• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Bir buçuk milyonun ödemesi 55 bin degil kaldiki ödeme yüksek olsada karsilayacak düzeyde maaşım var.
Enayiliğine doyma o zaman ne diyeyim. Bu adamın maaşı da senden düşüktür eminim

Benim ailemin taktiği bir kısmı sattık diyorumki altınlar benim hayırdir ne alaka onlar ev için diyor. Takılan altınları düğünde taktım sonra kaldırdık
Altınlar nerde peki. Götür kasaya koy sakın evde tutma ana oğul bunlar alır bozdurur😅

Çok sukur evet bunun için evlenmedim ne hayal ettim evlenirken ne buldum ailem üzülsün istemiyorum. Annem yaşlı işte ne yapacağım bilmiyorum
Anneni bahane ediyorsun, ailem boşan der diye söylemiyorum dedin az önce, kendini kandırma boşuna...

Akşam akşam bu konu beni çıldırttı. Ama daha fazla bir şey yazmıcam. Çünkü anlaşılan o ki; sen ne annenlere bu ev konusunu anlatacaksın ne de bu adamı boşayacaksın. Paşa paşa maaşını vermeye devam edip sonunda krediyi de çekip eşinin yüzsüz ailesini o eve oturtacaksın. Onlar ve kocan ooh ne güzel safın birini bulduk ev aldırdık diye düşünürken sen de borçları ödemekle cebelleşip sonra kocam bana maddi destek olmuyor, şiddet görüyorum çok mutsuzum üstelik hamileyim diye konu açacaksın.

Hadi rastgele

Eşiniz ne iş yapıyor?

Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Siz ev alacaksınız ve eşinizin ailesi mi oturacakmış ? Böyle bir beklentileri mi var sizden gerçekten.Eşiniz ne diyor bu duruma ?

Peki biz ne yapalım mesela? Belli ki ağzınızı açıp adama birşey diyemiyorsunuz, maaşınızı adama veriyorsunuz gıkınız çıkmadan, boşanma gibi bir gündeminiz belli ki yok, biz ne yapalım? Bir de yazmışsınız boşanmak kolay mı, eşya borcu daha yeni bitti... İnsanların siniriyle oynamak için açılmış resmen...

Peki biz ne yapalım mesela? Belli ki ağzınızı açıp adama birşey diyemiyorsunuz, maaşınızı adama veriyorsunuz gıkınız çıkmadan, boşanma gibi bir gündeminiz belli ki yok, biz ne yapalım? Bir de yazmışsınız boşanmak kolay mı, eşya borcu daha yeni bitti... İnsanların siniriyle oynamak için açılmış resmen...
Sesimi cikardigimda evde kavga oluyor

Bazen kavga anında vurmaya yelteniyor sonrada diyorki ben vurmak istesem vururdum vurmuyorum diyor aşırı

Direk bu sahne aklıma geldi.
Konu kendi içinde trajikomik zaten.

Konunuzu eşime anlattım 'boşansın' dedi dümdüz. A'sı b'si yok.

Back