- 5 Mart 2024
- 521
- 519
- 23
Valla başta herkes herkesi seviyor :)Öyle mi dersiniz ?
Kayınvalide falan kız kardeşimi çok sevdi
Kardeşim de ailesini sevdi
Yaşlı insanlar zaten sorun yaşamam kafasında idi
Tek sorun ona göre ev idi
Ama şimdi bu açıdan bakınca
Ben olsam ben de her akşam başkasında yemek yemek istemezdim
Kv sever tabii, evlendikten sonra göbek bağıyla bağlanacaklar.Öyle mi dersiniz ?
Valla ben deValla başta herkes herkesi seviyor :)
Kız kardeşiniz çalışıyor mu? Çalışmıyorsa daha çok beklenti olur. Bence bu konuda ev en son sorun edilecek şey olmalı.
Ben kendi aileme bile sık sık gittiğim zaman evimi özlüyorum. Hele ki kaynanama gitsem bu kadar sık tahammül edemem.
Benim annem sana istese de karışamaz demişKv sever tabii, evlendikten sonra göbek bağıyla bağlanacaklar.
Yaşlı insanların hepsi sorunsuz olmuyor, genelde tam tersi oluyor.
Adam 38 yaşında, kardeşiniz kaç yaşında ?Öyle mi dersiniz ?
VermediDamadın güncellemeye yazdığınız şartlarına kardeşiniz onay verdi mi?
92 LiAdam 38 yaşında, kardeşiniz kaç yaşında ?
Çok iç içe yaşam istiyor anladığım kadarıyla damatMükemmel olsa bile hiçbir evlilik ve hiçbir erkek güncellemede yazdığınız şeylere katlanmaya değmez.
Her gün başkasının anasıyla babasıyla oturacağıma evlenmem, kendi ailemle yerim yemeğimi.
Bazı erkekler kendilerini ve ailelerini ne sanıyor anlamıyorum. Bir bunların anası babası var, evlenmiyor da sokaktan kedi sahipleniyor sanki.
Yakın oturup yatıya kalmak nedir ayrıca? Gece pışpışlayacak mı annesini babasını?
Kız kardeşiniz kaçsın kurtarsın kendini.
Benimle yaşıt, eh bizim yaşımızda evleneyim de nasıl olursa olsun kafası pek kalmıyor. Her akşam onlarda yemek yemek eşittir aynı evde kalmaktır. Bir defa verilen taviz de tavizi doğurur. Bugün akşam yemeği yersin, yarın yatılı kalırsın, öteki gün evlerine yerleşirsin. Evlilikten beklentim beni daha mutlu yapması şahsen. Hiç değilse anamın evinde rahatım, bir pilav yapsam eline sağlık kızım diyor gözü ışıldıyor. Annem bile olmayan bir kadının evinde zerre rahat hissetmem şahsen. E ben bu evliliğin ne hayrını gördüm o zaman?
Adam da zaten 38 yasındaBenimle yaşıt, eh bizim yaşımızda evleneyim de nasıl olursa olsun kafası pek kalmıyor. Her akşam onlarda yemek yemek eşittir aynı evde kalmaktır. Bir defa verilen taviz de tavizi doğurur. Bugün akşam yemeği yersin, yarın yatılı kalırsın, öteki gün evlerine yerleşirsin. Evlilikten beklentim beni daha mutlu yapması şahsen. Hiç değilse anamın evinde rahatım, bir pilav yapsam eline sağlık kızım diyor gözü ışıldıyor. Annem bile olmayan bir kadının evinde zerre rahat hissetmem şahsen. E ben bu evliliğin ne hayrını gördüm o zaman?
Biz de çok küçük bi evde 4 kardeş büyüdük60 metre ev
Bir çocukları olsa sığamazlar mesela
Kaynana kayınpeder kötü insanlar değiller
Kendi halindeler
Ve başka çocukları olmadığı için kızkardeşime de düşkünler
Bana denk gelse böyle biri ki geldi geçmişte, ben de eledim. Herkes merhametten vs. dem vurmuş. Ama sonsuza kadar yaşamayacağız, bir tane hayatımız var. Onun da geri kalanını ailem olmayan birilerine adamak istemiyorum şahsen. Bunu istememek mi cani yapıyor insanı?Adam da zaten 38 yasında
Muhtemelen bu yaşa kadar o yüzden evlenmemiş
Gelen kişiler bu yüzden elemiştir diye düşünüyorum
Kız kardeşim damadın annesini babasını sevdi bana zararları olmaz diyor amaBiz de çok küçük bi evde 4 kardeş büyüdükannem babam hala da o evdeler. Bende evimizi çok severim. olmayacak bişey değil bu konuda bana ters gelen damadın ailesiyle sürekli olma isteği. Tek çocuk normal olabilir ama dengeyi kurmazsa sıkıntılar yaşanabilir
Bunun bir altı zaten kaynana ile yaşamak galibaBana denk gelse böyle biri ki geldi geçmişte, ben de eledim. Herkes merhametten vs. dem vurmuş. Ama sonsuza kadar yaşamayacağız, bir tane hayatımız var. Onun da geri kalanını ailem olmayan birilerine adamak istemiyorum şahsen. Bunu istememek mi cani yapıyor insanı?
32 yaşındayız ya, y kuşağı olarak bıhtıh yav bıhtıh salın bizi.Kaynanamızla da aynı evde oturmayalım bir zahmet.
Cehnenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir. Ev küçük, bebek de oldu deyip hop aynı eve yerleştirir adam.Bunun bir altı zaten kaynana ile yaşamak galiba
Kayınvalide evi de 5 kişilik ev değil ki amaCehnenneme giden yok iyi niyet taşlarıyla döşelidir. Ev küçük, bebek de oldu deyip hop aynı eve yerleştirir adam.
Büyük bir ev kiralar, zor bir iş mi? Zaten akşamları beraberiz, yan odada uyusak ne olur kafası.Kayınvalide evi de 5 kişilik ev değil ki ama
Kız nasıl sığmazlar ? 2 çocukla 75 metrekarede yaşadım60 metre ev
Bir çocukları olsa sığamazlar mesela
Kaynana kayınpeder kötü insanlar değiller
Kendi halindeler
Ve başka çocukları olmadığı için kızkardeşime de düşkünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?