evliliğin zorlukları nelerdir

Benim bekar hayatından çok da farklı bir yaşantım yok açıkçası. Eşim burada değil, her ay birkaç gün gelebiliyor.
Ama genel olarak kendi ailem kadar onun ailesine karşı da sorumluluk sahibi olmak ve geldiğinde ne pişirsem, ne giysem derdinden oldukça bunalıyorum.

Hangi birini yazayım diye düşündüm. İlk önce evlendiğin şahsiyetin gerçekten ama gerçekten anlayışlı, düşünceli, olgun, akıllı mantıklı, kültürlü ve sevgi dolu bir insan olması çok önemli bence. Gerisi hallolur...

Şimdi taze olayı yazayım. Çocuğun oyuncağı eşimin ayağının kenarında kaldırayım diye benim gözüme bakıyor
Bak iyi bir şey de benden.Kociş artık şükür hamileyim diye beştaş aldı(bu iyi olan)Şimdi kv bunu görünce korkuyorum ben de 3.çocuğa hamile kalayım diyecek diye(bu da yine kötü olan)

Çok da soğutmayalım evliliktenama gerçek şu ki erkekler evlenince kesinlikle kıymete biniyormuş.Tecrübeyle sabit
Kıymete binme kısmına katılıyorum.
Benim eşim ortaokulda evden ayrılmış, 10 yılda farklı şehirde yaşamış.
5 yıllık ilişkimde kayınvalidenin eşim bekar evine 3 kere gelip 1 hafta kaldığını biliyorum.
Eşimle 10 günde bir konuşuyorlarmış öyle söylerdi eşim.
Uzaktan bakınca çöpsüz üzüm gibi görünmedi desem yalan söylemiş olurum.
Evlenince noluyoruz dedim. Ben şoktan şoka girdim.
Akşam ne yedin oğlum, oğlum bunu sever, oğlum bunu sevmez.
Adam benim bildiğim 5 yıl boyunca akşamları pizza burger falan yiyordu o zaman aklın neredeydi demek istiyorum.

Kaynanasini seven evine gelmiyor diye tartışan Bir tek benim galiba. kötü örnek çok ama benim gibi kaynanasını sevende var belki sende onlardan olursun
İnşallah ama iyi bir kadın gibi ama dün bebek yeleği örmüş şimdi düşününce ben doğuda 4 sene olucağım için 3 sene kesin çocuk taraftarı değilim inşallah darlamaz yoksa ben biraz sinirlenince çat çat konuşuyorum kadın bu ne diye şoka girer

Allah razı olsun hepinizden şu an kv ye kin güdüyorum Şimdiden darlıyor kadın beni
Bak aklıma geldikçe geliyor.Evlenmeden önce melekti.Kızım derdi.Hediye falan alırdı.Oğlunu elinden aldığımı düşününce heralde evlenince kadın bi anda eli değnekli zebanilere döndü

Girmez merak etme biz üç eltiyiz en açık lafı ben söylerim dan diye yinede en anlaştığı sevdiği gelini benimdir frekansların uyması önemli ve açık olmak

Ooo onlar çocuğun adını bile ayarlanmıştır kanka

İlk sorduğunda kibarca tersle. Sinirlenip çat çat konuşunca olay büyüyor.
Mesela ben hep kibar kibar savuştururdum.
Bir gün bana bağırmaya başladı. Çocuk benim hakkım ben çocuk istiyorum diye.
Yani iyi ve normal bir insansa benimki gibi olmaz ama en baştan önünü almak gerek diye düşünüyorum. :)

Ben takmam ama biri böyle sinirli sinirli darlarsa film kopuyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…