yani mutlu oldunuz boşandığımız için :) bunumu anlamalıyım ?Bosanmaniz isabet olmus,
Esim de benden gizli para biriktirse, kira oduyorum, fatura oduyorum diye basima kaksa bosanirim.
AYNEN canım beni anladığın için teşekkür ederim .... bütün hayatım burda deşifre oldu zaten tek o konularda değil bizim çocugumuz sadece tüp bebekle oluyor... ve benden kaynaklı bu durum arkadaş cevremizin içinde çocugu olmuyor diye rencide etti zaten ondan sonra toparlanamadık bu durumu yaşamayan için konuşmak normal herkes sen gibi anlamıyor beniEvlilikte hayat müşterektir evet. Ama evde pinekleyip, arabayla fink atıp eşini umursamamazlıksa konu siz haklısınız. Çalışıp çabalarken, kira, elektrik, araba taksidi, geçim derdindeyken o çal patlasın vur oynasın kafasındaysa evet hoop orda bir dur denir. Ne için didineceksiniz ki, sabah 5 lere kadar gezip, saygısızlık etsin diye mi? Geçmiş olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Edit: Evlilik değil saygısızlık, ilgisizlik ruhu, otomatikmen de ilişkiyi dinamitler, öldürmekle kalmaz gebertir
boşver seni rahatsız eden tek kısım oysa nedesem boş senin içinBayan olduğum halde para biriktirdim cümlesi bir beni mi rahatsız etti ne demek bayan oldugum halde para biriktirdim?
yani mutlu oldunuz boşandığımız için :) bunumu anlamalıyım ?
Yok tahmin etmezler onlar sizin evinizin içindeler görüyorlar :))başına kalktıgımı nerden biliyorsunuz ? yaşadıgım durumu sadece tahmin edebilirsiniz
teşekkür ederim canımYanlıs birsey yapmamışsin ki çok harcıyoruz diye biriktirmek istemişsin ne var ki bunda bu kadar büyütecek sonucta ikiniz için birşey yapilmıs . Ayrılmışsın yorumlarin hepsini okumadığim için başka da bisey söylemeye gerek yok hakkında hayırlısı olsun .
Bosanmissiniz.Hayirli olsun.Bence kurtuldunuz.Araba noldu peki ?Merak ettim.
[/QU
arabayı evliyken dedi bana satalım ortadan bölüşelim herkes arabasını alsın kenara çekilsin dedi
bu nedemek oluyor dedim ozaman hakim karar versin dedim nafakası var bunun cartı curtu var dedim ertesi gün araba senin olsun dedi bende komple evi ona bıraktım nafakada almadım birşeyde almadım biraz geç cevap oldu ama olsun :)
Neyseki boşanmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.