Bence çok yanlış bir yerdesin sassy neden dersen bu çocuğun ailesi böyle, daha geleneksel insanlar. KV de cadaloz karının teki bir türlü kabullenemedin.
Ben bu çocuğu pek beğeniyorum anası olan cadaloz karı bu da hasta çıktı bunu alma at! dediğinde ben bunu seviyorum evlencem dedi koç gibi. Anası istemedi diye ayrılan 35lik herif de var, ibişlik yaşa bakmıyor yani senin çocuk genç ama koç gibi maşallah
Şimdi konuya geleyim sen de, ailen de, bu çocuk da liberal insanlarsınız, bu aile de daha geleneksel insanlar. Bu çocuğun ailesi de böyle, kabullen artık. Öyle 4/4lük mükemmel kimse yok, hem yüksek eğitimli olsun, hem seni sevsin, hem ailesi benimkine benzesin dersen öyle biri yok peşinen söyleyeyim
Gayet yüksek eğitimli erkekler de çok gelenekçi, ataerkil ve de kezban çıkabiliyor nasıl deme ben tanıyorum bir tane, aileme uyum sağlayamazsın dedi bana
Ailelerimiz 3000km ötede yaşıyor ama anam da anam dedi yani kezbanlık serde. Neyse konuya geleyim karşı tarafın aile de kendini babandan aşağı görüyor, iyi hoş da hangi geleneksel aile gelse zaten kendilerini babandan aşağı görecekler.
Dediğim gibi ben özgürlükçü ve eşitlikçi biriyim, ailede denklik aramak, kendini aşağı görmek vb bana çok aptalca ve saçma geliyor ama Türkiye böyle bir yer, insanlarımızın çoğu böyle yetişiyor. Bu çocuğu almayıp başka adam bulsan onda da aynılarını yaşarsın inan. Ailesi bize benzeyen insan çok çok az sayıda.
Diyeceğim o ki karşı aileden bu kadar nefret etme artık, neyse ne de ve kabullen yoksam pişman olursun bak