evlilik aşkı öldürür

ben tutki 1 kaç öncesine kadar snein üzerine aktarırız arabayı diyordum onun üzerine olsa araba eve almıcak beni .D

he benim üzerime olsun dedim öyle diyince triplere girdi kendin al arabanı ozaman benim sıkıntım olmasa senin üzerine yaparmıyım hiç dedi daha çok şey dedi dedi
Konu başlığı "evlilik aşkı öldürür" ama sizin evlenmeden önce aranızda bir aşk olduğundan emin misin?

canım benim yorumun için teşekkür edeirm

doğru diyorsununz ne para ne mal huzur en önemlisi o olmadıgı için huzursuzum zaten mutlu değilim arabam varmış cartım curtum varmış önemli değil bunlar

Durum eve geliyorum telefonda oyun oynuyor kendi halinde ayrılcaksan ayrıl diyen bir tiple aynı evi paylaşıyorum durum bu
anladım bence birkaç gün al paranı sadece kendin için harca kıyafet falan al, güzel giyin, araba kullanmayı bilmiyorsan direksiyon dersi al kullanmaya başla. ne bileyim kendin için bişeyler yap ama evden ayrılma.

anladım bence birkaç gün al paranı sadece kendin için harca kıyafet falan al, güzel giyin, araba kullanmayı bilmiyorsan direksiyon dersi al kullanmaya başla. ne bileyim kendin için bişeyler yap ama evden ayrılma.
TAMAM CANIM olabili ehliyetim var

peki napmam gerekiyordu siz evlimsiiniz çalışıyormusunuz ? mesala evlisiniz çalışıyorsunuz hem kiraya destek çıkıyorsunuz hemde birikim yapıyorsunuz adam böyle bir durumda ne çekicek ? napmam gerekiyordu çalışmayıp bir baltaya sap olamamakmı daha az yorardı eşimi veya sizi daha az yorardı.... ? siz benim yerimde olsanız napardınız ya evde koca parası yiyen bir tipsiniz bunu demeniz normal yada daha evli değilseniz bunu demenizde normal yada erkeksiniz....

benim verdiklerim lütuf demiyorum verirrken agzımada sıcılıyor ondan bahsediyorum...

ya eşinize çok güldüm ilahı adam ya arabanızın modeli ne çok merak ettimde

Beni şeytan dürterdi satardım herhalde arabayı kendi üzerimeyse tabi o zaman senle de baya kavga eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…