evlilik alin yazisi mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam kendi çabamıza bağlı ama ne yapabiliriz. 28 yaşındayım gerçekten ahlaklı yüreği temiz biriyle hayatımı birleştirmek istiyorum. Öğretmenim, mesleğimi çok severek yapıyorum sürekli insanlar niye evlenmiyosun diye takılıyor ama ne yapayım bilmiyorum bazı şeylerin nasip olduğunu unutmamak lazım elimden sadece dua etmek geliyor kısmetlerim oldu ama bir şekilde olmadı ve hepsi evlendi diyebilirim. Umarım bir gün nasibimiz bizi de bulur. Arkadaşlarım diyor ki nasipse gelecek ayağına diye umarım gelir

Insallah hayırlisiyla nasipler ayağımıza gelir

Evet alin yazisidir.ben evliligimde bunu yasadim.esimle megerse cok yakinlardaymisiz ama cok bekledim onu.uzaklarda saniyordum.yazlari biz koyumuze giderdik tarladan bazen biseyler toplardik.ve ben o bombos arazilerde hep ileriyi dusunurdum.acaba derdim bu tepenin ardinda ne var keske oraya gidebilsem derdim.asiri merak ediyordum nedense.bisey beni cekiyodu demekki :)sonra esimle tanistirildik.megerse esim o tepenin ardindaki koyde yasiyomus.aramizda sadece bir koy varmis.simdi ordan gecerken hep dusunurum demekki orda benim kaderim varmis beni ceken :) .aylarca tanimadan evlenmem ben diyen.1 bucuk ayda tanisip evlendim ayri kalamadim cunku ondan.simdi diyorum iyiki elhamdulillah onu tanimisim evlenmisim.5 sene 2 cocukla kaderimizi yasiyoruz simdi

bunu anlamadim ben... yani otursak bile kaderimizde yazan olur mu yoksa kendimiz mi yaziyoruz... bu ikisinde cok dusunuyorum ben de bilemiyorum...
Allahın önüne çıkarmadığı fırsatları kısmetleri ne kadar uğraşırsan uğraş kendi kaderine çeviremezsin yani kaderi biz yazmıyoruz önümüze çıkanlardan tercih yapıyoruz sadece öyle düşün ve evde oturup kısmetini bulanıda çok gördüm uğraşıp bulamayanıda tabikide

Ay hayır alın yazısı falan değil bence.. eşimle evlenebilmek için göbeğimiz çatladı. Olabilecek en zor yoldan evlendik yani tamamen kendi uğraşmamız kadere bıraksak hiç sanmıyorum yani

Eşinizle nasil tanistiniz anlatmak isterseniz diye sordum?
Aynı mahallede oturuyorduk. Önce kimliğini açıklamadan bana isimsiz mailler atıp şiirler mektuplar yazdı. Bir süre böyle devam ettikten sonra buluştuk. Baktım tanıdığım ve sevmediğim biri. Üstelik benden 5 yaş büyük. Ama o kim olduğunu bilmediğim dönemde aslında onu görmeden hoşlanmışım. Bunu fark edince ben de ondan vazgeçemedim. 6 sene sevgiliydik aile yapımızdan eğitim durumumuza işimizden ekonomik durumumuza hiçbir şeyimiz uygun değildi. İkimizin de ailesi birbirimizle evlenmemizi istememişti. Ben üniversiteyi bitirip atanınca daha fazla beklemedik sadece ikimizin olduğu bir nikahla evlendik. (Benim ailemin haberi ve mecburen kabullendikleri için onayı vardı ama eşim söylemeden evlendi)
9.5 yıllık evliyiz. 2 yaşında bir kızımız var. Kaderimizi çok zorladık gibi geliyor bana

Evet cok zorluk cekmissiniz...Yazdiklariniz kader gayrete asiktir sözünü animsatti.Esinizle cocugunuzla saglikli mutlu huzur dolu yıllar diliyorum size...

şans meselesi. ama dediğin oğlanla kız birbirlerine yedek almışlar muhtemelen. çok çirkince o olmazsa başkası olur vs

sorsan hrkes evde atom parçalıyor her gün bir makale okuyor (!) bir insanın ilşkisini sorgulaması kendini geliştirmenin bir yoludur ayrıca :)
Ben varim. Belki atomu parcalamiyorum ama molekul sentezliyorum. Makale de okuyorum. Makalemi de yaziyorum...

Son düzenleme:
Lütfen siz bu konuya yorum yazmayin.Daha önceki yazdiklariniz ve kendi hayatinizdaki yaptiklariniz pek tutarlilik göstermiyor o yüzden.Ayrica siz yorum yapinca negatiflik hissediyorum konu sahibesi adina konuşuyor gibi oldum.Ama konu bütünlügü bozulmamasi acisindan önceden mesaj yazayim dedim..Burada paylasilan hikayeler sadece konu sahibi icin degil bize de umut oluyor o yuzden..

Daha önceki bu tarz konularda verdiginiz cevaplar yüzünden bu mesaj da burada dursun. Lutfen yukaridaki yaptiklarinizi unutmadan mesaj atin bu tarz konulara. denizliligenc1995

24 yaşındaki konu sahibi evlilik için acele ediyor. Onun ki normal benim ki mi anormal?
evlilik için bu kadar isteyenleri anlamıyorum. Bende sizden negatif enerji alıyorum merak etmeyin.

24 yaşındaki konu sahibi evlilik için acele ediyor. Onun ki normal benim ki mi anormal?
evlilik için bu kadar isteyenleri anlamıyorum. Bende sizden negatif enerji alıyorum merak etmeyin.
Genelde bu tarz konulara olumsuz yorumlar yaptiginiz icin dedim .O yaslarda sizde düşünmüşsünüz evliligi mesajinizdan belli zaten.Bunlari dusunerek yorum yaparsaniz bi sikinti olmaz .

Cok pardon da size mi soracagim neyi ne zaman isteyecegimi? 24 yasindayim ve evlilik kurmayi istiyorum size ne? Sizin icin benim kac yasinda bunu istemem uygundur 30-32, soyleyin ona gore hayatima yon vereyim.

Ister molekul parcala ister sair ol ben sana hayir bu yasta bunu isteyemezsin diyor muyum? Neyi ne yasta isteyecegime mi karisacaksiniz konudan alakasiz sekilde?.

Ben burda evlenmek istiyorum falan bile yazmadim iliskilerim kotu gidiyor bu konuda dusunuyorum, sizler neler yasadiniz dedim. Koca ariyon diye mahalle agzi bile kullanan oldu. Gercekten bazilari normal degil ya. Sabir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…