- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Seçimlerımız onemlı .Çok önemlı hemde .Allah akıl vermıs .Aklımızla karar vermemız gerekıyor.Bana perde ınmıstı evlenınce hiç bır yanlısını gormemıstım .Oysakı kendını çok da guzel anlatmış .Gizli bir psıkopat ,pislik ,oldugunu .Ben gormedım .Buna kader denmez .Alın yazısıda .Allah gosterıyor.Buna dense de se aptallık denır.Her iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Umarim aciklayici olmustur...
Bu üzdüSeçimlerımız onemlı .Çok önemlı hemde .Allah akıl vermıs .Aklımızla karar vermemız gerekıyor.Bana perde ınmıstı evlenınce hiç bır yanlısını gormemıstım .Oysakı kendını çok da guzel anlatmış .Gizli bir psıkopat ,pislik ,oldugunu .Ben gormedım .Buna kader denmez .Alın yazısıda .Allah gosterıyor.Buna dense de se aptallık denır.
Uzulmeyın sadece gozunuzu dört acın o zaman hata yapmazsınız.Bu üzdü
Ben varım eniştemin kuzeniyle tanıştım geldi babamla konuştu rızasını aldı benimle evlenmek için sonra soğuk davranmaya başladı 4 ay görüşmedik sonra birgün beni aradı döndü bana meğerse gitmesinin sebebi başka kızı istemeydi kız bunu istemeyince bana dönmüş eniştem bunu kanıtladı bende sevdiğim dediğim adamın gerçek yüzünü görmüş oldum engelledim onu ve engellediğim gün şimdi evli olduğum eşim görücü geldi başta yok dedim 50 gün sonra tekrar beni buldu ve bi baktım evliyim şimdi de 4 aylık çok tatlı bir oğlum varHer iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Kuzenininki görücü yada sosyal medyadandır. Ondada çaba var. Yani kaderde var oldu değil ki bu. ne görücü kabul etse ne sosyal medya kullansa olmazdı kader falan değil yani.kader bellidir. önüne çıkan/ çıkacak kişiler vs. ama sen onu yönlendirirsin. evlenir, evlenmezsin.... ama nasipte varsa otursan da gelip buluyorkarışık işler çok da düşünmeye değmez bence :)
benzer işlerden; kuzenim evde oturarak evlendi :))
Konunun gidişatından baştaki kişiyle evlendiniz sandımBen varım eniştemin kuzeniyle tanıştım geldi babamla konuştu rızasını aldı benimle evlenmek için sonra soğuk davranmaya başladı 4 ay görüşmedik sonra birgün beni aradı döndü bana meğerse gitmesinin sebebi başka kızı istemeydi kız bunu istemeyince bana dönmüş eniştem bunu kanıtladı bende sevdiğim dediğim adamın gerçek yüzünü görmüş oldum engelledim onu ve engellediğim gün şimdi evli olduğum eşim görücü geldi başta yok dedim 50 gün sonra tekrar beni buldu ve bi baktım evliyim şimdi de 4 aylık çok tatlı bir oğlum var
Işte sana gerçek yaşanmış bir olay
En doğru yorum işte. Evlilikte o boşluk olan kısımda. Evlenmek istemedikçe kimse evlenmez. Ben hiç istemedim ama evlendim diyenler eskiden istememişsiniz ama sonradan istemişsiniz ki olmuş. Yani evliliğe kadermiş gibi bakmak çok saçma bence.Kader dediğimiz şey tamamen bizden bağımsız olamaz.
Hayatının bazı kısımlarında boşluklar olduğunu düşün. Bazı kısımlar ise senden bağımsız olarak dolu.
O boşluklar senin seçimlerinle dolacak.
Bence böyle şeyleri çok takma kafana.
Bence tam olarak alın yazısı değil. Karşımıza çok insanlar çıkıyor, seçim bizim. Şuan mutsuz evlilik yaşayan bir kaç arkadaşım var, nişanlıyken 100de 100 ayrılmaları gerektiğini biliyorlardı. Ben bile çok ısrar etmişdim zamanında ayrıl diye. Ama ayrılmadılar, kendi kararlarıyla. Şimdi de kısmet böyleymiş diyorlar. Anlamıyorum. E kendi seçimin, insan bilerek kendini ateşe atıyorsa kısmet napsın?
Evet çok şükür ki eşim 50 gün sonra gene beni bulduKonunun gidişatından baştaki kişiyle evlendiniz sandımAllahtan sonu tatlıya bağlandı
KesinlikleBir de sığındıkları şey var, Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş. Yani Allah beni seviyor, bu dertleri o yüzden layik gördü diye inanıyorlar.
Allah yukaridan puuh ne biçim anlamış hele diyordur.
Bende eşimi 2-3 yıl kadar önce rüyam da görmüştüm. Babası yanıma gelip oğluyla evleneceğimi söylemişti :) normalde sevgililik olaylarını hiç sevmem kimseyle de böyle bişeyim olmamıştı, ama onu görüp rüyamda ki kişi olduğunu anlayınca kendimi kendisine teslim ettimHer iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Tanımıyorken mi rüyada gördünüz yoksa tanıyormuydunuzBende eşimi 2-3 yıl kadar önce rüyam da görmüştüm. Babası yanıma gelip oğluyla evleneceğimi söylemişti :) normalde sevgililik olaylarını hiç sevmem kimseyle de böyle bişeyim olmamıştı, ama onu görüp rüyamda ki kişi olduğunu anlayınca kendimi kendisine teslim ettim
Yok tanımıyordum tabi. Rüyamdan 2-3 yıl kadar sonra tanıştımTanımıyorken mi rüyada gördünüz yoksa tanıyormuydunuz
Yinede enteresanmışYok tanımıyordum tabi. Rüyamdan 2-3 yıl kadar sonra tanıştım
Annemde babamı tanımadan bi hafta önce rüyasında görmüş, biz de genetik sanırımYinede enteresanmış
Vay be iyiymişAnnemde babamı tanımadan bi hafta önce rüyasında görmüş, biz de genetik sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?