- 16 Haziran 2011
- 15.659
- 67.649
- 798
16 senelik tanışma
2 senelik aşk
Onu sözgelimi demiştir diye düşünmek istiyorum
Kardeşiniz 33, adam 38 yaşında. Toplamda 16 yıldır mı tanışıyorlar ? Kardeşiniz 17, adam 22 yaşındayken aralarında bir arkadaşlık mı vardı ?
Adam bu lafı söyleyince: kardeşiniz, siz, aileniz nasıl normal karşıladınız ? Adam çok mu zengin ?Damat hemen çocuk istiyormuş
Hatta evlenmeyi beklemeyelim nişanlanınca olsun
Evlenince doğar bile demiş
Ay bu tekdüze robotik cevaplarınız beni burda baydı vallahiKabul eğmiyor adam
Ben başka yerde yaşamam diyor
Damat hemen çocuk istiyormuş
Hatta evlenmeyi beklemeyelim nişanlanınca olsun
Evlenince doğar bile demiş
1-1 ama evKız nasıl sığmazlar ? 2 çocukla 75 metrekarede yaşadım
Bize söylemedi kiKardeşiniz 33, adam 38 yaşında. Toplamda 16 yıldır mı tanışıyorlar ? Kardeşiniz 17, adam 22 yaşındayken aralarında bir arkadaşlık mı vardı ?
Adam bu lafı söyleyince: kardeşiniz, siz, aileniz nasıl normal karşıladınız ? Adam çok mu zengin ?
Ayy ne diyeyimAy bu tekdüze robotik cevaplarınız beni burda baydı vallahi
Uygun bir dille söyleyeyim kardeşimeKardesin hemen kacsin. Adam annesine babasina bakici aliyor ve bu bebek de annesi ve babasi icin istiyor. Aile olmak icin degil. Kardesinin akli varsa gercekten bir aile kurmak isteyen biri ile evlenir. Kv ve kpederim bizimle ayni binadalar. Istedigim gibi tatile de giderim. Istedigim gibi gelip giderim. Kardesinizin zerre secme hakki olmayacak
Neden yetmesin? Benimde evim 80 metrekare. İki çocuğumuz var. Kardeşin mantıklı düşünmüyor. Varoş bir semtte 200 metrekare evde oturacağıma güzel bir yerde küçük evde otururum.Ev 1-1 bebek olsa yetmez diyor
Aileye yakın büyük ev çok pahalıSanırım aradaki aşk evliliği değil.
Kardeşiniz biraz anaya babaya bakıcılık yapacak, pek sorun çıkarmayacak, çocuk doğuracak ve rahat yaşayacak. Belki bir de araba falan aldırır kendine ya da evi üstüne yaptırır. Bu durumda evi büyük istemesinde sorun yok. Aileye yakın büyük ev aldırmayı denesin bide.
Ek oda yok bebek için diyorNeden yetmesin? Benimde evim 80 metrekare. İki çocuğumuz var. Kardeşin mantıklı düşünmüyor. Varoş bir semtte 200 metrekare evde oturacağıma güzel bir yerde küçük evde otururum.
Burada bir sürü kv konusu açılıyor. Kimisi 45 yaşında, kimisi 65. . Ama hepsi gıcık.Benim annem sana istese de karışamaz demiş
Yaşlı falan diye
Ama ben olsam ben de her gün başkasının evinde olmayı istemezdim
Ayy vallahi ben tek başıma o evde bunalırım. Kardeşin ev konusunda haklı.Ek oda yok bebek için diyor
Veya çocuk ilkokula gitse salonda mı uyuyacak diyor
Anasıyla babasının gazını çıkarıp mamasını yedirecek galiba.Mükemmel olsa bile hiçbir evlilik ve hiçbir erkek güncellemede yazdığınız şeylere katlanmaya değmez.
Her gün başkasının anasıyla babasıyla oturacağıma evlenmem, kendi ailemle yerim yemeğimi.
Bazı erkekler kendilerini ve ailelerini ne sanıyor anlamıyorum. Bir bunların anası babası var, evlenmiyor da sokaktan kedi sahipleniyor sanki.
Yakın oturup yatıya kalmak nedir ayrıca? Gece pışpışlayacak mı annesini babasını?
Kız kardeşiniz kaçsın kurtarsın kendini.
Herkeste demiş yaşanır ne varAyy vallahi ben tek başıma o evde bunalırım. Kardeşin ev konusunda haklı.
Akşamdan akşama eve gelinecekse ve çocuk olmayacaksa yaşanır, yoksa yaşanmaz.Herkeste demiş yaşanır ne var
Çocuk sahibi olmak istiyor hemen damatAkşamdan akşama eve gelinecekse ve çocuk olmayacaksa yaşanır, yoksa yaşanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?