Evlilik hayatım için yardım

Boşanmak için sizi kolunuzdan tutup kapıya mı atması gerekiyor?
Azıcık aklınız kalmışsa, yarından tezi yok hemen çıkın gidin.

İçim acıdı icim. Bu ülkede kibarlık eziklik sanılır. Ne o kadina ne de o kadının oğlu olacak hayvana katlanmak zorunda değilsiniz. Hayvanlara da hakaret ettim yok yere şimdi. Özel bir çocuğun annesi olmak yeterince yorucu zaten, başka annelerden on kat fazla efor sarfediyorsunuz. Bir de sıfır destek ile. Vallahi cennetliksiniz. Ne olur çıkın gidin o evden. Kendinize ve oğlunuza yazik etmeyin. K kumvedeniz

Konulara girip okuyamadım diye yorum yapan kişileri görünce çok sinirleniyorum.Madem okumadın niye yorum yapıyosun sırf yazmış olmak için kadın burada derdini anlatmış okuyamadım yazıyorsunuz pes.
Keşke aileni dinleseydin iş işten geçmiş ama şuanda bence anneni dinleme ve boşan.Kendini daha fazla ezdirme bunlara katlanmak zorunda değilsin.

Belirli bir yere kadar anca okudum.
Boşandınız mı?

Konu sahibinin canina kasti var galiba,bosandigini da hic sanmiyorum allah yardimcisi olsun diyecek birsey yok malesef..

Boşan kendin için değil çocuğun için ondan sonra git piskolojik yardım al. Çünkü piskolojik berbat durumda hiç bir şey düzelmez sizin ilişkinizde. Ilişki bile kalmamış...

Bazen evet ilişkilerimizle sınanınırız. Ama bazen veremediğimiz kararlarla. Kendine olan saygını bir şekilde yitirmişsin tabiki onların da etkisi var. Ama çözüm sende. Her şey sende başlar sende biter. Bir düşün bu adamla neden ayrılmadığını. Acaba kendini ona layık mı görüyorsun ya da çocuğunu. Yoksa parası için mi. Yoksa onu başka biri alacak diye mi.
Bak bu anlattıkların çok ciddi şeyler hangi hakim dinlese o adama zorlu bir nafaka bağlar. Eğer sevilmemek dert değilse yine yalnız yaşarsın ve sevilmezsin. Ama inan şu durumundan daha net daha sakin kalırsın. Evlenmek mi istiyor evlensin bırak onu azat et. O zaten seni sevmemiş ki. O zaten kimseyi sevebilecek bir insan değil. Çocuk mu yapacakmış yapsın. Bakalım nasıl bir hayatı olacak. Unutma kimsesizlerin kimsesi var. Bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Kendine acı çektirmeyi bırak. Sen kendine bunları layık gördüğün sürece hep bu ve benzeri şeyler yaşayacaksın kabul et o adam düzelmeyecek. O kaynana hiçbir zaman sen ağlarken ağlama kızım hersey hallolurdemeyecek... Çocuğunun özel olması bi anlam ifade etmeyecek. Hakkını savunmazsan ve almazsan kimse seni savunmayacak. Çocuguna bahceli bi ev bul orada beraber yaşayın. Bahcesine ağaç dikin çiçek dikin. Hayatındaki gereksiz dikenleri otları temzile. Kilolarından kurtul sağlığın için. Bu yaşadıgın denge kaybı falan çoğu psikolojik. Bugün senin için dua edeceğim.. Nişanına gelmeyen bir adam hakkında ailesi yanında olmadıgı için bunalıma girmiştir diye düşünüp onu borakmayacak kadar iyi niyetli oldugun için. Bir de bu dünyada iyiniyetin hiçbir karsılığı yok. Fakat bu dünyanın bir de öbür dünyası var....

Dehşet içinde okudum bu yaşadığınız hayat resmen işkence bunun bi sonu yok ilerde bu adam eve kadın getirmeye de başlar kaynananda bir güzel sırtını sıvazlar bu evreleri mi görmek istiyosun BOŞAN

Bunu söyleyebileceğim hiç aklıma gelmezdi ama inanın aldatma diğer yaşadıklarınızın yanında çok hafif kalmış.

Peki neden boşanmıyorsunuz söylermisiniz, NEDEN NEDEN NEDEN?????

Çok ama çok üzülerek okudum kendinize neden bunu yapıyorsunuz neden size bunları yapmalarına izin veriyorsunuz oğlunuzun böyle bir ortamda anne baba yanında olsa ne yazar sanki böylesine bir ortam ona iyi mi gelicek sanıyorsunuz sanırım en büyük destekçiniz babanız babanız hayattayken boşanın hayatınızı bi düzene sokun bi kendinize gelin eşiniz asla iflah olmaz sağlığınızı kaybediyosunuz

Normalde olsa bukadar uzun yazıyı asla okuyamam öncelikle okurken yorulurum ama sizin hayatınızı okuduğumda gerçekten Ağladım . Çok çok çok üzüldüm . Ne yazacağımı ne söyleyeceğimi inanın bilmiyorum . Öncelikle oğlunuza sağlık diliyorum Allah'ım kimsenin başına vermesin böyle şeyler büyük imtihan içinde kalmışsın iz . Ama artık kendinize gelin ve o evi derhal terk edin . Başkaları için değil kendiniz için . TERK EDİN o evi . İçimde okadar çok soyleyecegim söz varki kelimelere dokemiyorum . Çocuğunun o evde buyumesindense babasi yanında olmadan büyüsün daha iyi . Bu Yasadiklariniz haince gaddarca zalimce insanların size yaptıkları . . . Nasıl katlaniyorsunuz buna . Özür dilerim Ama Arkanıza bakmayın ve çocuğunuzun geleceği için boşanin . BOŞANİN . HİC KİMSEYE BOYLE NET KONUSMADİM YANLİS YONLENDİRMEK İSTEMEM AMA BO ŞA NİN ...

Ay bune be okuyamadım bile bi insana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış başarmışsınız bravo böyle devam.edin bi kaç seneye sizden hiç bise kalmaz.

İşte bazı insanlar böyle canım genelde gençken aşk denen illete kapılıp hayatını mahvedebilecek işaretlere gözlerini kapiyorlar sonra evlendiklerinde gerçekle yuzlesiyorlar . Bu çok üzücü .

Ay bune be okuyamadım bile bi insana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış başarmışsınız bravo böyle devam.edin bi kaç seneye sizden hiç bise kalmaz.
Çok doğru canım gerçekten bir insan ancak kendine bukadar zarar verebilir . Ve ısrarla vermeye devam eder en acisida bu okumak kolay ya içinde olmak . Asla istemezdim

Gerçekten en son yazdiginiza katılıyorum . Ben eşime azıcık kizayim asla ilişki yasiyamam o an . Hele bana böyle şeyler yapan biriyle tirnagimi paylasmam

Cok uzulerek.okudum aslunda herseyi bilerwk gorerek evet demissiniz cahillikti diyelim olan olmus suan icin ne yapmayi dusunuyorsunuz

Eski sozlumde bunlari yapti babam beni aglataya aglata ayirdi simdi sen agla benim aglamamdan iyidir diye ondam 4 yil sonra evliluk yaptim allaha sukur ediyorum babam.kurtardi buyukleri dinlemekte fayda var her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…