Ben herkes bu sebepten ayrılmıştır diye tahmin ediyorumHa ikisi birbirini bulmuş o zaman karşılıklı mutlular. Yalnız hesap etmediği şey şu, bir akıllı kendisi mi, niye bunca zaman kimse almamış o adamıbir şey çok ucuzsa ürün kendinizsiniz derler
Ben de öyleBana bile daral geldi okurken şimdiden şartlar şurtlar beyefendi üç günden fazla tatile gidemezmiş , akşam yemekleri ana babasında yenecekmiş. Kardeşiniz akıllı bir insana benziyor , bu hayat onun tüm yaşam enerjisini alır şimdiden ayrılsın .
Benim de kızım tek aramızda büyük bir yaş farkı var . Biz yaşlanınca dibimizde otursun yaşlıyız diye tatile bile gidemesin istemem açıkçası
Bana nebunun nesine saygı duyuyorsunuz? seks işçileri, ücreti mukabilinde sözleştikleri süreçteçte bedenlerini kiralıyorlar. sizin kardeşiniz, süresi belirsiz olarak tüm hayatını, benliğini, karekterini bedenini ve emeğini kiralıyor.
Onu düşünmüştürKardeşin kaç yaşında? Yalnız miras yolu ile kalanlardan bosanirsa ancak havasını alır. Bunu da dikkate alsın bence
Ben bana ne deniyorsa onu anlattımTabi konuyu evle ilgili açtığınızda ve herkes mantıklı cevaplar verince konu ev meselesinden çıktı
güncellemeyle başka bir duruma evrildi yorumlarını istediğiniz yere çektiniz bu sayede,
şimdi de ölmemiş insanlardan kalacak eve paraya geldi sıra, nasıl sağlıksız ve kötü düşünceler bunlar.
Umarım KARDEŞİNİZİN nişanlısı gerçek yüzünü görür de hem kendini, hem yaşlı ana babasını hem de malını mülkünü kurtarır kendisinden.
Bana ne
Ne diyeyim
Benim zaten kendi dertlerim daha büyük sorunlarım var
Babam hayatta değil desize kolaylık dilerim ama anne ve babanızı muhtemel problemlerle ilgili aydınlatın. bunu kardeşinizin iyiliği için değil; ileride bir sorun oluşursa kasırganın içine sizi çekmemeleri için yapsanız sanki iyi olur. "ben demiştim" diyerek kenara çekilebilmek büyük bir konfor
Babam hayatta değil de
Anneme söylerim
Annem de kendi haline bıraktı zaten
Bir şey olsa yine annem üzülecek
Neyse umarım mutlu olur ne diyeyim
Ayrıldı değil miGüncelleme : damadımız aynı site içinde yaşamak istediğini ve işten gelince akşam yemeklerini ailesi ile birlikte yemek istediğini ,
Uzun tatillere gidince 3 Günden fazla kalamayacağını da belirtmiş ,
Ayrıca bazı akşamlar ailemin evinde kalırız hep birlikte oluruz diye de baştan söylemiş
İnşallahumarım hepimizi yanıltır ve çok mutlu olur. sizin de başınız ağrımaz.
AyrılmadıAyrıldı değil mi
Çocuk da çocuk diye tutturma sebebi bence sırf bu sebepten.Kardeşin kaç yaşında? Yalnız miras yolu ile kalanlardan bosanirsa ancak havasını alır. Bunu da dikkate alsın bence
Damat bey çocuk istiyorum hemen diyormuşÇocuk da çocuk diye tutturma sebebi bence sırf bu sebepten.
Bu konu bana; kardeşini aşırı şekilde kıskandığı ve ne desem de kardeşimi vazgeçirsem bu imkanlara sahip olmasa diye buraya yalanlar da katarak konu açtığı izlenimi uyandırdı.Tabi konuyu evle ilgili açtığınızda ve herkes mantıklı cevaplar verince konu ev meselesinden çıktı
güncellemeyle başka bir duruma evrildi yorumlarını istediğiniz yere çektiniz bu sayede,
şimdi de ölmemiş insanlardan kalacak eve paraya geldi sıra, nasıl sağlıksız ve kötü düşünceler bunlar.
Umarım KARDEŞİNİZİN nişanlısı gerçek yüzünü görür de hem kendini, hem yaşlı ana babasını hem de malını mülkünü kurtarır kendisinden.
Yazık kardeşine. Ölümün yaşı yok.Dün akşam konuştuk işte
Bunları toplayıp söyledim
Bana bu cevabı verdi
Daha diyecek bir şey kalmadı
Sürekli başkalarıyla ilgili milyon tane konusu var. Bi bakın görürsünüz. Tuhaf biri. Yok kuzen, yok kuzen kocası, yok komşu, annem, kardeşim, dayım, eniştem, uşak, aşçı avsbsjsskBu konu bana; kardeşini aşırı şekilde kıskandığı ve ne desem de kardeşimi vazgeçirsem bu imkanlara sahip olmasa diye buraya yalanlar da katarak konu açtığı izlenimi uyandırdı.
Olabilir çünkü konuda bir gariplik var ve sürekli başkalaşıyor, alınan cevaplara göre şekilleniyor, olayların gerçekten akışı böyle ise karşı aile için gerçekten üzücü.Bu konu bana; kardeşini aşırı şekilde kıskandığı ve ne desem de kardeşimi vazgeçirsem bu imkanlara sahip olmasa diye buraya yalanlar da katarak konu açtığı izlenimi uyandırdı.
Aynen hayal dünyasında yaşıyor. Kendi mutlu olamadığı için kardeşinin de mutlu olmayacağına inanıyor. Ya da istemiyor bilmiyorumOlabilir çünkü konuda bir gariplik var ve sürekli başkalaşıyor, alınan cevaplara göre şekilleniyor, olayların gerçekten akışı böyle ise karşı aile için gerçekten üzücü.
Sanal ortamda hiç tanımadığım insanlara yapacağım hem de bunu ??Bu konu bana; kardeşini aşırı şekilde kıskandığı ve ne desem de kardeşimi vazgeçirsem bu imkanlara sahip olmasa diye buraya yalanlar da katarak konu açtığı izlenimi uyandırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?