Evlilik arefesindeki kardeş ve sorunlar

Sanal ortamda hiç tanımadığım insanlara yapacağım hem de bunu ??

Bence bir psikiyatriye gidin
Zira hiç tanımadığınız birine saçma sapan iftira atıyorsunuz şu an
Olayları değiştirerek fikir alıp kardeşinizi ayırmaya ikna etme çalışmaları yapabilirsiniz sanalda gayet doğal olarak.

Siz de beni Stalk yaparken yorulmadınız galiba

Ek oda yok bebek için diyor
Veya çocuk ilkokula gitse salonda mı uyuyacak diyor
Ortada daha evlilik yok, doğmamış çocuğun okula başlayınca nerede uyuyacağı mı konu ?
Yahu adam "evliliği beklemeye gerek yok; zaman kaybetmeyelim önden bebeği yapalım, evlenince doğar" demiş. Asıl bu kısımda ipler kopmalıyken, adam ne kadar zenginse ailecek bu lafı sindirmek hiçbiriniz için sorun olmamış, pes.

24 Nisan (dün ) 14.07 mesajım :
Müstakbel kayınvalidesinin evine mi göz koydu kardeşiniz ? Şimdiden insanların düzenini bozma niyetinde. Adamın gözü açılır da gerçekleri görür inşallah.

Dün "müstakbel kayınvalidesinin evine mi göz koydu kardeşiniz ?" dediğimde beğenmemiştiniz. Meğer kardeşiniz A dan Z ye tüm mal varlıklarına göz koymuş.

Adamın ailesine ve adama, sağlıklı ve tüm mallarını ağız tadıyla yiyecekleri bir ömür dilerim.

Valla ben bu gibi isteklerde isteyen taraf ev alabilecek bir ekonomiye sahip mi diye soruyorum. Var olan bir yeri uygun bulmuyorsa ve bu ekonomide kabul etmiyorsa iyi alternatifi de sunmalı. İstanbul ve site içerisinde ev gayet makul. Bana daha çok aileye yakın olmak istemiyor gibi geldi. Sınırlar çizilirse, sorunlar hiç olmaz diyemem ama hayatı zehir etmez.

Sakın evlenmesin aksi taktirde hayatı kararacak , arkasına bakmadan bile kaçsın, yani herşey o kadar net ve açık ki sormanız bile tuhaf ...

Ben böyle bir seyi kabul etmezdim. Çünkü yeni evliliğe adım atacak biri neden birden bu sorumluluğun altına girsin ki? Haa bu durum kardeşinizin de başında olabilirdi. Erkek için de diyorum o zaman da bu sorumluluğu erkek neden kabul etsin ki?
Atıyorum 10 yıllık evli olurlar bu durum sonradan zuhur eder. Hay hay dersin. Bir problem yok. Ama daha hiç evlenmemiş birinin böyle durumu kabul etmesi saçma. Evden ziyade yaşlı insanların bakımı, ihtiyaçları sürekli olan bir durum. Bir çok şeyden (gezme tozma) feragat etmek zorunda kalabilir.
Kardeşin seviyorum diye kendini zorunlu bir hayata atmasın derim. Ama sevgilisinin talebi mantıksiz değil. Kabul eden kişi evlensin.

Kardeşimiz tam bir miras avcısı. Yerinizde olsam hiç karışmam, tavsiyede falan bulunmam. O hesabını kitabını yapmış zaten.

Ölüm yaşa baksaydı bebekler ölmezdi.
Sanki onlardan sonra öleceğinin senedi var elinde.
Madem paraya bakıyor merak etmeyin her türlü çeker o çileyi.
Köprüyü geçene kadar hesabı yapmış bize laf düşmez artık.

Mantıklı gelmisti,benim ailem de yaşlı olsa ve tek çocuk olsam ,farkli bir ev ama yakınlarında olmak isterim
Ama son güncelleme sonrası olmamış
Yani burda bagimlilik var
Birlikte yemekler ,kalmalar ,tatili bile etkilemeler
Kardeşiniz ya kabul edecek ve sonrası bunlari sorun etmeyecek
Ya kendi sartlarini sunup orta yolu bulacaklar
Ya da vazgeçecek

Adam da az değilmiş bence ikisi de birbirine layık. İkisi de çıkar peşinde çünkü.

Kardeşimiz tam bir miras avcısı. Yerinizde olsam hiç karışmam, tavsiyede falan bulunmam. O hesabını kitabını yapmış zaten.
Bir şey olsa ailecek üzüleceğiz
Yabancı değil ki
En basitinden annem üzülecek
O yüzden milletin derdi diyemiyorsun

Güncellemeyi okumadan önce ılımlıydım ama güncelleme kısmından sonra olmaz bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…