Evlilik hakkında?

Bekar değilim ama sevilip, sayıldığım bir ilişkim var ama böyle çok mutluyuz aman da şahaneyiz falan filan yapınca ben gıcık oluyorum. biraz ayaklarınız yere bassın.bir insan hele de bir erkek ne kadar mükemmel olabilir ki o da sizi bulmuş olaun.söyletmeyin şimdi bizi.sonuçta evinize gelip bakamıyoruz.üstten üstten yazın çizin bakalım.

Eşim dün gece okulda nöbetçiydi. Döndüğünde mutlu oluyorum ben de. Sıkılmak bir yana arıyorum yani. Ondan asla sevgilisinden eşinden sıkılan insanları da anlamıyorum. Adam kolum bacağım fln gibi oldu yani.
Şu hayatta sıkılmayacağım iki insan varsa biri eşim biri oğlumdur.

Basta suna açıklık getirelim evlilik 2 kişinin degil 2 sülalenin birleşimidir sadece 2 kisi değil herkes evlenir( bu seçtiğin eşe bagli bazilari ailesini katmaz karıştırmaz o ayri) ikincisi suan seni kopekler gibi seven o imzayi attiginda bir çakal gibi değişiyor (bu da karakter meselesi) evlendikten sonrasinda cocuk meselesi var oldu olmadı onun gerginligi amaaann

Bir yerde bir eksiklik bir sorun var bence. İnsan sevgilisinden dört saatte sıkılıyorsa cidden sorun verdır.

Şaka bi yana, bunun neden sizi gıcık ettiğine dair düşünmeniz lazım sanki. Yani olumsuz ilişki deneyimlerimizi paylaştığımız gibi olumlu ve keyifli geçen ilişkilerimizi de paylaşabiliriz bunun ayakların yere sağlam basmamakla alakası yok ya da nispet ile de alakası yok. Neden bu ön kabulle bunu düşündüğünüzü sorgulamanız sizin ilişkilere ve ilişkilerden beklentilerinize ya da kaçındığınız şeylere bunlardan neden kaçındığınıza dair de ışık tutacak bence

Ben zaten normalde de biraz sinirli bir insanım.ne yapmak lâzım ?

Tüm mesajları tek tek okudum. Hatta az önce ağlarken okudum. Bende evliliğin doğru insanla olduğu takdirde güzel olduğunu düşünenlere katılıyorum. Ama bizim için evlilik kararı almak çok çok erken olur. Böyle de ben yapamıyorum. Yanımda istiyorum yok. Haliyle onu bunaltıyorum. Böyle olmayacak diye düşündüm az önce ve oturdum ağladım saatlerce. Sanırım en doğrusu cesaret edip ayrılmayı denemek olacak. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Dönüşü de olmaz ona bu teklifle gidersem. Ama çıkamıyorum işin içinden.

Şu kadarıni söylim sabah uyanıp öglene kadar kocama mesaj atmadım diye sağmısın diye trip atan bir kocam var bak gene mutluluğum belli oldu

Şu kadarıni söylim sabah uyanıp öglene kadar kocama mesaj atmadım diye sağmısın diye trip atan bir kocam var bak geme mutluluğum belli oldu
Kocana yükselmemen lazım bibi cinsel anlamda koca arzulanmaz sıkıcı gelir kocayla seks mesaj arama özleme fln bizi yeme

Kafanın neden karışık olduğunu anlamadım yani spesifik bı sebebi olmalı eğer seviyorsan ve gerekli tanıma sürecini gectiysen ve mevcut durumda ailenle yaşıyorsan evlenmek mantıklı olabilir. Fakat özgürlükmü yoksa sevgimi amaç tartmak lazım evlenirken. Ben 27 yaşındayım bekarım ve arkadaşlarımın çoğu evli konuşuyoruz bazen mutlu olan var mutsuz olan var bu biraz kişilere göre değişiyor . Ama şöyle soyliyim ben 6 yıl önce çıktım baba evinden. 6 yıldır tek yaşıyorum, her zaman çalışan biriydim kendi kendime yetiyordum babam polis biraz sinirli biriydi iş stresini eve yansıtıyordu, evde abilerim vardı ve kişisel alana ihtiyaç hissim çok artmıştı . Hata yapma luksunuz olmuyo işten çık direk eve gel gibi. Bı şekilde dengeliyordum ama kirli sepetim bile ayrıydı evde üç erkek var yani nefes almak istemiştim . Nitekim evlilikle olabilirdi bu özgürlük fakat yalnız yaşamayı seçtim. Şimdi 3 yıldır bı ilişkim var yakın oturuyoruz o bana geliyor ben ona gidiyorum yemek yapıyoruz film izliyoruz vs tatillere gidiyoruz . Ama düzenimin ayrı olmasini çok seviyorum. Bazen anne olma hissi geliyor o zaman düşünüyorum bı evlensek mi diye. Belki bı iki yıla şu an gündemde değil mutluyum iyi hissediyorum bu durumda mizaca göre değişiyor işte. Dolayısıyla tek yaşama duygusunu evli olmayan herkesin tatmasini diliyorum çünkü insanin ne istediğini görme imkanı oluyor bı nevi . Kendini taniyorsun ne yapıp yapamayacagini görüyor kendini gelistiriyorsun. Ama ailelerin çoğu bu duruma karşı olabiliyor dolayısıyla zor olabilir bazen . Ne karar verirseniz verin mutlu olmanızı dilerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…