- Konu Sahibi agresifkiz
Ay çok sevindim şuan ferhans ın kopyası gibi sandım bir an tövbe estağfurullahKız şaka yapiyor tanımiyorsun muhtemelen cogniyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim şuan ferhans ın kopyası gibi sandım bir an tövbe estağfurullahKız şaka yapiyor tanımiyorsun muhtemelen cogniyi
Kafanın neden karışık olduğunu anlamadım yani spesifik bı sebebi olmalı eğer seviyorsan ve gerekli tanıma sürecini gectiysen ve mevcut durumda ailenle yaşıyorsan evlenmek mantıklı olabilir. Fakat özgürlükmü yoksa sevgimi amaç tartmak lazım evlenirken. Ben 27 yaşındayım bekarım ve arkadaşlarımın çoğu evli konuşuyoruz bazen mutlu olan var mutsuz olan var bu biraz kişilere göre değişiyor . Ama şöyle soyliyim ben 6 yıl önce çıktım baba evinden. 6 yıldır tek yaşıyorum, her zaman çalışan biriydim kendi kendime yetiyordum babam polis biraz sinirli biriydi iş stresini eve yansıtıyordu, evde abilerim vardı ve kişisel alana ihtiyaç hissim çok artmıştı . Hata yapma luksunuz olmuyo işten çık direk eve gel gibi. Bı şekilde dengeliyordum ama kirli sepetim bile ayrıydı evde üç erkek var yani nefes almak istemiştim . Nitekim evlilikle olabilirdi bu özgürlük fakat yalnız yaşamayı seçtim. Şimdi 3 yıldır bı ilişkim var yakın oturuyoruz o bana geliyor ben ona gidiyorum yemek yapıyoruz film izliyoruz vs tatillere gidiyoruz . Ama düzenimin ayrı olmasini çok seviyorum. Bazen anne olma hissi geliyor o zaman düşünüyorum bı evlensek mi diye. Belki bı iki yıla şu an gündemde değil mutluyum iyi hissediyorum bu durumda mizaca göre değişiyor işte. Dolayısıyla tek yaşama duygusunu evli olmayan herkesin tatmasini diliyorum çünkü insanin ne istediğini görme imkanı oluyor bı nevi . Kendini taniyorsun ne yapıp yapamayacagini görüyor kendini gelistiriyorsun. Ama ailelerin çoğu bu duruma karşı olabiliyor dolayısıyla zor olabilir bazen . Ne karar verirseniz verin mutlu olmanızı dilerim .
Peki neden evlenmek istemiyorsunuz?Tek yaşıyorum bende 2 senedir. Özgürüm maddi durumum da normal çok şükür. Rahatım yani. Ama tam olarak saydığınız şeylerden yoksunum. Beraber vakit geçiremiyoruz, film izleyemiyoruz, yemek yapamıyoruz. Kendisi asker çok yoğun özellikle bu ara hele hiç vakti yok. Haftalardır bırakın vakit geçirmeyi telefonda bile günde en fazla yarım saat 1 saat konuşabiliyoruz. Çok yoruluyor. Anlayışsız olmak istemiyorum ama mutlu da olamıyorum sanki. Sevgimden yana şüphem yok çok seviyorum ama böyle de olmuyor. Bilmiyorum anlatabildim mi kafa karışıklığımı.
Teşekkür ederim dilerim siz de çok mutlu olursunuz :)
Sanırım bu düzenimi rahatlığımı bozmak için henüz erken diye düşünüyorum. İster istemez evlilik büyük bir sorumluluk bir noktadan sonra. Tabi evliliğin kumar olduğunu da düşünüyorum. Ya anlatılanlar gibi karşımdakiyle hep aynı evde olduktan sonra değişirse başka birisi olursa? bu düşünce de beni geriyor. Pişman olmak istemiyorum.Peki neden evlenmek istemiyorsunuz?
Haklısınız.Sanırım bu düzenimi rahatlığımı bozmak için henüz erken diye düşünüyorum. İster istemez evlilik büyük bir sorumluluk bir noktadan sonra. Tabi evliliğin kumar olduğunu da düşünüyorum. Ya anlatılanlar gibi karşımdakiyle hep aynı evde olduktan sonra değişirse başka birisi olursa? bu düşünce de beni geriyor. Pişman olmak istemiyorum.
Siz hem mesleki, hem mesafe olarak, bu ilişkiyi yürütecek kişi değilsiniz bence. Evlenseniz bile işinden dolayı yoğunluğu, yorgunluğunu değişmeyecek. Evliyken de hayal ettiğiniz şeyleri yaşamama ihtimaliniz var yani.Tek yaşıyorum bende 2 senedir. Özgürüm maddi durumum da normal çok şükür. Rahatım yani. Ama tam olarak saydığınız şeylerden yoksunum. Beraber vakit geçiremiyoruz, film izleyemiyoruz, yemek yapamıyoruz. Kendisi asker çok yoğun özellikle bu ara hele hiç vakti yok. Haftalardır bırakın vakit geçirmeyi telefonda bile günde en fazla yarım saat 1 saat konuşabiliyoruz. Çok yoruluyor. Anlayışsız olmak istemiyorum ama mutlu da olamıyorum sanki. Sevgimden yana şüphem yok çok seviyorum ama böyle de olmuyor. Bilmiyorum anlatabildim mi kafa karışıklığımı.
Teşekkür ederim dilerim siz de çok mutlu olursunuz :)
İçime sinmeyen şeylerden ziyade evlendikten sonrada mesleği gereği bence bazı zorluklar bekleyecek beni. Bu da gözümü krokutuyor. Gerçekçi olmaya çalışıyorum biliyorum sevgimden şüphe eder gibi konuşuyorum ama inanın öyle değil.Haklısınız.
İyi tanımak emin olmak gerekiyor. Ama uzak mesafede evlenmekteyse ayrılmayı düşünmeniz de ilginç geldi bana. İçinize sinmeyen bir şeyler var demek ki.
Siz hem mesleki olarak hem mesafe olarak, bu ilişkiyi yürütecek kişi değilsiniz bence. Evlenseniz bile işinden dolayı yoğunluğu, yorgunluğunu değişmeyecek. Evliyken de hayal ettiğiniz şeyleri yaşamama ihtimaliniz var yani.
Bu kadar mutsuzken ilişki yaşamaya çalışmak zorlamak anlamsız bence.
Tek yaşıyorum bende 2 senedir. Özgürüm maddi durumum da normal çok şükür. Rahatım yani. Ama tam olarak saydığınız şeylerden yoksunum. Beraber vakit geçiremiyoruz, film izleyemiyoruz, yemek yapamıyoruz. Kendisi asker çok yoğun özellikle bu ara hele hiç vakti yok. Haftalardır bırakın vakit geçirmeyi telefonda bile günde en fazla yarım saat 1 saat konuşabiliyoruz. Çok yoruluyor. Anlayışsız olmak istemiyorum ama mutlu da olamıyorum sanki. Sevgimden yana şüphem yok çok seviyorum ama böyle de olmuyor. Bilmiyorum anlatabildim mi kafa karışıklığımı.
Uzaklık zor yani iç muhakemenize kalmış bı durum biraz, evlendiginizde ki sahneleri öngörebilmeniz kafa karışıklığıni giderir diye düşünüyorum . Kocası asker olan var mı destek lazımmm Fakat polis asker yakın şöyle soyliyim ben babamı bı gün görüyor bı gün görmüyordum gece görevleri oluyordu. Yani mukayese etmek yakın derecede tahmin doğurur belki . İyice tartıp düşünmelisiniz siz bunu kaldırabilecek misiniz . Yani işinden çıkıp her gün eve mi gelecek yoksa günlerce olmayacak mı ve bu tolere edebileceğiniz birşey mi ?Teşekkür ederim dilerim siz de çok mutlu olursunuz :)
Ayrılık konuşması yapma kararı aldım saatlerdir ağlıyorum tam tersi oldu aslında :)Yavaş yavaş kendini adapte etmeye çalışıyorsun galiba evlilik konusuna
Niye ki burada konuyu açmışsın ve çoğu kişi olumlu konuşmuş hatta teşvik edici ben bile özenmedim değil Bence ayrılık konuşması yapacaksan iyi düşün derim geri dönüşü olmayabilir bu kararın. belki pişman olup düzelebilirsiniz ama o “ayrılmak” dillere pelesenk oldu mu ilişki pek hayır etmiyorAyrılık konuşması yapma kararı aldım saatlerdir ağlıyorum tam tersi oldu aslında :)
Doğru yoldasınız, ha gayretAyrılık konuşması yapma kararı aldım saatlerdir ağlıyorum tam tersi oldu aslında :)
Evlilik çok ciddi bir oluşum bence. Çok çok iyi düşünmek gerekir ben henüz düzenimi rahatlığımı özgürlüğümü bozmaya hazır değilim çünkü evlendikten sonra sorumluluklarım çok olacak biliyorum. Karşımdaki insanın işi basit bir iş değil. Yakın olsak belki durum farklı olurdu evlilik olmadan çok çok rahat sürdürürdük.Niye ki burada konuyu açmışsın ve çoğu kişi olumlu konuşmuş hatta teşvik edici ben bile özenmedim değil Bence ayrılık konuşması yapacaksan iyi düşün derim geri dönüşü olmayabilir bu kararın. belki pişman olup düzelebilirsiniz ama o “ayrılmak” dillere pelesenk oldu mu ilişki pek hayır etmiyor
Evlilik fikri zaten çok çok zor ama böyle ayrı şehirlerde de olmuyorDoğru yoldasınız, ha gayret
Çünkü bunu düşünen insan, uygun bir karakter değildir.
Kendini bağdaştırmıyordur, ileride olabilir değişebilirsiniz lakin şuan evliliği güzel ve olumlu algılamıyorsanız yanlıştır sizin için.
Bu kiminle evleneceğine ve hazır olup olmamanla alakalı. Evet evlilik kolay değil hatta çevremde çoğunluğun mutsuz ve mecburi katlandığı bir evlilik söz konusu ama bu benim gördüğüm çoğunluklar ve genelde de ya tanımadan evleniyorlar ya huyunun çirkin olduğunu bildiği halde evleniyor sonra söyleniyorlar ya birbirine hiç uymadığı halde kadın onu düzeltebileceğini düşünerek evleniyorlar ya kayınvalidesi görümcesi ile daha evlenmeden büyük sorunlar yaşayıp üstüne eşi olacak kişinin kendisini hiç savunmaması üzerine evleniyorlar e doğal olarak evlendiği gibi boşanıyorlar. Bu dediklerimi hiç hafife alma bu sitede nelerini okudum Hepsinde de kadın başta tüm kötü durumları kabul edip evleniyor hatta öyle vaoov aşkta yok sadece evlenememe korkusu ve aile baskısı var. Saygının olmadığı evlilikler tam bir işkenceye dönüşür. Ama bu saydıklarımın dışında sen sevgilinden eminsen sana saygısı varsa iletişiminizde sorun yoksa neden evlilik kötü olsun ki? Ben mesela evlenmek istemiyorum uzun bir süre ama şimdi karşıma gerçekten kibar saygılı beni gerçekten davranışıyla etkileyen biri çıkarsa neden hayır diyim Evlilik böyle bir şey işte :) Tabi bana göreMerhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Asker olduğunu az önce okudum.Evlilik fikri zaten çok çok zor ama böyle ayrı şehirlerde de olmuyor
Biz sana evlenme dedik sevgilin olmasın demedik kiAyrılık konuşması yapma kararı aldım saatlerdir ağlıyorum tam tersi oldu aslında :)