Hâli hazırda güzel bir semtte ev varken neden kiraya gecilsin ki ev çok mu dar..o evde şu an kim kalıyor zaten 2 kişiler yeter de yetmezse de o ev kiraya verilsin oradan başka kiralık ev bakılsın üstü tamamlanarakMerhabalar
Sizlerden bir evlilik meselesi ile ilgili fikir almak istiyorum ben çok hassas bir dönemden geçtiğim için fikir veremiyorum. Buradaki kadınların deneyimlerinden yola çıkarak kardeşime yardımcı olmak istiyorum
Benim kardeşim biriyle hayatını birleştirmek istiyor. Damat adayımız işinde gücünde kendi halinde biri. Kiz kardeşim ile de birbirlerini seviyorlar. Evlenmek istiyorlar ama damadımızın bir şartı var.
Annesi babası yaşlı ve damadınız tek çocuk. Ailesine yakın bir yerde yaşamak istiyor yürüme mesafesinde olmalı en ufak bir konuda yanlarına gitmem gerekebilir diyor.
Ailesi istanbulda lüks bir semtte oturuyor semt pahalı evler de pahalı
O semtte ev almak veya kiraya çıkmak zor.
Damadın o semtte küçük bir evi var
Kızkardeşime orada yaşayalım bir süre ileride çoluk çocuk sahibi olursak bir şekilde değişiriz kiraya çıkarız bir çözüm buluruz diyor.
Başka semtte yaşamayı kabul etmiyor.
Bizim kız da o kadar dar evde yaşamak istemem ne kadar süre yaşayacağım belirsiz belki hiç çocuk sahibi olmayacağım evlenip 40 sene aynı evde yaşayacağım diyor
Sonuç olarak ev konusunda anlaşamıyorlar.
Benden fikir istedi de benim şu ara kendime faydam yok
Sizlere sormak istiyorum böyle bir durumda ne tavsiye verirsiniz ?
60 metre evBana çok makul geldi. İnsanın bu zamanda güzel bir semtte evi olması demek güzel bir okul demek, güzel çevre demek. Hem de kira parasını kenara ayırmak demek. Çocuğun ailesine biraz yakın olmasını istemesi de çok normal tek çocuk olduğu için. Eğer kaynana kayınpeder kötü insan değillerse, görmüş etmiş halden anlayan insanlarsa ne olmuş ki yakın olunca? İş sizlerin sınırında biter. Sınırını belirlesin yeter.
Tek sorun ev çok küçükBir evlat olarak tek şartı gayet makul peşin peşin de söylemiş,
yaşlı anne babasını atamayacağına göre, o semti ve evi istemiyorsa kardeşiniz, evlenmeyecek.
1-1 açık mutfakEv ne kadar küçük? Lüks bir ev mi eski mi?
Damat onu kabul etmiyorHâli hazırda güzel bir semtte ev varken neden kiraya gecilsin ki ev çok mu dar..o evde şu an kim kalıyor zaten 2 kişiler yeter de yetmezse de o ev kiraya verilsin oradan başka kiralık ev bakılsın üstü tamamlanarak
Mevcut ekonomik şartlarda yeni ev almak veya kiraya çıkmak her geçen gün zorlaşıyorÇocuk olmasa bile neden 40 sene o evde yaşamalı olsun ki? Zaten durum olursa çoluklu ya çocuksuz taşınacaklardır. Kardeşiniz bir az mantıksız fikir yürütüyor.
Bizim kiralık evde bir doktor eşi ve 2 çocuğu , o kadar bir evde 4 yıl yaşadı. Yaşanır da kardeşin anne babaya yakın olmak kısmını dert ediyor olabilir. Sınır koymayı becerirse olur.1-1 açık mutfak
Site içinde
60 metre falan diyor
Allah daha iyi etsinAnne baba yaşlı ise yakın oturmak istemesi normal hastalıkları vardır belki en azından yürüme mesafesinde bir ihtiyaçlarını görür ilaçtır markettir gibi.
İstanbul trafiği malum insanların başına birşey gelse yetişmesi çok zor semmtte gayet güzel bir yermiş ev de varmış kira derdi olmayacak ben şuan yeni evlenecek çiftleri anlamıyorum bazen illa hemen büyük ev mi şart annemler ilk evlendiklerinde 1+1 de oturmuşlar daha sonra 2+1 şimdide 3+1 geniş ve güzel bir evde çok güzel bir semtte oturuyoruz.
Çocuğu varsa yaşanmaz 1-1 evdeBizim kiralık evde bir doktor eşi ve 2 çocuğu , o kadar bir evde 4 yıl yaşadı. Yaşanır da kardeşin anne babaya yakın olmak kısmını dert ediyor olabilir. Sınır koymayı becerirse olur.
Evlenince hemen çocuk mu düşünüyor ki 1+1 de çocuk doğurup bakan var yani hemen çocukların odası ayrılmıyor pat diye 2 yasına kadar park yatak tarzı besikte yatabilir.Allah daha iyi etsin
Bunların yaşayacak olduğu ev de 1-1
Bir çocukları olsa yetmez
O değişmek daha zor
Tek sorun ev çok küçük
Yani çocuk sahibi olsalar sığamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?