evlilik aşkı öldürür

Evlendik, ben araba aldım.
Sonra falan oldu, ben araba aldım.
Sonra işte filanca oldu, ben araba aldım ben ben ben aldım.
Sonra pandaların neslinin tükendiğini öğrendim, bu arada ben çoktan araba almıştım.
Sonra kocam bana surat astı ama ben araba almıştım.
Sizce haksız mıyım?
Bu arada araba aldığımı söylemiş miydim? Söylemediysem şimdi söylüyorum, ben araba aldım :işsiz:
çok saçma bir yorum yaptınız şuan.... yorumlara yaptıgım yorumları okursanız sevinirim..

Sonra pandaların neslinin tükendiğini öğrendim, bu arada ben çoktan araba almıştım.
Sizce haksız mıyım?
Bu arada araba aldığımı söylemiş miydim? Söylemediysem şimdi söylüyorum, ben araba aldım :işsiz:
gerek yok böyle bir yorumA

tabi üzülürüm severek evlendim düğünümüzü 2 miz yaptık gelinliğimi dahi kendim aldım :KK70: zaten ozamanda belliymiş
Kumap hala biz yaptık ben aldım diyorsun
Aynen o kadar alismiski rahatliga.. esininki artik sımariklik kim esine araba aliyo bu devirde Allah askina
Bir eve araba alınınca o araba bi kişinin mi oluyor biri diğerine mi almıs oluyor yoksa o ailenin arabası mı oluyor

tabi üzülürüm severek evlendim düğünümüzü 2 miz yaptık gelinliğimi dahi kendim aldım :KK70: zaten ozamanda belliymiş
Peki şu anda her şeyini feda etmene rağmen, karşılığında sevgisizlik saygısızlık görmek mi daha çok üzer seni. Yoksa sevdiğinden saygıyla ayrılmış bir kadın olmak mı daha çok üzer..

MERHABALAR KONUYA NERDEN BAŞLASAM BİLMİYORUM.... BEN 2 SENELİK EVLİYİM DAHA EVLİLİK SÜRECİM HEP BÖYLE EŞİMLE RAKİP HALİNDE GEÇTİ TABİKİ GÜZEL ANLARDA YAŞADIK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM LAKİN NE YAPSAM YARANAMIYORUM BAYAN OLDUĞUM HALDE PARA BİRİKTİRDİM MAAŞIMDAN HEP EVE DESTEK ÇIKTIM HEM PARA BİRİKTİRDİM İLK BAŞLARDA PARA BİRİKTİRİDİĞİMİ SÖYLEMEDİM EŞİME HARCANIR DİYE GİZLİ BİRİKTİRDİM SONRA 10 AYDA BAYA BİRİKTİRDİM SONRA EŞİM SIKINTI ÇEKMEYE BAŞLADI DESTEK VERDİM AMA BİRİKİMİMDEN BAHSETMEDİM BAHSETSEM HARCANIRDI. SONRA 1 AY SONUNDA SÜPRİZ BİR ŞEKİLDE SÖYLEDİM BEN PARA BİRİKTİRDİM ARABA ALALIM DEDİM ÇOK MUTLU OLDU İLK TEPKİSİ BAYA ŞAŞIRDI SONRA SOONRA ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ DEVAM ETTİ HERŞEY BENDEN HABERSİZ PARA BİRİKTİRDİN BEN ZOR GÜNLERİMDE PARA LAZIMKEN SEN BANA PARA VERMEDİN CART CURT DEMEYE BASLADI BİRİKTİRDİĞİME PİŞMAN ETTİ... KENDİSİ ÇALIŞIYOR BEN ÇALIŞIYORUM EVEDE DESTEK ÇIKIYORUM BİRDE BİRİKİMİMİ VERİRSEM BİRİKTİRMENİN ANLAMI VARMI ???? NEYSE BİZ ARABA ALMAYA KARAR VERDİK ARABAMIZI TAKSİTLE ALDIK TAKSİTLERİNİ YİNE BEN ÖDEMEYE DEVAM EDİYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE TAKSİTLERE DAHİ KATKISI OLMADI ODA EV KİRASINI ÖDÜYOR ELEKTRİĞİ SUYU ÖDÜYOR ÖDEYEMEDİĞİ YERDE BEN DESTEK ÇIKIYORUM HEMDE ARABA TAKSİTİNİ ÖDÜYORUM ARABA TAKSİTİ ÖDERKEN EŞİM PAT DİYE İŞTEN ÇIKTI BEN BİRAZ DİNLENCEM BASKA BİR İŞ BULCAM BANA YETMİYOR PARA DİYE İŞTEN AYRILDI BİZ 4 AY ORTALAMA ÇALIŞMADI EK İŞLERE GİTTİ İLK AY EVİN KİRASINI ÇIKARDI 2 NCİ AYDA ÇIKARDI BİR ŞEKİLDE 3 NCÜ AY ÇIKARTAMADI BEN VERDİM YARISINI BEN HEM ARABA TAKİSİTİ ÖDEDİM HEM KİRAYA DESTEK HEM ELEKTİRİK SU HEM EV İHTİYACLARI HEM SİGARASI CARTI CURTU DESTEK ÇIKTIM..... BU SÜRE ZARFINDADA ARABAMIZI TESLİM ALDIK ARABAMIZ OLDU YA ÇALIŞMAMASINI HİÇ SORUN YAPMADIM SABRETTİM DESTEK ÇIKTIM AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE YARANAMADIM ARABAYI ALDIK İŞE GİRDİ YENİ İŞE GİDİP GELİYOR ARABAYLA GWZİYOR TOZUYOR AMA.... HERŞEY BURAYA KADAR İYİ AMA EVLİLİK BİTTİ NASIL BUKADAR FEDAKAR OLURUMDA EVLİLİĞİM KÖTÜYE GİDER ANLAYAMIYORUM HALA SEN BENDEN HABERSİZ PARA BİRİKTİRDİN SIKINTILI ZAMANIMDA PARA VERMEDİN DİYE LAF SÖYLÜYOR VE SON 1 AYDIR SEVGİSİ İLGİSİ SAYGISI AZALDI NE SEVGİ NE İLGİ GÖSTERYOR KENDİ HALİNDE TAKILIYOR NE MUHABBET EDİYOR NE BAŞKA BİRŞEY NAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM OTURUYORUM KONUŞUYORUM HİÇ MUHABBET ETMİYORSUN EV ARAKADAŞI GİBİYİZ DİYORUM NE MUHABBET ETCEM GİT BAŞIMDAN DİYOR BUGUNE KADAR HİÇ SAYGISIZLIK ETMEDİM ONA AMA BANA HAKKETTİĞİM DEĞERİ SEVGİYİ VERMİYOR YANİ BİR ARABA ALDIM ARABA EVİME HUZURSUZLUK GETİRDİ... HERŞEY PARA MÜLK DEĞİL HUZURUM YOK

2nci konu: birgün eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı gece 5 de geldi eve aradım aradım gelmedi kiminle olduguna dair bilgim var erkek arkadaşlarıyla sabah kadar aradım uyuyamadım evli bir insan eve gece 5 de gelmez dedim evi terkettim 4 gün annemde kaldım ne aradı gel eve diye ne geldi aldı en sonda babam aradı eşimi gel konuşalım diye geldi konuştu bana gidelim dedi gittik eve ama eve gittikte soğukluk başladısaygısız ve ilgisiz davranmaya vurdum duymaz davranmaya başladı ilgilenmemeye başladı oturdum konuştum ne bu ilgisizlik dedim araba aldık huzursuzluk getirdi dedim git başımdan dedi ben böyle iyiyim dedi takıl kafnagöre dedi ben daha gencim sende gençsin önümüz açık dedim istersen ayrılalaım dedim böyle ilgisiz konuşmamamzlık olmaz dedim içimden gelmiyor cart curt dedi yani son 1 aydır sevgisiz ilgisiz saygııız bir adamla evliyim napacağımı bilmiyorum önceki konumda yukarda böyle davranmaaısnın sebebi bumu okadar herşeye destek vermek para vermek sevgisizliğimi değerimimi yitrdi hiç birşekilde değer vermiyor düşmanı gibiyim düşmanı rakibi olarak görüyor beni

Bir film vardi Vavien diye, Engin Günaydın ve Binnur Kaya oynuyordu. Orada da kadın kocasından habersiz para saklıyordu. Sonra kocası da boşıycam seni habersiz para biriktirdin diyordu. Filmde karısını da sevmiyordu.
O kadar zor zamanı olduğu halde sen para biriktirdiysen o da zaten çalışmaya gönlü yoksa zaten başının çaresine bakıyor diye çalışmayı kesebilir yani huyu iyi değilse. Araba alıncaya kadar 30 bin tl mi biriktirdin. Bari altın alsaydın..

Kusura bakmayın ama burada adamın güvenini kaybetmesine sebep olacak hikayeyi başlatan sizsiniz. Aynı evin içinde iki kişi de para kazanıyor olabilir tabi ki ama evliyseniz birbirinizden para saklamamanız gerekir. Adam evi nasıl geçindireceğim diye düşünürken siz zula yapmışsınız resmen, araba parası biriktirmişsiniz!

Keşke ara ara şu kadar paramız birikti, zor günler için kenarda şu kadar paramız var ama çok büyük bir şey olmadıkça o paraya dokunmayalım diye söyleseydiniz. Kenarda duran para, size verdiği gibi ona da güven verirdi.

Belki eşiniz tutumlu bir insan olmadığı için bu yolu seçtiniz, gelen gidiyor diye düşündünüz. Sonuç olarak siz ona güvenmediniz o da size güvenmiyor şimdi. Belki her zaman benden paramı saklıyor acaba diye düşünecek. Bu güveni tekrar sağlamanız lazım. Maaşınız, harcamalarınız ve hedefleriniz konusunda daha şeffaf olun, çok şeffaf olun.
Dolar mı alalım, altın mı alalım diye eşinize de sorun. Belki sizi tutumlu olduğunuz evinizin zenginleşmesini düşündüğünüz için takdir etmeye başlayabilir.

Sizce haksız mıyım?
“Kadın olarak daha ne yapabilirim” , “çok fedakarlık yaptım”, “kadın olarak” kalıplarını da aralara serpiştirirseniz tam olacak

Sizce haksız mıyım?
Yanlis anlamayin kizmayin ama haksizsiniz.

Bunu sürekli dile getirmesinin sebebi esinin bu durumun kiymetini bilmemesi.. kadin zaten fedakar o belli bisey beklemiyo ama en azndan tatli dille benim güzel karim o kadar mutlu ettinki beni demek varken hala onu yapmadin bunu yapmadin diyen bi koca var karsisinda.asagilik kompleksi. Sen araba aldin ben biriktirip alamadim. Ben erkegim ben yaparim bilinci yatio altinda..

Yani bu kadin erkek mevzusu degil erkek kadina araba alinca da kadin ne yapar cok tesekkür ederim canimmm der icten bi sekilde. Sen bana araba adlin diye cemkirmez bide :KK70:

Kusura bakmayın ama burada adamın güvenini kaybetmesine sebep olacak hikayeyi başlatan sizsiniz. Aynı evin içinde iki kişi de para kazanıyor olabilir tabi ki ama evliyseniz birbirinizden para saklamamanız gerekir. Adam evi nasıl geçindireceğim diye düşünürken siz zula yapmışsınız resmen, araba parası biriktirmişsiniz!

Keşke ara ara şu kadar paramız birikti, zor günler için kenarda şu kadar paramız var ama çok büyük bir şey olmadıkça o paraya dokunmayalım diye söyleseydiniz. Kenarda duran para, size verdiği gibi ona da güven verirdi.

Belki eşiniz tutumlu bir insan olmadığı için bu yolu seçtiniz, gelen gidiyor diye düşündünüz. Sonuç olarak siz ona güvenmediniz o da size güvenmiyor şimdi. Belki her zaman benden paramı saklıyor acaba diye düşünecek. Bu güveni tekrar sağlamanız lazım. Maaşınız, harcamalarınız ve hedefleriniz konusunda daha şeffaf olun, çok şeffaf olun.
Dolar mı alalım, altın mı alalım diye eşinize de sorun. Belki sizi tutumlu olduğunuz evinizin zenginleşmesini düşündüğünüz için takdir etmeye başlayabilir.
Kesinlikle haklısınız konuyu yazan bi erkek olsaydı linç edilirdi biraz objektif olsa herkes

çekildim kenera ne üzerine gidiyorum ne konuşuyoruz hergün böyle geçiyor o oyun oynuyor ben oturuyorum muhabbet yok
böyle evlilik olmaz, özel hayatınız nasıl, sizi aldatıyor olabilir mi

Ayrıca eşinizi haklı bulduğumdan da değil yani. Davranışları çok yanlış. Fakat konu eşim benden gizli para biriktirmiş araba almış şeklinde olsaydı o adam burada sağlam bir lince uğrardı malumunuz...
Ve lütfen bu kadar keskin yargılı başlıklar açmayın. Evlilik aşkı öldürür çok büyük ve yanlış bir yargı. İnsanlar etkileniyor. Burayı okudum evlilikten soğudum diyen onlarca insan var.

ee eşiminde evi geçindirmesi görevi benimde evimi geçindirmem tabiki böyle ama ben zaten evin kirasını ödeyerek eşime gereken seteği vermişim bunun yanı sıra para birikimi yapmışım bunun dışında sadece 1 2 binlira borcmuzu var onun taksitide 300 400 aylık :) eşim çalışıyor ben çalışıyorum destek verirken birikim yapmaktamı suç gibi oldu
Birikim yapman değil olay bunu saklaman zaten
Senin gelirin daha mı fazla ki herseyi ben yapıyorum diyorsun anlamadım
Evet eşinin görevi evi geçindirmek ama insanlar işsiz kalabilir sende kalabilirsin
Durumunuz yoksa araba niye alıyorsunuz
Eşinde sorumsuz biri olabilir de
Bunu biliyorsan daha fazla borca girmeyin
Eşinin değişeceğini sanmıyorum.o yüzden ya çekicen ya ayrılıcan

Bence para biriktirip araba aldınız diye bozulmadı ilişkiniz...Anlatmadığınız aranızda başka anlaşmazlıklar da olmalı öteden beri süregelen...Her şey iyi olsa sadece bu para meselesinden adam bu derece soğumazdı...

Tahminime göre siz eşinizi eleştiren bir kadınsınız. Adam işten çıkmış olabilir suç değil bazen bazı ortamlar dayanılmaz olabiliyor nitekim de iş bulmuş yine...Aldığınız arabayı kullanması da size batıyor siz aldınız diye o zaman almasaydınız keşke...

Eleştiriler ve maddi konularda imalar yapıp başına kaktıysanız zaman zaman o da sogumustur...Ama her ne olursa olsub gece 5 e kadar dısarlarda olması yanlış...ikiniz de hatalısınız

Siz çok yanlış kafadasiniz. Kadin oldugum halde sunu odedim bunu yaptim falan bu nasil bir dusunce? Evlisiniz ve calisiyorsunuz tabiki herseyi beraber yapacaksiniz sizin verdikleriniz lütufmu? Bu yüzden adam size minnet etsin saysin sevsin diye beklemissinizde cok yanlis yapmissiniz gizli sakli olmamaliydi evlilikte en basta. Siz hatalisiniz ikinci konudada gidip sonra babanizin aramasida sacma madem donmeye okadar merakliydin niye gittin?

Şimdi diğer yorumlarınıza da baktım,şunu aldım bunu yaptım ben okurken yoruldum,adam kim bilir ne çekiyor.Kendinize alıyorsunuz hanımefendi,siz evliliği çok yanlış anlamışsınız,aranızdakileri imza değil siz bitirmişsiniz.

Ayrıca eşinizi haklı bulduğumdan da değil yani. Davranışları çok yanlış. Fakat konu eşim benden gizli para biriktirmiş araba almış şeklinde olsaydı o adam burada sağlam bir lince uğrardı malumunuz...
Ve lütfen bu kadar keskin yargılı başlıklar açmayın. Evlilik aşkı öldürür çok büyük ve yanlış bir yargı. İnsanlar etkileniyor. Burayı okudum evlilikten soğudum diyen onlarca insan var.

eşim para biriktirmiş araba almış sağolsun derdi herkes vallahi
hiç haberim yoktu, arabayı da bana verdi kullanayım diye Allah razı olsun derdim ben olsam yemin ediyorum

X