evlilik aşkı öldürür

Niye böyle olduğunu anlatamadım galiba ama adam da benim ve benim gibi düşünenlere aynı fikirde.
Adam ondan gizli iş çevirdiğinizi düşünüyor bence. Bu yüzden soğumuş sizden. Soğuyunca da farklı yollara girmiş.
Eşten habersiz birikim yapıp isteyince yok demek sonra sanki eve fincan takımı alır gibi araba almak normal midir gerçekten?
Hani Arda Turan eşine sürpriz cip aldı diyorlar ya onun gibi. Siz de o da konumdaysanız tüm sözlerimi geri alayım.

Bende "gizli" biriktiriyorum.
Bence anormal bir durum değil. Gizli dediğimde, esim saf deyilya... gelirimi zaten biliyor...e giderlerde ortada adam hesabini yapiyordur yani. Biliyordur kenara koyduğumu.

Ben seni hakli buldum.

zaten ben bunları yaparken hiç başına kalkmadım yine olsa yine yaparım.... para mevzu etmeyen biriyim ben kendisine niye çalışmıyorsun bile demedim sabrettim olur diye destek bile verdim.... niy eçıkartıp vermedim konusuna gelirsek zaten ben biriktirirken hemde destek çıktım kira ödedim yeri geldi destek çıktım hemde birikim yaptımki birşeyler sahibi olalım sıkıntılı dönem dediği zaman sadece ev kirmaız ve 1 2 bniliralık eşimin borcu vardı onun dışında borcumuz yoktu ben çıkartıp verseydim harcanır giderdi ve araba sahibi veya birşey sahibi olamazdık

yahu hiçbir katkıda bulunmadım diye kendiniz demişsiniz, konu sahibiyse kirayı bile ödemiş.
Adam her şeyinizi karşılamış,bir de kocanızdan gizli para biriktirmeyin bi zahmet PES!
Karşılaştırdığınız şey elmayla armut.
Keşke siz de çalışsaydınız da zaten kocanızın getirdiğini biriktirmeyip eve iki kuruş faydanız olsaydı. O zaman konu sahibine laf edece pozisyona gelirdiniz.

.D canım benim ya snei tanımak isterdim dobrasın doğru diyorsun bende çalışmasaydım kocam çalışsaydı evde bekleseydim kocam herşeyi yapsaydı benimde mutlu huzrlu musmutlu bir yuvam olurdu

Hep aynısını söylemişsiniz de harcanır giderdi,araba sahibi olamazdık vs. diye.
Demek ki eşiniz paranın ve eşyanın kıymetini bilmiyormuş.
Siz de bunun farkındaymışsınız.
Gerçekten arabanız olmasaymış ya da çok paranız olmasa daha iyiymiş.

evet daha iyi değil aslında parası olmasa birşeyler sahibi olmasa isyan eden bir tip eşim...

O kadar çok aracım var ki, hiç bir işe yaradığı yok. Bi araba alana kadar bir ev taksidine girseydiniz keşke..
Bir insan bir insana çok fazla fedakarlık yaptığında değersiz olup çıkıyor maalesef size de o olmuş..

evet daha iyi değil aslında parası olmasa birşeyler sahibi olmasa isyan eden bir tip eşim...
Ben de onu diyorum.
Demek ki öyle sevgi dolu,kıymet veren bir adam değil.
Bunun da farkındasınız.
Ama adamın hala peşinde koşmaca.
Neden?
8 yıllık aşk,emek vs.
Tamam o zaman.
Rica ederim azıcık gözünüzü açın.

Ama ben el üstünde tutuluyorum, konu sahibi eziliyor.

malesef öyle oldu değersizleştim...

bence kendisini çok yücelttim ben aşşagılarda kaldım ya saygısızın biri oldu çıktı
Evet, çünkü kendisini bir şey zannetti..
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.. Siz ona ters olursanız düzelir gibi geldi

Evet, çünkü kendisini bir şey zannetti..
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.. Siz ona ters olursanız düzelir gibi geldi
ayrılmak istiyorsan ayrılalım diyorum ayrılcaksan ayrıl konuşalım birşeylerş diyorum çözelim diyorum ne konuşcam be diyorum ayrılmak istiyorsan ayrıl diyor

Esinizle kazaclariniz denk mi?
Ve o sikintidayim dediginde bende para yok dediniz mi?

Esinizle kazaclariniz denk mi?
Ve o sikintidayim dediginde bende para yok dediniz mi?
eşimizle kazançlarımız denk değil ben biraz yüksek alıyorum... birikim yaparken ev kirasınıda ödediğim aylar oldu ona destek çıktım hep ama sıkıntılı zamanlar dediği zamanlarda sadece ev kiramız ve ev geçindirmek ve 1 2 bin borcumuz vardı ve taksiti 300 400 üdü sıkınıtlı zamanlar dediği zamanlar bu yani öyle borcumuz yoktu insanların ne borçları ne sıkınıtları var öyle borç olsa tabi birikim yapamam....

gizli yapmayıp eşime verseydi harcanırdı diyorum anlatabildimmi :) ozaman irşeyler elde edemezdik

şimdi de bir şeyler elde etmiş mutsuz bir çiftsiniz, demekki bazı şeyler yanlış gitmiş.

biriktirmekte yanlış bir şey yok.
saklamakta var.
madem o kadar az bir borçtu, adam sıkıntı çekeceğine kapatsaydınız borcu da sonra birikime devam etseydiniz. arabayı bir kaç ay geç alırdınız.

ben para saklamayı karşı tarafı enayi yerine koymak gibi görüyorum, kusura bakmayın.
bunu da birikim yapan bir kadın olarak söylüyorum.

düzenli gelirim var,
o paranın tek kuruşuna dokunmuyoruz. döviz hesabına yatırıp unutuyoruz.
ama bundan eşim haberdar.
ben çocukların eğitimi niyeti ile biriksin diye düşündüm. ama başka bir şeye lazım olur ona da verilir.

çalışıyorken de durum böyleydi.
çok keskin sınırlarımız yoktur, ama genel olarak benim kazancım bana ve birikim olarak kalır.
ama bakarsınız o sene tatile çok ihtiyacımız var.
biraz standartları yükseltelim, rahat edelim diyip ne varsa harcarız da.
evlilik hayatı ve kararları paylaşmaktır.

eğer bu adam bütün kazancınızı gasp edip, maaşınızı elinizden alan, sizi harçlığa mahkum eden bir zorba değilse, yaptığınız olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…