- 9 Şubat 2010
- 18.583
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.115
- 1.123
Enayiliğine doyma o zaman ne diyeyim. Bu adamın maaşı da senden düşüktür eminimBir buçuk milyonun ödemesi 55 bin degil kaldiki ödeme yüksek olsada karsilayacak düzeyde maaşım var.
Siz bu düşünceyle devam ederseniz ömür boyunca borç ödersiniz .Evlenmek kolayda ayrılmak çok zor geliyor daha yeni eşya borcu vs bitti
Altınlar nerde peki. Götür kasaya koy sakın evde tutma ana oğul bunlar alır bozdururBenim ailemin taktiği bir kısmı sattık diyorumki altınlar benim hayırdir ne alaka onlar ev için diyor. Takılan altınları düğünde taktım sonra kaldırdık
Anneni bahane ediyorsun, ailem boşan der diye söylemiyorum dedin az önce, kendini kandırma boşuna...Çok sukur evet bunun için evlenmedim ne hayal ettim evlenirken ne buldum ailem üzülsün istemiyorum. Annem yaşlı işte ne yapacağım bilmiyorum
Hayır hemen hemen ayniEnayiliğine doyma o zaman ne diyeyim. Bu adamın maaşı da senden düşüktür eminim
Ailem zaten boşan dedi daha önce neyin kandirmasiAnneni bahane ediyorsun, ailem boşan der diye söylemiyorum dedin az önce, kendini kandırma boşuna...
Ağlasın bişey olmaz gözyaşı kanalları açılırSürekli annesi ağlama modunda en ufak şeyde avlamaya basliyor
Yakındır benceAy ne olur öğretmen olmasın
Siz ev alacaksınız ve eşinizin ailesi mi oturacakmış ? Böyle bir beklentileri mi var sizden gerçekten.Eşiniz ne diyor bu duruma ?Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Eşimde bir yok diyor sonra annesi ağlayınca alacağım diyorSiz ev alacaksınız ve eşinizin ailesi mi oturacakmış ? Böyle bir beklentileri mi var sizden gerçekten.Eşiniz ne diyor bu duruma ?
E tamam sorun yok alın ozaman ,sorun neBir buçuk milyonun ödemesi 55 bin degil kaldiki ödeme yüksek olsada karsilayacak düzeyde maaşım var.
E bitir zaten, neyine duruyorsun, mazoşist misinEvi demedim onu da dersem ailem bitir der diye düşünüyorum
Sesimi cikardigimda evde kavga oluyorPeki biz ne yapalım mesela? Belli ki ağzınızı açıp adama birşey diyemiyorsunuz, maaşınızı adama veriyorsunuz gıkınız çıkmadan, boşanma gibi bir gündeminiz belli ki yok, biz ne yapalım? Bir de yazmışsınız boşanmak kolay mı, eşya borcu daha yeni bitti... İnsanların siniriyle oynamak için açılmış resmen...
Bazen kavga anında vurmaya yelteniyor sonrada diyorki ben vurmak istesem vururdum vurmuyorum diyor aşırı
Gözleri altından galibaYa bisey sorucam Turkiye'de erkeklerin kokune kiran mi girdi?
Büyüsünnn bırak inceldiği yerden kopsun. Bu şekilde haytmı geçer. Eşinde Vicdansızlık nasıl olurmuş görsün . Ay çok sinirlendimAileme bahsetmedim dahada olaylar büyür diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?