- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Ya bütün mesele bu zaten. Bak mesela telefonuna tükürdüğümün adamı bir savaş oyununa taktı bu ara. Ergen gibi salyasını akıta akıta oynuyor sürekli. Ulan bir kaldır kafanı da bak kadın ne yapıyor kendini mi hırpalıyor işleri yetiştirip çocukla ilgileneceğim diye bir bak yahu.
Ben bu durumda işve cilve güzel söz düşünemiyorum mesela. Öfke ile doluyorum. Laf sokuyorum "iki gram beynin var onu da oyunda tükettin. Ergen misin olum sen. Şu diğer odadaki çocuk senin oğlun farkında mısın? Oyunda adamları koyuna çevireceğine oğlunla ilgilen" vs şeklinde söyleniyorum. Ya da mesela gelip bana laf attığında "hayırdır şarjın mı bitti" diyorum.
Çünkü ben bu adamı zaten düşünmesi ve yapması gerekenler konusunda itmekten, dürtmekten yoruldum. Ve çok sıkıldım.
Pub-g'yi diyorsan hic almiyim annem, yeni oynadim da geldim.
Bizdeki deli de indirmis, bana da gel dedi, aksamlari veletleri uyutunca oynuyoz.
Ama biliyo musun cok iyi oldu, arabalarda geziyoz, adam olduruyoz, apacilik yapiyoz.
Ben benimkini kusana kadar darliyorum hadi oynayalim diye, silcem bunu demeye basladi :)
Sen de katilsana, ekip olun, oynayin.