- 20 Nisan 2022
- 606
- 456
- 33
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Katılıyorum ben önceden illa asker ya da polis ile evlencem derdim deli gibi. Sonra buldum. Ömrüm gittiAsker olduğunu az önce okudum.
Askerle evlilik demek, bir kadının kendine yapacağı en büyük zulümdür.
Böyle aşktan kör olması, onsuz nefes alamaması falan lazım.
Çünkü o adamların ilk aşkı vatan, görev.
Zamanı yeri ya da keyiflere ayıracak vakitleri azdır, düzenli hayatları olamaz, her gün diken üstünde yaşam.
Zor bir meslek ama en çok yanındakine zor.
25 yaşına kadar etrafımdaki anne baba abla kuzen evlilikleri gördükçe tek başıma yaşama sözüm oldu kendime bir erkeğe evlilik adı altında hiçbir zaman bağlanmayacağım dedim. Evlenmeyeceğim dedim. Eşimle tanıştığımda onu tanıdıkça arkadaşlığa beraber olmaya dolayısıyla evliliğe ısındım. Zaten bunu arıyordum sanırım bu hissi yaşattığı için evlendim. Bana tüm yollar yürünebilecek gibi geldi onunla. Zor, kolay, kavisli, çakıllı, düz, asfaltMerhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Inşallah bizden daha güzel mutlu bir evlilik yaşarsınizzzSizleri de şikayet ettim umarım banlanırsınız…
Benim de öyle çünkü aynı evin içinde her şeyi paylaşıyorsun anlastigin ,eziyet etmeyen ,seven ve değer veren bir insansa insan gerçekten arıyor eşiniEşim dün gece okulda nöbetçiydi. Döndüğünde mutlu oluyorum ben de. Sıkılmak bir yana arıyorum yani. Ondan asla sevgilisinden eşinden sıkılan insanları da anlamıyorum. Adam kolum bacağım fln gibi oldu yani.
Şu hayatta sıkılmayacağım iki insan varsa biri eşim biri oğlumdur.
Ya evet çünkü erkekler de alışıyor . Hatta evlilikte zaman gectikce erkekler eşlerine daha düşkün oluyorŞu kadarıni söylim sabah uyanıp öglene kadar kocama mesaj atmadım diye sağmısın diye trip atan bir kocam varbak gene mutluluğum belli oldu
Ne mutlu size darısı biz bekarların başınaEvlilik doğru kişiyle yapılınca güzel ben iyi ki evliyim diyorum
eşimle 2 saatlik mesafeye rağmen 4 sene ilişkimizi sapasağlam yürüttük. 3 yıldır da evliyiz. evliliği nasıl gördüğünle ilgili evden bir kaçış kurtuluş gibi görürsen hata yapma ihtimalın epey artar. mesele karşındaki kişi onu yeterince tanıdın mı evlilik sorumluluğu alabilecek birimi. evlenmek ilede bitmiyor iş .hayatın bir sürü derdi sıkıntısı var bunlarda ne denli sana destek olacak sahip çıkabilecek bunların hepsini bir düşün tart kafanda.tek yaşıyorum demişssin yalnızlıktan mı evlilik fikrine girdin bunuda iyice düşün.. evet evlilik doğru kişi ile yapılır ise benim fikrim çok güzel birşey. yer yer zorlukları illa oluyor olacakta.. evlilik fikri için zorla bişey yapılmaz ki o karar zamanla karşındakinin tutumu ile de şekillenir. bana göre şuan evlilik fikri tamamen yalnız yaşadığınız için size sıcak geliyor gibi...Merhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Yok konuya da yazdım evliliğe uzak olma sebebim asıl yalnızlığımı düzenimi özgürlüğümü sevmem. Mesafe olduğu için aramızda evlilik fikrini sorgulamaya başladım görüşemiyoruz özlüyorum yanımda istiyorumeşimle 2 saatlik mesafeye rağmen 4 sene ilişkimizi sapasağlam yürüttük. 3 yıldır da evliyiz. evliliği nasıl gördüğünle ilgili evden bir kaçış kurtuluş gibi görürsen hata yapma ihtimalın epey artar. mesele karşındaki kişi onu yeterince tanıdın mı evlilik sorumluluğu alabilecek birimi. evlenmek ilede bitmiyor iş .hayatın bir sürü derdi sıkıntısı var bunlarda ne denli sana destek olacak sahip çıkabilecek bunların hepsini bir düşün tart kafanda.tek yaşıyorum demişssin yalnızlıktan mı evlilik fikrine girdin bunuda iyice düşün.. evet evlilik doğru kişi ile yapılır ise benim fikrim çok güzel birşey. yer yer zorlukları illa oluyor olacakta.. evlilik fikri için zorla bişey yapılmaz ki o karar zamanla karşındakinin tutumu ile de şekillenir. bana göre şuan evlilik fikri tamamen yalnız yaşadığınız için size sıcak geliyor gibi...
peki onun evlilik ile fikirleri nedir?Yok konuya da yazdım evliliğe uzak olma sebebim asıl yalnızlığımı düzenimi özgürlüğümü sevmem. Mesafe olduğu için aramızda evlilik fikrini sorgulamaya başladım görüşemiyoruz özlüyorum yanımda istiyorum
Sinirli görmek istersen googla yaz ben çıkarım ama bununda bu konuyla hiç alakası yok ayrıca hiç evlilik düsünen biri değildim 7 sene sevgililikten sonra evlendim 32 yaşimda kusura bakma kocamdan sıkılmadığım içinBen zaten normalde de biraz sinirli bir insanım.ne yapmak lâzım ?
Ne yazık ki evliyim bende. Bi prensle evleniyorum sanmıştım. Şimdi ise başlayan her güne lanet ediyorumMilyonkere katiliyorum
Not: kahretsin bende evliyim
Sakın evlenme hele çalışıyorsan hıc gerek yok al arabanı gez yegenlerını seversın erkeklerden hayır gelmez evlenmek de artık hem çok zor hemde gecınılmıyor ınsanlarlaMerhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Öyle tabi ama sevdiğin adamla aile kurma hep beraber olma fikri bazen sıcak geliyor.Sakın evlenme hele çalışıyorsan hıc gerek yok al arabanı gez yegenlerını seversın erkeklerden hayır gelmez evlenmek de artık hem çok zor hemde gecınılmıyor ınsanlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?