evlilik aşkı öldürür

Yerden göğe kadar haklısınız. Erkekleri rahat ettirdikçe nankörleşiyorlar kendilerini kaf dağında görüyorlar senlik bu durum değil çalışan bayanın kaderi bu inan ev hanımı olsan maddi hiç katkın olmasan daha değerli olurdun. verdiğin için böylesin hep sevilmek ve ilgi için daha çok yaptın SONUUÇ daha kötüleşti anladığım kadarıyla da evlenirkende hiç zorlamamışsın herşeyi bedavaya getirmiş herşeyi beyefendi. unutma emek verilen zor elde edilen herşey kıymetlidir. senin eşine sunduğun kolaylıklar aksine seni gözünde değersizleştirdi. bence arabayı sat senin emeklerine sana değer vermeden yüzsüzce kullandıkça daha çok yıpranacaksın. kendinle ilgili borçlar yap. sen kendin için bişeyler yaptıkça daha değerli olursun eşin için yaptıkça aksi olur. hep derimm ve yine derim kocanda olsa erkek milletine acımayacaksın. ne sevgi dileneceksin ne ilgi yoksa iyice gıçları kalkıyor umursama ve hayatını yaşa nasıl o seni görmiyorsa sende onu görme herşeyin hayırlısı olur inşallah. eşine en büyük cevap sessizlik ve umursamazlık

teşekkür ederim yorumunuz için en iyisi umursamaamamk üzerine düşmemek... nekadar az düşersen okadar iyi

e
Eşiniz ile flört döneminiz oldu mu ? Öncesinde nasılda aranız birden mi böyle oldu?

birden böyle olmadı catlamalar vardı ama barışırdık hemen bu sefer çok uzun sürdü
valla sizi istemiyor gibi öncesinde de böyle sorunlar oluyorsa bir evlilik terapisine gidin mücadele etmek gerek bir evlilik için ama elinizden geleni yaptıysanız daha fazla üzülmeye gerek yok kendinize yeni yol çizin.

Bende eşimden habersiz para biriktiriyorum. Bunda bir kötülük yok bence, sonuçta yine ailem için kullanacağım o parayı. Eşinin başka bir derdi var bence, birden soğuması başka kadın fikrinigetirdi aklıma inşallah yanlış düşünüyorumdur.

Sorun eşinden gizli para biriktirmen değil ihtiyaç olduğunda o parayı çıkarmamış olman. Yani eşin sende para var mı dediğinde sen yok diyordun. Bu evlilikte güveni sarsan bir davranış. Çar çur ederdi sadece senin tahminin. Belkide etmez o zamanki sıkıntıdan sizi kurtarırdı.

Yalnız yaşadığınız durumun sebebi bu olmayabilir. Belkide başka problemler var. Mesela babanla ne konuşmuş öğrenebildin mi?

Ne kadar cok paraya ihtitaci olmustu? Keske o birikimi kendine hesap acip yatirsaydin boyle olmazdi. Cok fedakarlik cok vefasizlik getirirmis.?bu saatten sonrada bu iliskiden bi cacik olmaz

Neden yaptığınız herşeyi lütufmuş gibi anlatıyorsunuz.

"Bayan olduğum halde birikim yaptım"

"ARABANIN TAKSİTLERİNİ YİNE BEN ÖDEMEYE DEVAM EDİYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE TAKSİTLERE DAHİ KATKISI OLMADI ODA EV KİRASINI ÖDÜYOR ELEKTRİĞİ SUYU ÖDÜYOR ÖDEYEMEDİĞİ YERDE BEN DESTEK ÇIKIYORUM"

"İLK AY EVİN KİRASINI ÇIKARDI 2 NCİ AYDA ÇIKARDI BİR ŞEKİLDE 3 NCÜ AY ÇIKARTAMADI BEN VERDİM YARISINI BEN HEM ARABA TAKİSİTİ ÖDEDİM HEM KİRAYA DESTEK HEM ELEKTİRİK SU HEM EV İHTİYACLARI HEM SİGARASI CARTI CURTU.."

Iyi ki bi araba almışsınız yani.. Hem araba taksidi odedim hem destek ciktim, hem taksit odedim hem şunu odedim, hem taksit odedim hem bunu odedim...
Siz o evde yasamıyor musunuz sadece adamın gorevi mi evi gecindirmek? Sozleriniz hep yardım ettim destek çıktım falan filan. Yaptığınız herşeyi yardım olarak goruyorsunuz. Bu evde ben de yaşıyorum ve , kirayı suyu vs. ödemek benim de görevim diye görmüyorsunuz.

Bence adama da böyle davrandıysaniz ki buraya yazma tarzınızdan bile belli oyle davrandıgınız sogutmussunuzdur kendinizden. Zor durumdayken vermedin diyo yok zor durumda degildik cok borcumuz yoktu diyosunuz. Sordunuz mu belki gerçekten yetistiremiyordu belki herseyi kısarak harcamak zorunda kalıyordu.

Biraz da karşı taraftan bakmayı deneyin bence olaya. O oyle zorlanırken sizin araba alacak parayı biriktirmis olmanız rahatsız etmis olamaz mı? Ve ev icin harcadığınız her parayı lütufmuş gibi gormeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…