evlilik aşkı öldürür

Aa orda durun bakalım hep sizi savundum ama çalışmayan kadınları koca parası yiyorsunuz diye küçümseyemezsiniz
Kadın bununla yükümlü kılınmamış. Ve Allah’ın hükmünün yanında sizin sözlerinizin bi kıymeti yok

Size kalsa oh ne ala memleket kadın çalışsın ev işi yapsın çocuk doğursun ona baksın. Bu mu sizin kadına verilen değer anlayışınız

Yani koca parası yiyen kadınları küçümsemişsiniz ama paranızı yiyen kocanızı da gördük. Değdi mi?

Sizde de yorumlara karşı tepki oluştu tabi sizi de anlıyorum üzmeyin kendinizi

İnşallah düzelirsinizi. Çok üzülüyorum yuvaların bu hale gelmesine.

Son düzenleme:
ben ev işi yapan çocuk yapan kadınalrı küçümsemiyorum tabiki... (sadece eşinin parasını yiyen bir tipler vardır onlardan bahsediyorum öylemi olsaydım daha hayırlı diyorum ) siz dedizde adam ne çekmiş diye bende ne çekmiş adam diye size soruyorum ?

Koca parası yiyen tip mi ?
Kibledim sizi.Sizin kimseye hakaret etmeye hakkınız yok.Haddinizi bilin.

Ayrıca konunuzda ''o da ev kirasını elektriği suyu ödüyor'' yazmışsınız,şimdi ''hepsini ben ödedim'' diyorsunuz.Bir karar verin,bu adam hiçbir şeye para vermedi mi ?

sizin yapmak istediğiniz aralarından bir kelimeyi seçip o kelime üzerinden linç etmek

Kelime mi seçmişim ?
Siz ilk başta yazmışsınız ''NEYSE BİZ ARABA ALMAYA KARAR VERDİK ARABAMIZI TAKSİTLE ALDIK TAKSİTLERİNİ YİNE BEN ÖDEMEYE DEVAM EDİYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE TAKSİTLERE DAHİ KATKISI OLMADI ODA EV KİRASINI ÖDÜYOR ELEKTRİĞİ SUYU ÖDÜYOR ÖDEYEMEDİĞİ YERDE BEN DESTEK ÇIKIYORUM HEMDE ARABA TAKSİTİNİ ÖDÜYORUM ''
Kendinizi o kadar yanlış ifade ediyorsunuz ki haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz.Kimse size ''eşiniz çalışmasın,sadece siz çalışıp evi geçindirin'' demiyor,sadece bunu anlatış şekliniz o kadar lütfeder gibi ki insanlar haklı olarak tepki gösteriyorlar.
Para saklama mevzusu bana yanlış gelse de eşinizi en iyi siz tanırsınız,elinde para bırakmayan bir tipse çok da yanlış değil saklamanız.Ama ''sıkıntıdayım'' dediğinde keşke ''geçen ay azıcık artmıştı al buyur'' diyerek az da olsa katkı yapsaydınız,daha az tepki alırdınız eşinizden.

sıkıntıdayım dediği zamanlarda yeri geldi ev kirasısını ben ödedim diyorum tamam teşekkür ederim ama sizin yaptgıınız ilk yorum ben okurken yorumdum adam ne çekmiş demenize takıldım

Niyeyse kulaklarım çınladı koca parası yiyen çalışmayan tip benim. buyrun cenaze namazına.

Ama demiş ya birikimim olduğunu söylemedim ama sıkışınca veriyordum ona diye. Yardım ediyormuş sadece yüklü bi miktar biriktirdiğinden bahsetmemiş

Adam ne çekmiş diyen ben değilim. Yanlış oldu
Ben sizi haklı görüyorum

dediginiz gibi hersey para mulk degil, evliligim nasil biter cevabi da burda sakli. evlilik fedakarlik, para biriktirme degil. siz fedakarlik yapmak zorunda degildiniz kendi isteginizle yaptiniz. o yuzden herseyi bir sakin kafayla dusunun. ne verirseniz onu alamiyorsunuz malesef. ne dusundugunuzu ne hissettiginizi birbirinize anlatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…