- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
- Konu Sahibi sassyassyy
Tedavinin bitişine çok çok sevindim. Nazar boncuğu onun içinyaa cok tesekkur ederimm beni taniyan birinin yorum yapmasi iyi geldi en azindan daha saglikli bir degerlendirme oldu
tedavim bitti, ve ben gercekten yeniden dogmus gibi hissetmem gerekirken bu sikintilari yasamak istemiyorum. hic kimseden hicbir sey duymak istemedigim icin de artik bundan sonra kendim devam etmek istiyorum bu anlasilabilir bir istek olmali nisanlim acisindan. aklinda ne donuyor bilmiyorum eminim tatilden donunce aciklar ama benim kirginligim ne olur bilmiyorum.
ailesiyle ilgili genel olarak konusmuyorum. kimseyle ilgili konusmuyorum. ben yani oyle insanlara atip tutmam buradakiler galiba surekli ailesini cekistiriyorum zannettiler ama ilgimi cekmez. annesinin bana soyledigi cogu seyi nisanlima soylemem bile can sikici seyler cunku. ama lafi acilinca da soylerim insanim sonucta. o kendisi de biliyor benim aslinda hayatta alttan almayacagim konularda sirf onun hatrina ailesini alttan aldigimi.
bir de evet babam da harciyor ama onun ailesi gibi degil. onun babasi ne alirsak fatura kestirip sirket muhasebesine gonderiyor. benim babamin aldigimiz seylerden haberi bile olmaz. oyle olunca da tabi ki kendi babamin almasi benim icin daha iyi. ama sirf tepki vermesin diye benim babam da almasin demistim.
Geçmiş olsun.
Tanımaktan da değil aslında, tanımasam da böyle düşünürdüm. Şu süreci geçirmiş bir insana “olgun ol da olgun ol, olgun davran hıhhh olgun ol!” demek bence olgunluğun birebir tersi. Bir zahmet olgun olmayın ya.
Ailenizle ilişkilerinize de onun egosu için şekil vermeyin bence. Çok yaptım zamanında bu hatayı. Herkes olduğu yeri, neden hangi tepkiyle karşılaştığını bilmeli bana göre.