evlilik aşkı öldürür

Ya hu kadın birikimini gece aleminde yemiş olsa hak vereceğim de. Kadın araba çekmiş. Ve arabayi da adam kullanıyor. Kullanacaksa teşekkür edecek.

Ve eğer karısına kızıp soğuduysa o arabaya binmeyecek.

Ben bi şekilde araba alan bi insana kizdiysam cenazemi bile koyamazlar o arabaya.

Sürekli konu sahibine yüklenmeler bilmem ne. Illaki konu sahibi linc edilecek.

Kadın sonuna kadar haklı.

Ben sofradan her kalkışta eşime kesene bereket derim. O da bana eline sağlık der.

Herkes bir işin ucundan tutuyor.

Ben de gizli birikim yaptım. Yazın tatil yapmak içi. Birazini eşime vereceğim.

Herhalde olay çıkmaz bunun için. Aksine teşekkür eder.

Konu sahibinin esi hem nankör hem gurursuz.

Araba aldi diye kadına ayak yap. Sonra araba ile sabahlara kadar o mekan senin bu mekan benim gez.
Oldu canım.

Kesinlikle para mevzusu degil konu sonucta ortak bisey icin harcamissiniz...bide evden gidince biraz daha dayansaymissinjz babanizin aramasi yanlis olmus blöfe donmus sizin gidisiniz..o yüzden artik saygi duymuyor...farkettigim bisey daha ne kadar bunu ben ödüyorum şunu esim ödüyor ..ödeyemeyince ben veriyorum ..ben ..o ..ben..o..yani neden bu kadar ayri geliriniz ..bence ortak olmali siz icinden ihtiyaclarinjzj özgürce alabilmelisiniz giderler cikip kalani ortak yemelisiniz..bence esiniz bu sen aldin ben ödedim isinden memnun degil gibi...

teşekkür ederim estafurrullah ilk yazdıgım posta yanlış anlattım yani kendimi yanlış ifade ettim.... benim anlatmak istediğim şu arkadaşlar herkes okusun şimdi benim para biriktirdiğim dönemde sadece ev kiramız ve eşim kardeşine düğün hediyesi aldı 1 2 binliralık :) bunu alırken beraber seçtik ve bende güle oyanaya hediye alırken eşim bana dediki sen karışma be dedi herkesin içinde beni bozdu.... sonra bende kenara çekildim fazlalalık gibi bekledim eşya almalarını ve benim düğünümde kimsenin durumu olamdıgı için altın takılmadı hiç erkek tarafından ben bunu bile sorun yapmadım birtane bile çeyrek takmadı erkek tarafı ben yinede mutluluk peşindeydim inanın anlatsam roman olur hayatım ve kınamda elimi eçmadım kaynanam elime 20 tl koydu ben yine sorun yapmadım :) yani paraya önem altına önem versem evlenmezdim eşimle 1 tane bileziğim bile yoktu birtane benim annem taktı okadar.... ve biz evlendik bu süre zarfında eşim motor almak istedi ilk bende getiridm verdim maaşımı aldı motoru kendisi sonra sattı borca cart curta arada gitti ve motoru satarken sormadı bile satıyorum dedi geçti ve ben sonra para biriktirmeye başladım eşimde çalışıyor aylık taksiti 300 400 kardeşine aldıgı şeylerin taksiti ve kira ödüyor yani sıkıntılı zamanı bu zamanlar ve ben o zamanlarda bile hem biriktirip hem kira pparası ödediğim aylar oldu lakin birikimimi eşime söylersem parça parça harcardık o yokmuş gibi davrandım ama eşimin parasınıda yemedim hemde destek çıktım daha sonra açıklamdım birikimi araba aldık ve hala taksitlerini ödüyorum benim bukaar şeye rağmen ben suçluysam diyecek birşeyim yoktur.

+100
valla ben de şu kadar param vardı demeye korkarım bu saatten sonra

Koca kişisi resmen istemem yan cebime koy demiş hahaha

Ya sizin eşiniz benim eşim. Ya da benim eşim sizin esiniz. Bizimki de boyledir. Arabasina yan gözle bakamayız. Koynuna sokup uyusa gene rahat edemez. O kadar ki aşık arabasina :)
ayy kız ben neler çekiyorum .resmen benim kumam. sinirlenince arabasına beddua ediyorum en çok üzüldüğü şey o çünkü :) ayakklarıma kapanıyor töğbe de nolur töğbe de diyor. yarılıyorum gülmekten :)

ay eşine daha da kızdım
vallahi yol yakınken dön canım benim.
bak ne kadar isteklerini dillendirmezsen o kadar kıymetsiz oluyorsun.
Tüm milletler böyle mi, bizde mi bir sıkıntı var bilemiyorum ama
bunlar aile boyu seni yolmaya alışmışlar.
biraz gurur biraz cesaret diliyorum sana

olabilri ama birşeylerde biriktirilmeden olmuyor

Hem bana köpek gibi davranacak hem de bemim aldığım arabayla fıldır fıldır gezecek? Gözün mü bağlandı senin, kullanıldığını görmüyor musun? Adam bir de o kadar sıkışıklığın ortasında işten çıkmış zamanında! Yok artık daha neler!
Yerinde olsam arabama doldururum eşyamı, atlar anamın evine giderim. Arabayı satar, sonra da boşanma davası açarım. İnşallah ruhsat senin üzerinedir.

Öncelikle bu konunun evliliğin aşkı öldürmesiyle uzaktan yakından ilgisi yok. Para idaresi ve evliliğin sorumluluğunun bilmeyen insanla evlenmekle ilgisi var. Siz kendi açınızdan bakınca haklısınız belki ama genel açıdan bakınca eşinizden gizli para biriktirmişsiniz. Bir yerde işin içine sır girmiş, kandırma girmiş. Benim zor zamanımda eşim benden para saklarsa benim de zoruma giderdi. Karşılıklı olarak birbirinizin gelir giderinden haberdar olmalısınız. Eşiniz de kafasına göre işten çıktığına göre geçindirmesi gereken bir ailesi olduğunu idrak edememiş. Sizi de hatalı bulduğum nokta şu sürekli ben bir kadın olarak bunu yaptım şunu yaptım diyorsunuz ama hayat şartları ortada iki kişi de çalışıp para getiriyor yani yaptığınız şey bir lütuf değil. Kadını erkeği yok bunun iki taraf da yapmak zorunda. Sizin evliliğiniz daha oturmamış bence sorun da burdan çıkıyor

Hayır suçsuz falan değilsin. Kimse senin yaptığını yapmazdı. Burada seni eleştirenler dahil.

Ama Anlamadığım nokta eşinle 8 sene Flört etmişsin hiç mi göremedin böyle bir adam Olduğunu ?
8 sene uzun bir zaman çünkü.

Haha
Ben de arabasına beddua ediyorum beni öfkelendirdigi zaman. Panik oluyor.

Dün yanlışlıkla arabanin kapısını sert kapattim. arabayi kıracaksin napıyorsun diyor. Koşup inceliyor. Sarılıp öpecek de arabasına. Utanıyor insan içinde. Yapamıyor.

Haftasonlari uyaniyorum ki. Yanımda yok. Nerde olduğunu iyi biliyorum. Camdan bakıyorum orda. Siliyor. Okşuyor. Inceliyor. Zannımca dertlesiyodur da.

Bi de arabasınin hisleri varmis. Kendisi moralsiz olunca ya da araba ile ilgili bi şeye
Öfkelenince araba da hemen ariza çıkarıyormuş. Çünkü hissediyormuş. Üzülüyormuş. Kırılıyormuş

benim üzerime kendi üzerine çok istedi ama işten çıktıgı için üzerine alamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…