- Konu Sahibi agresifkiz
-
Pardon da size ne?Ne duymak istiyorsunuz anlamıyorum ki? Evet sevdiğimiz adamla evlendigimiz için çok mutsuzuz herşey çok kötü. Pismaniz.Oldu mu?Adamlar sevişebiliyor mu üstüste önemli olan obizimki bir şekilde halloluyor.
Sebep? Mutlu evliliğimiz olduğu için mi yoksa sevdiğimiz adamlarla evlendigimiz için miSizleri de şikayet ettim umarım banlanırsınız…
Sebep? Mutlu evliliğimiz olduğu için mi yoksa sevdiğimiz adamlarla evlendigimiz için mi
Ya of ben bunu ironi sanmıştım gercekten boyle bir nedenden dolayı banlanmamizi isteyeceğinizi hiç dusunmemistimBibi hanımı bekarlara nispet yaptığı ve onları kışkırttığı gerekçesiyle banlamanızı rica ediyorum @ admin
Asla ironi değilYa of ben bunu ironi sanmıştım gercekten boyle bir nedenden dolayı banlanmamizi isteyeceğinizi hiç dusunmemistim
Eşim dün gece okulda nöbetçiydi. Döndüğünde mutlu oluyorum ben de. Sıkılmak bir yana arıyorum yani. Ondan asla sevgilisinden eşinden sıkılan insanları da anlamıyorum. Adam kolum bacağım fln gibi oldu yani.Buna katılıyorum eşimle on beş gün ayrı kaldık ciddi anlamda zorlandım birlikte vakit geçirmeye alışmışım o da beni yemek yaparken arıyordu akşam en az iki saat görüntülü konuştuk sevgiliyken bu kadar birbirimizi aramazdik insan aynı evde yasadigi kişiyle bagi kuvvetli oluyor gerçekten anlaşıyorsa
Basta suna açıklık getirelim evlilik 2 kişinin degil 2 sülalenin birleşimidir sadece 2 kisi değil herkes evlenir( bu seçtiğin eşe bagli bazilari ailesini katmaz karıştırmaz o ayri) ikincisi suan seni kopekler gibi seven o imzayi attiginda bir çakal gibi değişiyor (bu da karakter meselesi) evlendikten sonrasinda cocuk meselesi var oldu olmadı onun gerginligi amaaannMerhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Bir yerde bir eksiklik bir sorun var bence. İnsan sevgilisinden dört saatte sıkılıyorsa cidden sorun verdır.Bekar değilim ama sevilip, sayıldığım bir ilişkim var ama böyle çok mutluyuz aman da şahaneyiz falan filan yapınca ben gıcık oluyorum.biraz ayaklarınız yere bassın.bir insan hele de bir erkek ne kadar mükemmel olabilir ki o da sizi bulmuş olaun.söyletmeyin şimdi bizi.
Bekar değilim ama sevilip, sayıldığım bir ilişkim var ama böyle çok mutluyuz aman da şahaneyiz falan filan yapınca ben gıcık oluyorum.biraz ayaklarınız yere bassın.bir insan hele de bir erkek ne kadar mükemmel olabilir ki o da sizi bulmuş olaun.söyletmeyin şimdi bizi.sonuçta evinize gelip bakamıyoruz.üstten üstten yazın çizin bakalım.
Ben zaten normalde de biraz sinirli bir insanım.ne yapmak lâzım ?Şaka bi yana, bunun neden sizi gıcık ettiğine dair düşünmeniz lazım sanki. Yani olumsuz ilişki deneyimlerimizi paylaştığımız gibi olumlu ve keyifli geçen ilişkilerimizi de paylaşabiliriz bunun ayakların yere sağlam basmamakla alakası yok ya da nispet ile de alakası yok. Neden bu ön kabulle bunu düşündüğünüzü sorgulamanız sizin ilişkilere ve ilişkilerden beklentilerinize ya da kaçındığınız şeylere bunlardan neden kaçındığınıza dair de ışık tutacak bence
Şu kadarıni söylim sabah uyanıp öglene kadar kocama mesaj atmadım diye sağmısın diye trip atan bir kocam varBuna katılıyorum eşimle on beş gün ayrı kaldık ciddi anlamda zorlandım birlikte vakit geçirmeye alışmışım o da beni yemek yaparken arıyordu akşam en az iki saat görüntülü konuştuk sevgiliyken bu kadar birbirimizi aramazdik insan aynı evde yasadigi kişiyle bagi kuvvetli oluyor gerçekten anlaşıyorsa
Kocana yükselmemen lazım bibi cinsel anlamda koca arzulanmazŞu kadarıni söylim sabah uyanıp öglene kadar kocama mesaj atmadım diye sağmısın diye trip atan bir kocam varbak geme mutluluğum belli oldu
Kız şaka yapiyor tanımiyorsun muhtemelen cogniyiYa of ben bunu ironi sanmıştım gercekten boyle bir nedenden dolayı banlanmamizi isteyeceğinizi hiç dusunmemistim
Bak yemin ediyorum benim koca libidosuz olmasa sabaha kadar mokokoKocana yükselmemen lazım bibi cinsel anlamda koca arzulanmazsıkıcı gelir kocayla seks mesaj arama özleme fln bizi yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?