evlilik aşkı öldürür

Bence sizin evliliğiniz ev arkadaslığından öteye gidememiş, bi hayatı paylaştığın insanla bu kadar para muhabbeti yaparsanız senin paran benim param olayını dile getirirseniz en küçük çatlakta soğuyup saygı ve sevginin bitmesi bana normal geldi

öyle benim param diye mevzu yapan biiri değilim gerekn her desteği veririm

öyle benim param diye mevzu yapan biiri değilim gerekn her desteği veririm
Yanlıs anlamayın yargılamıyorum ama anlattıklarınızdan ben onu anladım belki siz farkında değilsiniz bi şöyle arkanıza yaslanıp yazdığınızı tekrar okumalısınız

ayrılmak istiyorsan ayrılalım diyorum ayrılcaksan ayrıl konuşalım birşeylerş diyorum çözelim diyorum ne konuşcam be diyorum ayrılmak istiyorsan ayrıl diyor
E tamam, aç boşanma davasını. Önce hazırla bir dilekçe, imzalattır.
Git dava aç.
Düzeleceği, döneceği varsa düzelir döner
He yoksa boşa bitsin.
Çok mu üzülürsün boşanırsanız

çok emek vermişin eviniz için bu çok sorumluluk isteyen bişey o kunda tebrik etmek isterim :) araba bi erkek için en mükemmel şey. bizim arabamız var kapıyı sert vursam sanki yatak odasında elbise dolabından çıplak adam yakalamış gibi bağırır o derece kıymetli arabası.. yani eşiniz içinde araba kıymetli olur paraya sevinir ve ardından herşeyi unutur diye düşünüyorum. ama hala biriktirdin söylemedin zor zamanda demiş ve aranız o zaman bozulduysa çok zoruna gtmiş belli ki atlatamamış. siz biriktirmekle iyi ettiniz tabi ben ona yanlış demiyorum. ama gerçektende zor zaman dururken arabaya beklenmesi beni de kırardı. benim merak ettiğim şu eşiniz size darıldığının tepkisini verince gönül aldınız mı, kendinizi ifade ettiniz mi.

Bende tam bunu yazcaktim.. gizli yapmakta sonuna kadar haklisiniz. Bende evlendigimde öyle yapicam tabiki kadin olarak bi birikimim olmali kenarda.. görüldügü üzere erkek denen varlik iki dakikada dönüsebiliyo canavara..
pammukkk haklisin konu sahibi. En dogru seyi yapmissin kiymet bilmeyen esin.

Çalışmazsın eve katkısı yok (!) diye sürat yaparlar. Çalışırsın destek olursun parası var beni eziyor olur. Bilemedim yani. Ayrılmadan önce evlilik terapisi alın. Belki iyi gelir.
Aynen aman benden yüksek maas almasin derler.. anladigim kadariyla konu sahibinin esi de biraz öyle bi tutum icine girmis..
Hakediyolar gizli birikimi falan acikcasi.

eş değil de eşinizin babası olmuşsunuz siz. her ne olursa olsun çok fazla fedakarlık etmemek gerekir. evi terketmek de bana göre çok itici bir hareket aramaması da cabası olmuş babanızın çağırması da ekmeğine yağ sürmüş resmen. çok ama çok yanlış yoldasınız bence. eşiniz ise tamamen suçlu zaten.

gönül aldım oturdum konuştum dedim benimle paylaş birşeyleri bir sıkıntımı var ne var çözelim dedim.

nasıl işin içinden çıkabilirim bilmiyorum

Evlendik, ben araba aldım.
Sonra falan oldu, ben araba aldım.
Sonra işte filanca oldu, ben araba aldım ben ben ben aldım.
Sonra pandaların neslinin tükendiğini öğrendim, bu arada ben çoktan araba almıştım.
Sonra kocam bana surat astı ama ben araba almıştım.
Sizce haksız mıyım?
Bu arada araba aldığımı söylemiş miydim? Söylemediysem şimdi söylüyorum, ben araba aldım

E tamam, aç boşanma davasını. Önce hazırla bir dilekçe, imzalattır.
Git dava aç.
Düzeleceği, döneceği varsa düzelir döner
He yoksa boşa bitsin.
Çok mu üzülürsün boşanırsanız
tabi üzülürüm severek evlendim düğünümüzü 2 miz yaptık gelinliğimi dahi kendim aldım zaten ozamanda belliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…