evliliğin zorlukları nelerdir

merhaba 22 yaşındayım okuyorum ve güzel bir aday var fakat ben daha önce hiç evlilik düşünmemiştim bu yüzden evlilik hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. dediğim gibi annem babam ayrı bu yüzden evlilik hayatını bilmiyorum

22 mi Yavrum evladım yapma etme. Okulunu bitirip mesleğini eline al önce. Daha çok küçüksün sen

Çook doğru benim eşim de evlenmeden önce resmen eve uğramazmış bile kimse sormazmış. Şimdi evlendik, kv oğlunun etrafında dört dönüyor. Eşim kendiside diyor vay be bu kadar kıymetli olduğumu bilmiyordum diye Hatta kv nin bir akrabası kv ye demiş ki, şimdi mi kıymetli oldu oğlun kv bide bunu bize anlatıyor bana böyle dedi salak diye ne çok açıksözlülermiş bende onu fark ettim şuan

22 mi Bu yaşta evlilik falan düşünme çok erken sonra pişman olursun

22 yaşında evlenmeyi bırak evlilik üzerinde derin düşüncelere bile dalma bence.
Aday beyle gençliğinizi yaşayın.
Olacağı varsa sonra evlenirsiniz.

Ne yapacaksın canım ona göre mi evlilikten korkacaksın?
Amacın ne bu sorudaki?

22 çok erken.Ben 27 yaşında evlendim.Bazen dedim erken miydi acaba diye?Yapmayın etmeyin lütfen.

22 mi Bu yaşta evlilik falan düşünme çok erken sonra pişman olursun
aday iyi olduğu için düşünüyorum yoksa inanın asla aklımda yoktu. kendisi yurt dışında yaşıyor belki güzel bir hayatım olur

Evlilik güzel ya bence 1 yerine 2 düşünüyorsun herşeyi bizm ev çok eğlenceli

aday iyi olduğu için düşünüyorum yoksa inanın asla aklımda yoktu. kendisi yurt dışında yaşıyor belki güzel bir hayatım olur
Sakın sakın bunu düşünerek evlenme. Sevgi önemli aşk önemli. Kurtuluş olarak gördüğün evlilik esaretin olabilir

Pişman olursun. Yaşın daha küçük ilerleyen yaşlarda isteklerin beklentilerin kafa yapın her şey değişicek sonra nerden bununla evlendim dersin

Ya bi kere bekarken kendınızden sorumlusunuz.ewlıyken ewde bır evcil insan bakıyorsunuz.adı da koca. Camasırınınutusunu yedıgo yemegın bulasıgını toparlıyorsunuz.onun dagınıklıgınıntoplamak sizin işiniz oluyor.cok az türk erkeği kişisel ihtiyaclarını kendısnın gidermesi gerektiginim ve sebep olduğu dağınıklığı kendisinin toparlaması gerektiginşn idrakinde.diger evcil insansılar su içtigi bardağı kaldırmaz,cıkardıgı şortu oldugu yere bırakır.
sen de kendını bakıma muhtaç biriyle yasıyor gibi hissedersin zaman zaman.
Bunun dısında evlilik kendı içinde handikaplar içeriyor. An gelıyor bıraz kendıme bakayım ev içinde bakımlı olayım diyorsun an gelıyor evimde de rahat edemıyceksem ne yanı diyorsun.an gelıyor bu nasıl evlilik kankaya bagladk diyorsun an gelıyor her seyi paylasablecegin biriyle birlikte olmanınn huzurunu gıwenını yasıyorsun. Kısısel temızlıgın her zaman olmalı tabıkı ama ewlılıkte mesela gercekten her zaman olmalı.ben hastayken atıyorum ağda yapamamısım bi hafta olmus. Rahatsız oluyorum dıkkat ediyorum bacagım acılmasın falan..
İyice de her sey serbest olunca ne senın dişiliğin kalır ne onun cazibesi.
Yanı ben zina haram buna ınandıgım için ewlendim.yoksa bana gore degil.

Bence evlilik gayet güzel hiç pişman olmadım evlendiğime bende utangançtım ama nikah olunca utangaçlık kalkıyor bir üyenin dediği gibi eşinize bağlı evlenin tabi doğru kişi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…