- 25 Nisan 2019
- 66
- 204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa orda durun bakalım hep sizi savundum ama çalışmayan kadınları koca parası yiyorsunuz diye küçümseyemezsinizpeki napmam gerekiyordu siz evlimsiiniz çalışıyormusunuz ? mesala evlisiniz çalışıyorsunuz hem kiraya destek çıkıyorsunuz hemde birikim yapıyorsunuz adam böyle bir durumda ne çekicek ? napmam gerekiyordu çalışmayıp bir baltaya sap olamamakmı daha az yorardı eşimi veya sizi daha az yorardı.... ? siz benim yerimde olsanız napardınız ya evde koca parası yiyen bir tipsiniz bunu demeniz normal yada daha evli değilseniz bunu demenizde normal yada erkeksiniz....
ben ev işi yapan çocuk yapan kadınalrı küçümsemiyorum tabiki... (sadece eşinin parasını yiyen bir tipler vardır onlardan bahsediyorum öylemi olsaydım daha hayırlı diyorum ) siz dedizde adam ne çekmiş diye bende ne çekmiş adam diye size soruyorum ?Aa orda durun bakalım hep sizi savundum ama çalışmayan kadınları koca parası yiyorsunuz diye küçümseyemezsiniz
Kadın bununla yükümlü kılınmamış. Ve Allah’ın hükmünün yanında sizin sözlerinizin bi kıymeti yok
Size kalsa oh ne ala memleket kadın çalışsın ev işi yapsın çocuk doğursun ona baksın. Bu mu sizin kadına verilen değer anlayışınız
Yani koca parası yiyen kadınları küçümsemişsiniz ama paranızı yiyen kocanızı da gördük. Değdi mi?
Sizde de yorumlara karşı tepki oluştu tabi sizi de anlıyorum üzmeyin kendinizi
İnşallah düzelirsiniz tabi. Çok üzülüyorum yuvaların bu hale gelmesine.
evet aylık masrafım araba taksiti 2500 tl az değil taksit ve hiç birşey alamıyorum kendime hani bunlar önemli değilde sevgi sayfgı istedim benAraba almanıza değil de üstünüze binecek aylık masrafa üzüldüm
Keşke bulaşmasaydınız
peki napmam gerekiyordu siz evlimsiiniz çalışıyormusunuz ? mesala evlisiniz çalışıyorsunuz hem kiraya destek çıkıyorsunuz hemde birikim yapıyorsunuz adam böyle bir durumda ne çekicek ? napmam gerekiyordu çalışmayıp bir baltaya sap olamamakmı daha az yorardı eşimi veya sizi daha az yorardı.... ? siz benim yerimde olsanız napardınız ya evde koca parası yiyen bir tipsiniz bunu demeniz normal yada daha evli değilseniz bunu demenizde normal yada erkeksiniz....
sizi olayı çok yanlış anladınız iyi günler ben kimseye hakeret etmedimKoca parası yiyen tip mi ?
Kibledim sizi.Sizin kimseye hakaret etmeye hakkınız yok.Haddinizi bilin.
sizin yapmak istediğiniz aralarından bir kelimeyi seçip o kelime üzerinden linç etmekAyrıca konunuzda ''o da ev kirasını elektriği suyu ödüyor'' yazmışsınız,şimdi ''hepsini ben ödedim'' diyorsunuz.Bir karar verin,bu adam hiçbir şeye para vermedi mi ?
sizin yapmak istediğiniz aralarından bir kelimeyi seçip o kelime üzerinden linç etmek
sıkıntıdayım dediği zamanlarda yeri geldi ev kirasısını ben ödedim diyorum tamam teşekkür ederim ama sizin yaptgıınız ilk yorum ben okurken yorumdum adam ne çekmiş demenize takıldımKelime mi seçmişim ?
Siz ilk başta yazmışsınız ''NEYSE BİZ ARABA ALMAYA KARAR VERDİK ARABAMIZI TAKSİTLE ALDIK TAKSİTLERİNİ YİNE BEN ÖDEMEYE DEVAM EDİYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE TAKSİTLERE DAHİ KATKISI OLMADI ODA EV KİRASINI ÖDÜYOR ELEKTRİĞİ SUYU ÖDÜYOR ÖDEYEMEDİĞİ YERDE BEN DESTEK ÇIKIYORUM HEMDE ARABA TAKSİTİNİ ÖDÜYORUM ''
Kendinizi o kadar yanlış ifade ediyorsunuz ki haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz.Kimse size ''eşiniz çalışmasın,sadece siz çalışıp evi geçindirin'' demiyor,sadece bunu anlatış şekliniz o kadar lütfeder gibi ki insanlar haklı olarak tepki gösteriyorlar.
Para saklama mevzusu bana yanlış gelse de eşinizi en iyi siz tanırsınız,elinde para bırakmayan bir tipse çok da yanlış değil saklamanız.Ama ''sıkıntıdayım'' dediğinde keşke ''geçen ay azıcık artmıştı al buyur'' diyerek az da olsa katkı yapsaydınız,daha az tepki alırdınız eşinizden.
ben ev işi yapan çocuk yapan kadınalrı küçümsemiyorum tabiki... (sadece eşinin parasını yiyen bir tipler vardır onlardan bahsediyorum öylemi olsaydım daha hayırlı diyorum ) siz dedizde adam ne çekmiş diye bende ne çekmiş adam diye size soruyorum ?
Ama demiş ya birikimim olduğunu söylemedim ama sıkışınca veriyordum ona diye. Yardım ediyormuş sadece yüklü bi miktar biriktirdiğinden bahsetmemişKelime mi seçmişim ?
Siz ilk başta yazmışsınız ''NEYSE BİZ ARABA ALMAYA KARAR VERDİK ARABAMIZI TAKSİTLE ALDIK TAKSİTLERİNİ YİNE BEN ÖDEMEYE DEVAM EDİYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE TAKSİTLERE DAHİ KATKISI OLMADI ODA EV KİRASINI ÖDÜYOR ELEKTRİĞİ SUYU ÖDÜYOR ÖDEYEMEDİĞİ YERDE BEN DESTEK ÇIKIYORUM HEMDE ARABA TAKSİTİNİ ÖDÜYORUM ''
Kendinizi o kadar yanlış ifade ediyorsunuz ki haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz.Kimse size ''eşiniz çalışmasın,sadece siz çalışıp evi geçindirin'' demiyor,sadece bunu anlatış şekliniz o kadar lütfeder gibi ki insanlar haklı olarak tepki gösteriyorlar.
Para saklama mevzusu bana yanlış gelse de eşinizi en iyi siz tanırsınız,elinde para bırakmayan bir tipse çok da yanlış değil saklamanız.Ama ''sıkıntıdayım'' dediğinde keşke ''geçen ay azıcık artmıştı al buyur'' diyerek az da olsa katkı yapsaydınız,daha az tepki alırdınız eşinizden.
Adam ne çekmiş diyen ben değilim. Yanlış olduben ev işi yapan çocuk yapan kadınalrı küçümsemiyorum tabiki... (sadece eşinin parasını yiyen bir tipler vardır onlardan bahsediyorum öylemi olsaydım daha hayırlı diyorum ) siz dedizde adam ne çekmiş diye bende ne çekmiş adam diye size soruyorum ?
yetieşemedim karıştırdım kusura bakmayın...Adam ne çekmiş diyen ben değilim. Yanlış oldu
Ben sizi haklı görüyorum
Sorun yok başınızda bir sürü dert var şu an anlıyorum laf yetiştirmekte kolaylıklar diliyorumyetieşemedim karıştırdım kusura bakmayın...
kendine güvenen en iysini yapıyorsun canım daha kıymetlsin dimi ? ???? .DNiyeyse kulaklarım çınladı koca parası yiyen çalışmayan tip benim. buyrun cenaze namazına.
kendine güvenen en iysini yapıyorsun canım daha kıymetlsin dimi ? ???? .D
en önemliside o <3Çalışsamda çalışmasamda hep kıymetliyimdir!