Niye böyle olduğunu anlatamadım galiba ama adam da benim ve benim gibi düşünenlere aynı fikirde.dogru diyorsun ama burda evlilik söz konusu 8 senelik ilişkim bu severek aşkla evlendim niye okadar emeği çööpe atayım diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ayrılmak boşanmak çok basit ama niye böyle oldu
zaten ben bunları yaparken hiç başına kalkmadım yine olsa yine yaparım.... para mevzu etmeyen biriyim ben kendisine niye çalışmıyorsun bile demedim sabrettim olur diye destek bile verdim.... niy eçıkartıp vermedim konusuna gelirsek zaten ben biriktirirken hemde destek çıktım kira ödedim yeri geldi destek çıktım hemde birikim yaptımki birşeyler sahibi olalım sıkıntılı dönem dediği zaman sadece ev kirmaız ve 1 2 bniliralık eşimin borcu vardı onun dışında borcumuz yoktu ben çıkartıp verseydim harcanır giderdi ve araba sahibi veya birşey sahibi olamazdıkEvlilik aşkı öldürmez siz aşkı öldürmüşsünüz.
2017 ocakta evlendim. 2 sene 4 ay olmuş. Toplasan 2ay çalışmadım bu sürede. Eşime hiç bir katkıda da bulunmadım. Hep o çalıştı, kazandı bizim için, evimiz için harcadı. Hiç bir zaman da ben çalışıyorum getiriyorum, senin sigaranı alıyorum, faturaları ödüyorum, senin ihtiyaçlarını, evin ihtiyaçlarını karşılıyorum demedi. Ama siz diyorsunuz. Niçin?
Ben de para biriktirdim ama bundan eşimin haberi oldu. Parası olmadığında, evet çıkarttım verdim. SONUÇTA İHTİYAÇ OLDUĞUNDA KULLANILMAYACAKSA, NİÇİN PARA BİRİKTİRİYORUM Kİ? KEYF İÇİN Mİ?
Bir kadın olarak, çok sorumluluk almışsın. Eşin sorumsuz olmuş çıkmış. Olmuş olan bu..
Valla, aslında sen para saklayacağına, paylaşsaydın, şu an araban da olurdu paran da.. Eşin de yanında olurdu...
teşekkür ederimBende "gizli" biriktiriyorum.
Bence anormal bir durum değil. Gizli dediğimde, esim saf deyilya... gelirimi zaten biliyor...e giderlerde ortada adam hesabini yapiyordur yani. Biliyordur kenara koyduğumu.
Ben seni hakli buldum.
Evlilik aşkı öldürmez siz aşkı öldürmüşsünüz.
2017 ocakta evlendim. 2 sene 4 ay olmuş. Toplasan 2ay çalışmadım bu sürede. Eşime hiç bir katkıda da bulunmadım. Hep o çalıştı, kazandı bizim için, evimiz için harcadı. Hiç bir zaman da ben çalışıyorum getiriyorum, senin sigaranı alıyorum, faturaları ödüyorum, senin ihtiyaçlarını, evin ihtiyaçlarını karşılıyorum demedi. Ama siz diyorsunuz. Niçin?
Ben de para biriktirdim ama bundan eşimin haberi oldu. Parası olmadığında, evet çıkarttım verdim. SONUÇTA İHTİYAÇ OLDUĞUNDA KULLANILMAYACAKSA, NİÇİN PARA BİRİKTİRİYORUM Kİ? KEYF İÇİN Mİ?
Bir kadın olarak, çok sorumluluk almışsın. Eşin sorumsuz olmuş çıkmış. Olmuş olan bu..
Valla, aslında sen para saklayacağına, paylaşsaydın, şu an araban da olurdu paran da.. Eşin de yanında olurdu...
.D canım benim ya snei tanımak isterdimyahu hiçbir katkıda bulunmadım diye kendiniz demişsiniz, konu sahibiyse kirayı bile ödemiş.
Adam her şeyinizi karşılamış,bir de kocanızdan gizli para biriktirmeyin bi zahmet PES!
Karşılaştırdığınız şey elmayla armut.
Keşke siz de çalışsaydınız da zaten kocanızın getirdiğini biriktirmeyip eve iki kuruş faydanız olsaydı. O zaman konu sahibine laf edece pozisyona gelirdiniz.
Hep aynısını söylemişsiniz de harcanır giderdi,araba sahibi olamazdık vs. diye.zaten ben bunları yaparken hiç başına kalkmadım yine olsa yine yaparım.... para mevzu etmeyen biriyim ben kendisine niye çalışmıyorsun bile demedim sabrettim olur diye destek bile verdim.... niy eçıkartıp vermedim konusuna gelirsek zaten ben biriktirirken hemde destek çıktım kira ödedim yeri geldi destek çıktım hemde birikim yaptımki birşeyler sahibi olalım sıkıntılı dönem dediği zaman sadece ev kirmaız ve 1 2 bniliralık eşimin borcu vardı onun dışında borcumuz yoktu ben çıkartıp verseydim harcanır giderdi ve araba sahibi veya birşey sahibi olamazdık
evet daha iyi değil aslında parası olmasa birşeyler sahibi olmasa isyan eden bir tip eşim...Hep aynısını söylemişsiniz de harcanır giderdi,araba sahibi olamazdık vs. diye.
Demek ki eşiniz paranın ve eşyanın kıymetini bilmiyormuş.
Siz de bunun farkındaymışsınız.
Gerçekten arabanız olmasaymış ya da çok paranız olmasa daha iyiymiş.
O kadar çok aracım var ki, hiç bir işe yaradığı yok. Bi araba alana kadar bir ev taksidine girseydiniz keşke..zaten ben bunları yaparken hiç başına kalkmadım yine olsa yine yaparım.... para mevzu etmeyen biriyim ben kendisine niye çalışmıyorsun bile demedim sabrettim olur diye destek bile verdim.... niy eçıkartıp vermedim konusuna gelirsek zaten ben biriktirirken hemde destek çıktım kira ödedim yeri geldi destek çıktım hemde birikim yaptımki birşeyler sahibi olalım sıkıntılı dönem dediği zaman sadece ev kirmaız ve 1 2 bniliralık eşimin borcu vardı onun dışında borcumuz yoktu ben çıkartıp verseydim harcanır giderdi ve araba sahibi veya birşey sahibi olamazdık
Ben de onu diyorum.evet daha iyi değil aslında parası olmasa birşeyler sahibi olmasa isyan eden bir tip eşim...
Ama ben el üstünde tutuluyorum, konu sahibi eziliyor.yahu hiçbir katkıda bulunmadım diye kendiniz demişsiniz, konu sahibiyse kirayı bile ödemiş.
Adam her şeyinizi karşılamış,bir de kocanızdan gizli para biriktirmeyin bi zahmet PES!
Karşılaştırdığınız şey elmayla armut.
Keşke siz de çalışsaydınız da zaten kocanızın getirdiğini biriktirmeyip eve iki kuruş faydanız olsaydı. O zaman konu sahibine laf edece pozisyona gelirdiniz.
malesef öyle oldu değersizleştim...O kadar çok aracım var ki, hiç bir işe yaradığı yok. Bi araba alana kadar bir ev taksidine girseydiniz keşke..
Bir insan bir insana çok fazla fedakarlık yaptığında değersiz olup çıkıyor maalesef size de o olmuş..
Kendiniz söylemişsiniz. Aşırı fedakarlık yapan insanlar hep sonunda sizin durumunuzu yaşıyor. Yüzlerce örnek var. Saçlarınızı süpürge etmişsiniz resmen. Bırakın karşınızdaki mücadele etsin. Siz niye çırpındınız bu kadar?
[/
güzüm hiç birşeyi görmüyromuş
Düzelmesini dilerim aranızın. Fakat bir daha eşinizi bu konularda şımartmamanızı tavsiye ederimmalesef öyle oldu değersizleştim...
bence kendisini çok yücelttim ben aşşagılarda kaldım ya saygısızın biri oldu çıktıDüzelmesini dilerim aranızın. Fakat bir daha eşinizi bu konularda şımartmamanızı tavsiye ederim
Evet, çünkü kendisini bir şey zannetti..bence kendisini çok yücelttim ben aşşagılarda kaldım ya saygısızın biri oldu çıktı
ayrılmak istiyorsan ayrılalım diyorum ayrılcaksan ayrıl konuşalım birşeylerş diyorum çözelim diyorum ne konuşcam be diyorum ayrılmak istiyorsan ayrıl diyorEvet, çünkü kendisini bir şey zannetti..
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.. Siz ona ters olursanız düzelir gibi geldi
eşimizle kazançlarımız denk değil ben biraz yüksek alıyorum... birikim yaparken ev kirasınıda ödediğim aylar oldu ona destek çıktım hep ama sıkıntılı zamanlar dediği zamanlarda sadece ev kiramız ve ev geçindirmek ve 1 2 bin borcumuz vardı ve taksiti 300 400 üdü sıkınıtlı zamanlar dediği zamanlar bu yani öyle borcumuz yoktu insanların ne borçları ne sıkınıtları var öyle borç olsa tabi birikim yapamam....Esinizle kazaclariniz denk mi?
Ve o sikintidayim dediginde bende para yok dediniz mi?
gizli yapmayıp eşime verseydi harcanırdı diyorum anlatabildimmi :) ozaman irşeyler elde edemezdik