- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bekarlar evlilere evliler bekarlara özeniyor mutlu olan halinden memnun olan yok malesef bence doğru zaman geldiğinde kararını verirsin tereddütte olduguna göre doğru zaman değilMerhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Şöyle;Merhaba :) Evlilik hakkında kimle konuşsam kimi evliliği övüyor, kimisi gömüyor. Bende son zamanlarda evlilik hakkında çok düşünüyorum ama o kadar uzağım ki. Evlilik büyük cesaret istiyor gibi geliyor bana. Nasıl evlilik fikrine karar verdiniz sizler, cesaret ettiniz? Çalışıyorum, tek yaşıyorum, 28 yaşındayım. Yakın zamanda konu açmıştım zaten erkek arkadaşım başka şehirde. Son zaamanlarda bu canımı çok sıkıyor istediğimizde görüşememek. Onu çok da seviyorum. Uzaktan sevmek çok çok zor ama. Tek çare evlilik gibi ama bende o kadar uzağım ki evliliğe. Bazen neden olmasın ki diyorum ama sonra acaba ister istemez tek çaremiz bu olduğu için mecbur mu hissediyorum ama diyorum. Evlilik basit bir şey değil yapmak için yapmak da istemem. Karışık oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık aynen böyle. Nasıl evlenmek istediğinize karar verdiniz? Evlilik fikrine tamam demek için cesaret edebilmek için ne gerekiyor? Küçümseyici yorumlar yapan olacaktır eminim ama çevremde pek konuşabileceğim kimse yok bu konuları.
Ay şeyi umutmuşum bir kere ayrılmak istesen ayrılamıyorsun mahkeme falan sevgiliyken öyle mi koy kapıya engelle her yerden ohhh mis.Evlenmeden önce aynı endişeleri yaşadım. Evlendim endişelerimde öyle haklıymışım ki. Bir süre daha evlenmeyebilirmişim. Bir esprisi yokmuş.
Neden sıkılsın ki? Biz öğretmeniz iki ay tatilde dip dibeyiz çok da güzel geliyor. Beraber bir şeyler yapmaktan sıkılmak ilginç geliyor banaHaklısın valla.Ne ponçik insanlar var ya.kadın bana cevap yazmış.keşke iş ebile gitmesek de tüm gün dipdibe oturabilsek, insan sevdiğinden sıkılır mı diye
Ayıp ama yine sormuşsunuz.Boşanmakla geçecek bir şey olsaydı emin olun herkes denerdi, bu üstün fikri üreten bir siz değilsiniz yaniNiye boşanmıyorsunuz sorması ayıp?
Böyle evli olup da evlilikten tiksinen çok kişi var ama niye hala evliler anlamıyorum. Maddi sebeplerden dolayı mı?
Valla benim cinsel isteğim karşımda kim olursa olsun çok azalıyor.normal şeyler yapılıyor tabi de.yine herşeyin ölçülüsü diyorum ben.gerek yok bir de.arada tatile gidersin de sürekli sevmiyorum.Neden sıkılsın ki? Biz öğretmeniz iki ay tatilde dip dibeyiz çok da güzel geliyor. Beraber bir şeyler yapmaktan sıkılmak ilginç geliyor bana
Aynı evde olunca neden cinsel anlamda arzulamayayım ki? Üç gün yatılı misafirim olsa sevişemesek gittikleri gün mesela illa ki kedi gibi sırnaşırızValla benim cinsel isteğim karşımda kim olursa olsun çok azalıyor.normal şeyler yapılıyor tabi de.yine herşeyin ölçülüsü diyorum ben.gerek yok bir de.arada tatile gidersin de sürekli sevmiyorum.
Her konunun iyi versiyonu iyidir, kötü versiyonu kötüdür.işin özeti bu. Her konunun kötü ve iyi versiyonları vardır. Mesela bana da 3,4 günde bir görüşmek çok ideal geliyor.illa aynı eve gerek yok bence.bu sürede işe güce bakıyorum, kadın arkadaşlarımla.görüşüyorum.bu arada da özlemiş oluyorum.@Ferhans şu da var tabii yapı olarak yalnızlık seven insansanız bilemem. Ben yalnızlıktan çok da hoşlanmam. Gün içinde olanı, derdimi tasamı biriyle paylayaşayım isterim. Üç gün evde tek olsam konuşamamaktan dilim şişer arkadaşlarımı aramak isterim görüşmek isterim.
Hiç evlenmeyen arkadaşım da var mesela o da gün bitince işten çıkınca herkes evine gidiyor ben tekim diyor. İnsan sevdiği biriyle aynı evde olmak istiyor. Sevgilisi olmayan bir kadının sonsuza kadar tek başına mutlu olacağına da inanmıyorum.
Özellikle 40 yaşa doğru çevrendeki herkes evlenmiş çocuklu olduğunda arkadaşlarınla görüşmen de azalıyor doğal olarak. İnsanların başka telaşları planları oluyor. O aşamada evlenmeyen yada sevgilisi olmayan bir insanın sıkıldığını gözlemiyorum. Ki ben de sıkılırdım. Evlenmek değil de hayatında duygusal bir bağı olmayan yalnız insanın da mutsuz olacağı ortada. Yani kalkıp evlilik kötü evlenme demek de bana mantıklı gelmiyor bu nedenle.
Maşallah diyelim.kendim için konuşuyorum tabi.Aynı evde olunca neden cinsel anlamda arzulamayayım ki? Üç gün yatılı misafirim olsa sevişemesek gittikleri gün mesela illa ki kedi gibi sırnaşırızçocuktan sonraki kısa süre haricinde de cinsel anlamda uzaklaşma yaşamadık. On senedir beraberiz aksine seks hayatımız daha iyiye gitti çünkü cinsel anlamda da kendimizi de birbirimizi de daha iyi tanıdık. Neleri sever nelerden hoşlanır biliyoruz daha verimli oldu. Açık söylemek gerekirse bence yeni dönemlerde seks hayatı daha iyi olmuyor. Hem tanımıyorsun hem de heyecandan daha çok sorun yaşanıyor evliler de çok sevişiyor emin olun
Bence doğru insanla karşılaşmamışsınız henüz. Çünkü neden insan sıkılsınHer konunun iyi versiyonu iyidir, kötü versiyonu kötüdür.işin özeti bu. Her konunun kötü ve iyi versiyonları vardır. Mesela bana da 3,4 günde bir görüşmek çok ideal geliyor.illa aynı eve gerek yok bence.bu sürede işe güce bakıyorum, kadın arkadaşlarımla.görüşüyorum.bu arada da özlemiş oluyorum.
Maşallah çok mutlusunuzBence doğru insanla karşılaşmamışsınız henüz. Çünkü neden insan sıkılsın
Sohbet edersin, ayrı odalarda takılırsın, oyun oynarsın, takip ettiğin diziler olur, sevişirsin, bir şeyler içersin. Bir çok eylem var beraber yapılacak
2011de beri sevgiliyiz 2014ten beri de evliyizMaşallah çok mutlusunuzyeni evli mutluluğu mu yoksa
Baya olmuş.2011de beri sevgiliyiz 2014ten beri de evliyiz
Evlilik insanıyım diye düşünürdüm kendimi ama sorumluluklar girince işin içine öyle başbaşa film izlemek yok akşam yürüyüşleri piknikler beraber vakit geçirmeler faso fisoymuş kişiden kişiye değişir ama eşim evlilik insanı değil bu net!!, bunu anladım 4 senedir beraberiz 1 yıldır da evliyiz hala tek başına düşünme tek karar verme evliliğin sorumluluklarını her insan alamıyor kaldıramıyor birde çalışıyorum işte de sorumluluğum yüksek evde de sorumluluk bende canı isterse yardım eder o da ufak tefek şeylere, halbuki insan insana yük olmamalı hayatını kolaylaştırmalı şöyle karşına alıp dertleşemedikten sonra sevincini hüznünü paylaşamadıktan sonra ortak zevkleriniz istekleriniz hayalleriniz olmadıktan sonra benim gibi o oturma odasındayken mutfakta iş yaparım o başka odaya geçince tv karşısına geçerim, vardiyalı çalışıyor, akşamları evde olmadığı hafta rahat hissediyorum kendimi ne yalan söyliyim, o yokken ailemle görüşmem sorun oluyo, o varken zaten haftada 1 anca , ama iş kendi ailesine geldi mi koşa koşa 10 gün görüşsek 11. gün gitmesek mi demez sanırsın ki ben onla evlenerek kendi hayatımı bi kenara atıp kendimi ona adamışım gibi bi haller , yani kısacası evlendiğin insana göre değişir ama evlenince değişmeyen erkek yok bunu bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?