evlilik aşkı öldürür

çok saçma bir yorum yaptınız şuan.... yorumlara yaptıgım yorumları okursanız sevinirim..

gerek yok böyle bir yorumA

tabi üzülürüm severek evlendim düğünümüzü 2 miz yaptık gelinliğimi dahi kendim aldım zaten ozamanda belliymiş
Kumap hala biz yaptık ben aldım diyorsun
Aynen o kadar alismiski rahatliga.. esininki artik sımariklik kim esine araba aliyo bu devirde Allah askina
Bir eve araba alınınca o araba bi kişinin mi oluyor biri diğerine mi almıs oluyor yoksa o ailenin arabası mı oluyor

tabi üzülürüm severek evlendim düğünümüzü 2 miz yaptık gelinliğimi dahi kendim aldım zaten ozamanda belliymiş
Peki şu anda her şeyini feda etmene rağmen, karşılığında sevgisizlik saygısızlık görmek mi daha çok üzer seni. Yoksa sevdiğinden saygıyla ayrılmış bir kadın olmak mı daha çok üzer..

Bir film vardi Vavien diye, Engin Günaydın ve Binnur Kaya oynuyordu. Orada da kadın kocasından habersiz para saklıyordu. Sonra kocası da boşıycam seni habersiz para biriktirdin diyordu. Filmde karısını da sevmiyordu.
O kadar zor zamanı olduğu halde sen para biriktirdiysen o da zaten çalışmaya gönlü yoksa zaten başının çaresine bakıyor diye çalışmayı kesebilir yani huyu iyi değilse. Araba alıncaya kadar 30 bin tl mi biriktirdin. Bari altın alsaydın..

Kusura bakmayın ama burada adamın güvenini kaybetmesine sebep olacak hikayeyi başlatan sizsiniz. Aynı evin içinde iki kişi de para kazanıyor olabilir tabi ki ama evliyseniz birbirinizden para saklamamanız gerekir. Adam evi nasıl geçindireceğim diye düşünürken siz zula yapmışsınız resmen, araba parası biriktirmişsiniz!

Keşke ara ara şu kadar paramız birikti, zor günler için kenarda şu kadar paramız var ama çok büyük bir şey olmadıkça o paraya dokunmayalım diye söyleseydiniz. Kenarda duran para, size verdiği gibi ona da güven verirdi.

Belki eşiniz tutumlu bir insan olmadığı için bu yolu seçtiniz, gelen gidiyor diye düşündünüz. Sonuç olarak siz ona güvenmediniz o da size güvenmiyor şimdi. Belki her zaman benden paramı saklıyor acaba diye düşünecek. Bu güveni tekrar sağlamanız lazım. Maaşınız, harcamalarınız ve hedefleriniz konusunda daha şeffaf olun, çok şeffaf olun.
Dolar mı alalım, altın mı alalım diye eşinize de sorun. Belki sizi tutumlu olduğunuz evinizin zenginleşmesini düşündüğünüz için takdir etmeye başlayabilir.

“Kadın olarak daha ne yapabilirim” , “çok fedakarlık yaptım”, “kadın olarak” kalıplarını da aralara serpiştirirseniz tam olacak

Yanlis anlamayin kizmayin ama haksizsiniz.

Bunu sürekli dile getirmesinin sebebi esinin bu durumun kiymetini bilmemesi.. kadin zaten fedakar o belli bisey beklemiyo ama en azndan tatli dille benim güzel karim o kadar mutlu ettinki beni demek varken hala onu yapmadin bunu yapmadin diyen bi koca var karsisinda.asagilik kompleksi. Sen araba aldin ben biriktirip alamadim. Ben erkegim ben yaparim bilinci yatio altinda..

Yani bu kadin erkek mevzusu degil erkek kadina araba alinca da kadin ne yapar cok tesekkür ederim canimmm der icten bi sekilde. Sen bana araba adlin diye cemkirmez bide

Kesinlikle haklısınız konuyu yazan bi erkek olsaydı linç edilirdi biraz objektif olsa herkes

çekildim kenera ne üzerine gidiyorum ne konuşuyoruz hergün böyle geçiyor o oyun oynuyor ben oturuyorum muhabbet yok
böyle evlilik olmaz, özel hayatınız nasıl, sizi aldatıyor olabilir mi

Ayrıca eşinizi haklı bulduğumdan da değil yani. Davranışları çok yanlış. Fakat konu eşim benden gizli para biriktirmiş araba almış şeklinde olsaydı o adam burada sağlam bir lince uğrardı malumunuz...
Ve lütfen bu kadar keskin yargılı başlıklar açmayın. Evlilik aşkı öldürür çok büyük ve yanlış bir yargı. İnsanlar etkileniyor. Burayı okudum evlilikten soğudum diyen onlarca insan var.

Birikim yapman değil olay bunu saklaman zaten
Senin gelirin daha mı fazla ki herseyi ben yapıyorum diyorsun anlamadım
Evet eşinin görevi evi geçindirmek ama insanlar işsiz kalabilir sende kalabilirsin
Durumunuz yoksa araba niye alıyorsunuz
Eşinde sorumsuz biri olabilir de
Bunu biliyorsan daha fazla borca girmeyin
Eşinin değişeceğini sanmıyorum.o yüzden ya çekicen ya ayrılıcan

Bence para biriktirip araba aldınız diye bozulmadı ilişkiniz...Anlatmadığınız aranızda başka anlaşmazlıklar da olmalı öteden beri süregelen...Her şey iyi olsa sadece bu para meselesinden adam bu derece soğumazdı...

Tahminime göre siz eşinizi eleştiren bir kadınsınız. Adam işten çıkmış olabilir suç değil bazen bazı ortamlar dayanılmaz olabiliyor nitekim de iş bulmuş yine...Aldığınız arabayı kullanması da size batıyor siz aldınız diye o zaman almasaydınız keşke...

Eleştiriler ve maddi konularda imalar yapıp başına kaktıysanız zaman zaman o da sogumustur...Ama her ne olursa olsub gece 5 e kadar dısarlarda olması yanlış...ikiniz de hatalısınız

Siz çok yanlış kafadasiniz. Kadin oldugum halde sunu odedim bunu yaptim falan bu nasil bir dusunce? Evlisiniz ve calisiyorsunuz tabiki herseyi beraber yapacaksiniz sizin verdikleriniz lütufmu? Bu yüzden adam size minnet etsin saysin sevsin diye beklemissinizde cok yanlis yapmissiniz gizli sakli olmamaliydi evlilikte en basta. Siz hatalisiniz ikinci konudada gidip sonra babanizin aramasida sacma madem donmeye okadar merakliydin niye gittin?

Şimdi diğer yorumlarınıza da baktım,şunu aldım bunu yaptım ben okurken yoruldum,adam kim bilir ne çekiyor.Kendinize alıyorsunuz hanımefendi,siz evliliği çok yanlış anlamışsınız,aranızdakileri imza değil siz bitirmişsiniz.

eşim para biriktirmiş araba almış sağolsun derdi herkes vallahi
hiç haberim yoktu, arabayı da bana verdi kullanayım diye Allah razı olsun derdim ben olsam yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…