geleneksel insanlar. KV de cadaloz karının teki bir türlü kabullenemedin.

Ben bu çocuğu pek beğeniyorum anası olan cadaloz karı bu da hasta çıktı bunu alma at! dediğinde ben bunu seviyorum evlencem dedi koç gibi. Anası istemedi diye ayrılan 35lik herif de var, ibişlik yaşa bakmıyor yani senin çocuk genç ama koç gibi maşallah😁😁

Şimdi konuya geleyim sen de, ailen de, bu çocuk da liberal insanlarsınız, bu aile de daha geleneksel insanlar. Bu çocuğun ailesi de böyle, kabullen artık. Öyle 4/4lük mükemmel kimse yok, hem yüksek eğitimli olsun, hem seni sevsin, hem ailesi benimkine benzesin dersen öyle biri yok peşinen söyleyeyim🤦‍♀️ Gayet yüksek eğitimli erkekler de çok gelenekçi, ataerkil ve de kezban çıkabiliyor nasıl deme ben tanıyorum bir tane, aileme uyum sağlayamazsın dedi bana🤦‍♀️ Ailelerimiz 3000km ötede yaşıyor ama anam da anam dedi yani kezbanlık serde. Neyse konuya geleyim karşı tarafın aile de kendini babandan aşağı görüyor, iyi hoş da hangi geleneksel aile gelse zaten kendilerini babandan aşağı görecekler.😂 Dediğim gibi ben özgürlükçü ve eşitlikçi biriyim, ailede denklik aramak, kendini aşağı görmek vb bana çok aptalca ve saçma geliyor ama Türkiye böyle bir yer, insanlarımızın çoğu böyle yetişiyor. Bu çocuğu almayıp başka adam bulsan onda da aynılarını yaşarsın inan. Ailesi bize benzeyen insan çok çok az sayıda.

Diyeceğim o ki karşı aileden bu kadar nefret etme artık, neyse ne de ve kabullen yoksam pişman olursun bak😁😁😁
hajahajha cherry o kadar kolay olmuyor kabullenmek ya gercekten disaridan cok modern gorunup iceriden nasil boyle olabilirler bilmiyorum. nisanlim ailesi kadar olsa coktan bitmisti 5 seneyi bulmazdi bile. yani max kabullenebilecegim bu galiba. 🙈🙈 insana sizin icin masraf yaptik imasinda bulunulur mu ya hayatimda gormedim. en nefret ettigim sey de para mevzusu

herkese selamlar, umarim hepiniz iyisinizdir. elimden geldigi kadar kisa yazmaya calisacagim.

nisanlimla anlasamiyoruz yani ne desek birbirimize batiyor bu evlilik hazirligina dair. onun disinda konular konusurken sorun yok gayet normaliz ama evle ilgili bir sey soyleyince ikimize de batiyor.

dun nisanlimla ev icin alisverise ciktik, orada tartistik. o alacaklarimizi babasinin kartindan almak istedi ben de istemedim kendi hesabimizdan almak istedim ortak hesap yani. orada tartistik ben almadan ciktim arkadaslarimin yanina gittim. nisanlim da onlari alip cikmis. aksam telefonda konustuk iste bana para hesabi yapman beni geriyor, bu kadar ince hesabi ben sevmiyorum falan dedi. sanki ben hep para konusuyormusum gibi. ben de ben bu yasima kadar hic para hesabi yapmadim ama soz konusu senin ailen olunca yapmak zorundayim cunku nerede ne konusacaklari belli olmuyor dedim. o da benim abimle olan bir mevzuyu kast ederek benim ailem hicbir zaman bana harcanan parayi kurus kurus liste yapmadi dedi. ben de bel alti vurmaya calisiyorsan beceremiyorsun, benim babamdan baska ailem yok o da senin ailen gibi degil zaten aradaki farki sen de biliyorsun dedim yuzune kapattim. ama inanilmaz uzuldum yani butun gun agladim neredeyse.

bugun de o tatile gitti. aslinda yarin gidecekti bugun evle ilgili isleri halletmesi lazimdi ama bugun gitmis, hicbir sey demedim sonucta sadece benim evim degil. beni dugun salonundan aradilar nisanlima ulasamamislar. ek odeme istedi adam ben de tamam yarin gelirim konusuruz dedim. yanimda babam vardi onunla konustuk, bu normal mi falan dedim. yoksa zaten babama soylemeyip ben odeyecektim. babam da gayet normal yarin ben gonderirim dedi. sonra nisanlim aradi seni aramislar diye ben de evet konustuk yarin babam gonderecek dedim. bana bagirmaya basladi iste hicbir sey gondermeyecek falan dedi. ben de ona bagirdim benimle boyle konusamazsin falan dedim. sen babanin parasiyla beni ezmeye calisiyorsan yanlis yapiyorsun dedi. ben de benim oyle bir gorgusuzlugum yok ama onu kimin yaptigini cok iyi biliyoruz ikimiz de dedim. baya bagir cagir tartistik kapattik. sonra ben resmen krize girdim agladim, titredim vs. babam serum takti anca toparlandim.

su an ben hicbir sey dusunemiyorum kendime yeni geldim neredeyse. babam inanilmaz sinirli, buyuk ihtimalle yarin nisanlimi da babasini da cok kotu fircalayacak. bir yandan da ona iste yuz goz olma falan diyerek sakinlestirmeye calisiyorum.

inanilmaz basim agriyor ne yapacagimi yine asla bilmiyorum. evlilik hazirliginda tartismanin normal oldugunu biliyorum ama bu kadar cirkinligi kaldiramiyorum yani benim de ailemin de yapisinda yok bunlar. su noktada devam etmeme gerek var mi hic bilmiyorum. ayrilmak icin de cok mu ani karar veriyorum onu da bilmiyorum ama inanilmaz kirginim.

bu kadar tartisma uzerine evlenince bu bana mutluluk verir mi diye dusunuyorum.
Ailenizi karistirmaniz büyük hata bence sizde çok fevrisiniz böyle evlilik olmaz.is iliskisi mi bu arada sevgi ve saygı yok nasil evleneceksiniz anlamadim yol yakınken vazgecin en iyisi

O babasının kartından alacak olunca sorun, senin babanınkinden alınacak olunca değil.
O açıdan problem çıkarmasını garip karşılamadım.
Eğer onların ailesinin parasını saha dışı etmek istiyorsan sen de baban verse bile kendinden ödemişsin gibi yapacaksın.
Evlilik aşamaları kolay değil, politik olmakta fayda var.
Bir de olayları tam hatırlamamakla birlikte siz aslında bu tarz uyumsuzlukları eskiden beri yaşıyorsunuz.

Ailenizi karistirmaniz büyük hata bence sizde çok fevrisiniz böyle evlilik olmaz.is iliskisi mi bu arada sevgi ve saygı yok nasil evleneceksiniz anlamadim yol yakınken vazgecin en iyisi
arada sevgi olmadigini nerden cikardin tam olarak hangi cumlede yaziyor? aynen is iliskisi para uzerine kurulu bu.

ben normalde kim ne harcamis bunun pesine dusmuyordum yani oyle bir huyum yok. cok da ilgilenmiyorum cunku ben bir seyi isterim olur eger olmazsa ben eee neden olmadi diye tepki veririm. kendi babamin odemesi falan benim icin hic sorun degil. hatta babam yaptigimiz cogu odemeyi bilmez fark etmez bile. ama yukarida yazmistim nisanlimin ailesi sanki bu dugunden dolayi cok masraf yapmislar zorlanmislar gibi birkac cumle kurdular. ben de bundan rahatsiz oldum. hayatim boyunca bana kimse bu sekilde bir sey konusmamisti. gereksiz mi alindim bilmiyorum ama zannetmiyorum. nisanlima da bunu soylemedim tekrar ailesiyle tartismasin zaten aralari bozuk diye. istemiyorum dedim sadece. ben istemiyorsam istemiyorumdur yani ona sebep gostermek zorunda degilim.

beni sasirtan nokta da su, nisanlim ailesiyle pek anlasamaz. annesi arayinca falan telefonu pek acmaz yine kafami sisirecek diye, babasinin arkasindan kufurlu falan konustugu olur. yani onlarin ozel hayatini cok anlatmayayim ama saglam bir iliskileri yok. bu konularda nasil boyle etkileniyor olabilir ben bunu anlamiyorum. hicbir konuda babasini dinlemeyen adam neden bazi noktalarda hep babasinin dedigine gidiyor bunu cozemiyorum. yoksa surekli onlarin lafindan cikmasa ben zaten coktan birakmistim kendisini. nisanlim genel olarak beni memnun etmek icin ugrasir, 5 yildir birlikteyiz. bu evlilik hazirliginda ailesinin etkisinde kalmaya basladi. bu bundan sonra bir rutin olacaksa zaten onunla devam edemem.
Evlenmeden evvel ailesine saydıranlar evlenince aileci oluveriyor. Bu coğrafyada kural gibi bir şeydir bu. Çok saçma ama öyle... Neyseki sizinki önceden sinyal vermiş. Bu sinyalleri görün.

surekli degil 2 sene babasinin bir projesi bitene kadar mecburi calisacak. belki de para bile almaz yani. o surec sikintili oldu. nisanlim da calismak istemedi, ben de istemedim calismasini. o karisiklikta da sormadim aklima gelmedi zaten surekli tartisma icindeydi ailesiyle. umrumda da olmadi kac para kazanacagi.
Kaç para kazanacağını değil, para kazanıp kazanmayacağını sormalıydınız. Sonuçta ikinizin maaşı ile geçineceksiniz. Aksi takdirde, babaya muhtaç olacak yine. Babasının kartından devam edecek. Bu da istemediğiniz bir şey.

İkinci olarak, bu babasının projesinde gönülsüz çalışma meselesi bile bir sinyal. İkiniz de projede çalışmasını istemiyorsunuz ama çalışmak durumunda kalıyor. Çünkü babası... Demek ki hep böyle hayır diyemeyecek ailesine diye düşünürdüm ben.

Kaç para kazanacağını değil, para kazanıp kazanmayacağını sormalıydınız. Sonuçta ikinizin maaşı ile geçineceksiniz. Aksi takdirde, babaya muhtaç olacak yine. Babasının kartından devam edecek. Bu da istemediğiniz bir şey.

İkinci olarak, bu babasının projesinde gönülsüz çalışma meselesi bile bir sinyal. İkiniz de projede çalışmasını istemiyorsunuz ama çalışmak durumunda kalıyor. Çünkü babası... Demek ki hep böyle hayır diyemeyecek ailesine diye düşünürdüm ben.
babasindan para almasa da geciniriz sorun olmaz. o yuzden sormamis olabilirim. benim icin sorun o bizim ise bakmadiginda ben cok calismis olacagim o yuzden istemedim.

digerinde oyle dusunmedim ortada yuzlerce insan vardi proje iptal olsa hepsi issiz kalabilirdi. babasi da basina gececek baskasini bulamadi. hala cok gonulsuz calisiyor. belki de sizin dediginiz gibidir bilmiyorum o zaman oyle gelmisti gozume.

İkiniz de aynı hatayı yapıyorsunuz. O babasının ödemesini normal görüyor siz buna tepki veriyorsunuz, siz babanızın ödemesini normal görüyorsunuz o da buna tepki veriyor. Senin ailen benim ailem muhabbeti devam ettiği sürece tartışmalar bitmez. Aileler konusunu konuşup sakince çözüme ulaştırmanız lazım.

Back