Evlilik arefesindeki kardeş ve sorunlar

Çekilecek çile değil adam yaşlı ana babasına bakıcı arıyor. Hayatınız onlara göre şekillenecek Yemesi içmesi temizliğiydi hep üzerine kalacak. İlerleyen vakitlerde de anne babada eve yerleşir. Oh nişanda çocuk işide, nişanın bozulacağı varsada bozulmasın diye heralde

İlk evlendiğimde keşke o eve sahip olabilseydik:) şimdi çok geniş güzel eve sahibim ama çok çok zorlandık eşimle.
Kardeşiniz istediği hayatı aynı zaman diliminde istiyor,bu mümkün değil ki.
Şartlar belli.
Evlenip zamana bırakmaktan başka çare yok.
İllaki su akıp yolunu bulur

Kızkardeşim annesi babası kötü insanlar değiller diyor ama ev üstüne ev olmaz dedim umarım dinler

Kiz kardesinizin akli varsa ayrilsin bu cocuktan yok 3 gunden fazla kalamazmis ayni evde kalicakmis hangi salak bunlari kabul eder bosverin gitsin
Annem babam yaşlı ve hasta bir ihtiyaçları olursa acil bulunmam gerekebilir o yüzden 3 günü geçemez tatilim diyormuş

Kizkardesiniz ayvayi yedi haberiniz olsun

Kızkardeşim annesi babası kötü insanlar değiller diyor ama ev üstüne ev olmaz dedim umarım dinler
nasıl söylenir, biraz safça biri galiba. Hiç kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmamış, kalanları da görmemiş. Yaşaya yaşaya öğrenecek

nasıl söylenir, biraz safça biri galiba. Hiç kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmamış, kalanları da görmemiş. Yaşaya yaşaya öğrenecek
Onların ne kadar ömrü kaldı ki
Bugün var yarın yoklar
Yarın onlara bir şey olsa
Lüks semtte iki ev
Tatil beldesinde 3 ev doğrudan bana ve benim çocuğuma kalacak dedi kardeşim
Anlattım biraz dün akşam
Anladığım kadarıyla öyle aşk meşk yok yani
İşin ticari boyutuna bakıyor
Saygı duyarım dedim ne diyeyim

Ohoo daha niye 11 sayfadır konuşıyoruz bırakın naparsa yapsınlar

Ha ikisi birbirini bulmuş o zaman karşılıklı mutlular. Yalnız hesap etmediği şey şu, bir akıllı kendisi mi, niye bunca zaman kimse almamış o adamı bir şey çok ucuzsa ürün kendinizsiniz derler

Bana bile daral geldi okurken şimdiden şartlar şurtlar beyefendi üç günden fazla tatile gidemezmiş , akşam yemekleri ana babasında yenecekmiş. Kardeşiniz akıllı bir insana benziyor , bu hayat onun tüm yaşam enerjisini alır şimdiden ayrılsın .

Benim de kızım tek aramızda büyük bir yaş farkı var . Biz yaşlanınca dibimizde otursun yaşlıyız diye tatile bile gidemesin istemem açıkçası

İşin ticari boyutuna bakıyor
Saygı duyarım dedim ne diyeyim

bunun nesine saygı duyuyorsunuz? seks işçileri, ücreti mukabilinde sözleştikleri süreçteçte bedenlerini kiralıyorlar. sizin kardeşiniz, süresi belirsiz olarak tüm hayatını, benliğini, karekterini bedenini ve emeğini kiralıyor.

Kardeşin kaç yaşında? Yalnız miras yolu ile kalanlardan bosanirsa ancak havasını alır. Bunu da dikkate alsın bence

Tabi konuyu evle ilgili açtığınızda ve herkes mantıklı cevaplar verince konu ev meselesinden çıktı
güncellemeyle başka bir duruma evrildi yorumlarını istediğiniz yere çektiniz bu sayede,
şimdi de ölmemiş insanlardan kalacak eve paraya geldi sıra, nasıl sağlıksız ve kötü düşünceler bunlar.
Umarım KARDEŞİNİZİN nişanlısı gerçek yüzünü görür de hem kendini, hem yaşlı ana babasını hem de malını mülkünü kurtarır kendisinden.

İlla ki ailelerimizin yanında olucaz hastalık halinde ama ben 3 günden fazla tatil yapılmayacak uzağa gidilemeyecek bir esarete dahil olmak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…