- Konu Sahibi agresifkiz
-
Evlenme!
Not: Maalesef evliyim.
Beklentiniz neydi evlilikten peki? Ya da sıfır beklentiyle mi evlendiniz? Hiç hayal kırıklığına uğradığınız bir şey olmadı mı?Eşimle tanışınca karar verdim. Memnunum şuan iyi ki evlenmişim. Şanslıyım sanırım bu konuda
Var bir bildiğimizNe yazık ki o kadar çok insan böyle diyor kibu yüzden korkuyorum galiba. bir türlü evlilik fikrine sıcak bakamıyorum. yoksa şartlar uygun birbirimizi çok seviyoruz ekonomik özgürlüğümüz var. durumumuz iyi. ama her şey tepetaklak olacak gibi sanki.
Bekarken aman aman bi hayatım yoktu. Annemle çok sorun yaşamış biriyim ben. Evlilikten beklentim neydi inanın bilmiyorum dedim ya eşimle tanışana kadar kafamda kurduğum bi evlilik düşüncesi yoktu. Hayal kırıklığına uğramadım eşim çok düz ve olduğu gibi biridir. Flört ve nişanlılık döneminde neyse evlenince de tamamen o oldu.Beklentiniz neydi evlilikten peki? Ya da sıfır beklentiyle mi evlendiniz? Hiç hayal kırıklığına uğradığınız bir şey olmadı mı?
Bu arada allah daim etsin mutluluğunuzu :)
Evlilik bu dunyada kisinin ya cenneti ya cehenneme oluyor tamamen sectigin kisiye bagliMerhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Milyonkere katiliyorumEvlenme!
Not: Maalesef evliyim.
Ben de öyleymişim yaTam bir evlilik insanıyım, anlaşabildigim bir eşim de olduğu için evlilikle ilgili çok minnoş yorumlar yapabilirim ama bu benim için böyle.
Hayata bakış açısı, yaşam tarzı, kişilik, beklentiler o kadar çok nokta varki evlilik düşüncesini etkileyecek.
O yüzden başkasının ne düşündüğü üzerinden bir çıkarim yapmaya çalışacak bir konu değil bence evlilik.
Kocişci tam anlamıyla beni de ifade ediyor işte.Ben de öyleymişim ya
Hani bekar evinde gece gündüz gezerdim kimse bana bir şey demezdi ama kocamla gezmek daha keyifli geldi. İçimde bir kocişçi insan yaşıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?