• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin bitmesi gerek sanki.

Ya bütün mesele bu zaten. Bak mesela telefonuna tükürdüğümün adamı bir savaş oyununa taktı bu ara. Ergen gibi salyasını akıta akıta oynuyor sürekli. Ulan bir kaldır kafanı da bak kadın ne yapıyor kendini mi hırpalıyor işleri yetiştirip çocukla ilgileneceğim diye bir bak yahu.

Ben bu durumda işve cilve güzel söz düşünemiyorum mesela. Öfke ile doluyorum. Laf sokuyorum "iki gram beynin var onu da oyunda tükettin. Ergen misin olum sen. Şu diğer odadaki çocuk senin oğlun farkında mısın? Oyunda adamları koyuna çevireceğine oğlunla ilgilen" vs şeklinde söyleniyorum. Ya da mesela gelip bana laf attığında "hayırdır şarjın mı bitti" diyorum.

Çünkü ben bu adamı zaten düşünmesi ve yapması gerekenler konusunda itmekten, dürtmekten yoruldum. Ve çok sıkıldım.

Pub-g'yi diyorsan hic almiyim annem, yeni oynadim da geldim.
Bizdeki deli de indirmis, bana da gel dedi, aksamlari veletleri uyutunca oynuyoz.
Ama biliyo musun cok iyi oldu, arabalarda geziyoz, adam olduruyoz, apacilik yapiyoz.
Ben benimkini kusana kadar darliyorum hadi oynayalim diye, silcem bunu demeye basladi :)
Sen de katilsana, ekip olun, oynayin.

Öncelikle ferahlıklar diliyorum. Uzun bir aradan sonra kk ya dönünce dikkatimi çeken kişilerden oldunuz. Bazı konularınızı okumuştum. Her defasında ne kadar da bana benziyor dedim. Bu konu da bile.
Hayatımın bir çok alanında bir çık zamanında hayatı kendime ben zorlaştırdım. Bunun zorlaştırırken de farkındaydım hep fakat yapım diyorshm. Gel zaman git zaman bir evlat nasip etti rabbim. Evhamlarım, çocuğuma karşı bazen gelen kötü hislerim vs derken oğlum için kendimi psikiyatr kapısında buldum.
1 ay oldu o kadar iyi ve huzurluyum ki üzerimdeki kara bulutlar dağıldı.
Kendimi yazdım birden kusura bakma. Ama bir yol mudur? Fayda görürsünüz belki.
İlaç mı kullandınız merak ettim

Yatak ayırmak bir erkek için kolay kabullenilmeyen bir durum malesef... soğukluk burdan başlamış olmalı tahminen...
Hiçbirşey kolay değil onuda anlamaya çalışın işi ile konuştuğunda onu dinleyin en azından sizinle konuşmak için fırsat kolluyor ama siz banane ondan bundan diyorsunuz... ev içinde çocuğunuzla birlikte oynayacağınız oyunlara onuda dahil edin birlikte zaman geçirmeye burdan başlayın... çocuğunuzun babadan soğumasında sizinde payınız var bunu yine siz telafi edebilirsiniz...Sizi sevmese 2. Çocuğu düşünmez bile bunu unutmayın... Zor zamanları atlatmışsınız bundan sonrasi için birbirinizi anlamak dinlemek saygı duymak gerek...inanın çocuğunuz siz ve eşiniz birlikte oynadığınız oyunlar hem çocuğunuzun gelişimi, babaya isinmasi hemde belki aranızda tekrar bir sıcaklık oluşturur...
Umarım hayatınız ummadığınız kadar güzel olur... :KK69:

İdrakcim , 2 gun once esim dedi ki , sen artik yoksun , seninle konusamiyorum , dertlesemiyorum , uyuyamiyorum , kendimi yapayalniz hissediyorum dedi
Biz 24 saat beraberiz , beraber is kurmaya calisiyoruz , hic ayrilmiyoruz , dedim dalga mi geciyorsun benimle?
Ne demek sen yoksun
Ne zaman konusmaya yeltensem mila bagrinmaya basliyor , ne zaman birsey anlatacak olsam mila agliyor ve sen hep onunla ilgilenmek zorundasin dedi , son 4 aydir yoksun dedi
Bunu duyan oglum da evet anne hic yoksun , buradasin ama sen milanin ozel mali gibisin hep o dedi , cok icim acidi inan
İsin ozeti , bir evde zor bir cocuk varsa kari koca iliskisi kalmiyor maalesef , bence ayrilmayi dusunme bir sure , bi oglan krese duzenli gitmeye baslasin , sen ise gir , ondan sonra bak duruma , obur turlu verecegin kararin saglikli bir karar olacagina inanmiyorum

Çocuklarınızdan bahsettiğiniz yorumların hepsinde kizinizin devamli adını kullanıp, oglunuza "oğlan veya oglum" demeniz hep dikkatimi çekmişti benim nedense, her gördüğümde de hala dikkatimi çekiyor.
Kızınıza ayrı bir ilginiz var diye düşünmüştüm hep doğruyMuş.

Ya bütün mesele bu zaten. Bak mesela telefonuna tükürdüğümün adamı bir savaş oyununa taktı bu ara. Ergen gibi salyasını akıta akıta oynuyor sürekli. Ulan bir kaldır kafanı da bak kadın ne yapıyor kendini mi hırpalıyor işleri yetiştirip çocukla ilgileneceğim diye bir bak yahu.

Ben bu durumda işve cilve güzel söz düşünemiyorum mesela. Öfke ile doluyorum. Laf sokuyorum "iki gram beynin var onu da oyunda tükettin. Ergen misin olum sen. Şu diğer odadaki çocuk senin oğlun farkında mısın? Oyunda adamları koyuna çevireceğine oğlunla ilgilen" vs şeklinde söyleniyorum. Ya da mesela gelip bana laf attığında "hayırdır şarjın mı bitti" diyorum.

Çünkü ben bu adamı zaten düşünmesi ve yapması gerekenler konusunda itmekten, dürtmekten yoruldum. Ve çok sıkıldım.
Bence bu devrin erkegi boyle guzelim.. nerde o kendi kurbanini kesen erkekler heyt bee.. bunu yapmayan adam benden kuru fasulye pilav istemesin.

simdikiler anca sanalda adam avlarlar

Katiliyorum
Diger yorumlarda cocugu bahane ediniyorsun demisler ama konu sahibesinin butun enerjisi cocukla ugrasmaya gidiyor. Kadin helak oldu resmen.
Katılıyorum bence sen fazlası ile yoruldun haklısın da.Bence kesinlikle bir uzmandan yardım al canım.

Geçenlerde de kendi çocukluğun ile ilgili konu acmistin yanılmıyorsam .Hepsine iyi geleceğini düşünüyorum bir psikolog +psikiyatr desteğinin.

Evliliğinin bence bitmesi gerekmiyor çözülmeyecek problemler değil.

Canım inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer.💞

Çocuklarınızdan bahsettiğiniz yorumların hepsinde kizinizin devamli adını kullanıp, oglunuza "oğlan veya oglum" demeniz hep dikkatimi çekmişti benim nedense, her gördüğümde de hala dikkatimi çekiyor.
Kızınıza ayrı bir ilginiz var diye düşünmüştüm hep doğruyMuş.
Hic alakasi yok :) ogluma daha duskunum , yasi nedeniyle surekli kizimla ilgileniyorum
İsmini ozellikle kullanmiyorum cunku kendisi istemiyor , sosyal medyada da fotografini yayinlamam , sadece kendisi izin verirse fotosunu koyabilirim , oglumun istegine saygi duyuyorum sadece :) dogru sey dikkatini cekmis ama yanlis yorumlamissin :)

Bende de telefonla aşk yaşayan bir adam var. 14 yaşında sivilceli ergen gibi sürekli elinde telefon. Hakkını yemeyeyim işiyle ilgili sohbet etmeyi pek sever. Bana neyse Ahmet beyin çevirdiği dolaplardan.
Ya zaten öyle bir zamandayızki şu tlfn bi çok evliligin sonu olacak,benim eşimde sürekli instagram videoları izler,wc de bile yüksek sesle o videoların sesi gelir
Sizin konularınızı takip ediyorum,sadece allah yar ve yardımcınız olsun demek istiyorum
Siz zaten akıllı bir bayansınız,ne yapmanız gerektigini ölcüp tartıp bulursunuz bundan eminim

yani bazen dusunuyorum da gercekten biz kadinlar cok sey mi bekleyerek evleniyoruz acaba? neticede hersey monotonlasiyor
evliligin monotonlasmasi da oldukca normal, gez dolas eglen, kavga et, terslen, triplen bu akis boyle devam ediyor hayatta boyle bisey degil mi zaten doguyoruz buyuyoruz yasiyoruz ve oluyoruz
dediginize gore kavga gurultu yok ama siz bir donemdesiniz oglunuzun bazi sorunlari var bu her ikinizi de bunaltmis
cok onemli bir siddet yok esinizin size ters bir hareketi yok,
aldatma yok, hatalarindan ders alip duzeltmis alttan almis tabiki insaniz karsilik goremeyince de birakmis
belki de biraz sizin cabalamaniz gerekiyordur artik
ve cok beklentiye girmemek
erkekler genel olarak rutin,huzurlu, kavga gurultusuz bir ev istiyor sizde de bunlari suan bile saglayan bir evlilik var biraz adin attiktan sonra karsi tarafinda biseyler icin cabalayacagini dusunuyorum sahsen ben
evlilik yikmak cok basit ama biseyleri duzeltmek, yoluna koymak, uyum saglamak zor olan seviyosaniz da ki nefret ediyorum sevmiyorum hic gormedim konunuzda caba sarfetmek gerekir diye dusunuyorum
hakkinizda hayirlisi

Mesela boşandınız diyelim, ben 20 yıl sonranızı düşündüm de, cocuga sebeb olarak ne anlatacaksınız? Çocuk kaynaklı yıpranma oldugu aşikar. Cocuk kendini suçlayacak ömür boyu.
Ben sizi anladım benim de kızımla böyle bir hayatım oldu iki sene. Aklınızdan geçenlerin benzeri benimde hep aklımdan geçti. Biz altı aydır tekrar yatagımıza kavuştuk. Cidden yatak ayırmak cok büyük hata imiş. Bunu kesinlikle gözardı etme. buradaki arkadaşlar cok güzel tavsiye vermişler.
Tartışma esnasında sessiz kal, cevap verme, yanagına bir öpücük kondur ve odadan çık.
Ben bu hareketi çok yaparım tartışma sn hararetlendiği anda, Adamın devreleri yanıyor. :D

Ben evliliğinizi şimdi olmasa bile ilerleyen süreçte bitireceğinizi düşünüyorum.
Siz farklı düşünen ve çok irdeleyen birisiniz.
Mutlu olmak gibi bir isteğiniz de yok.
Dünyaya gelmişsiniz,yaşıyorsunuz,sanki gün tamamlar gibi.
Vazgeçmişsiniz hayattan ve insanlardan, oğlunuz hariç.
Konularınızdan bana yansıyan bu,yanılıyorsam düzeltin lütfen.

Bu kadar detaycı,mükemmeliyetçi birinin eşiniz gibi bir adamla uzun vadede mutlu olması zaten zor.
Çok ayrı dünyaların insanısınız eşinizle.
Bu kadar ayrı dünyalardaki iki insan,
mutlu olup sağlıklı bir evlilik yürütebilir mi?
Evet,mümkün ama bunun için iki tarafın da bunu istemesi ve emek vermesi lazım.
Evlilik ilişkisi bence çok ilgi ve emek isteyen bir ilişki,besleyip büyütmediğiniz zaman yavaş yavaş tükeniyor.
Evliliği besleyen unsurların başında ise cinsellik geliyor.
Cinselliğin bittiği veya görev gibi yaşandığı evliliği toparlamak çok zor.
Size ümit verecek,güzel şeyler yazamadım üzgünüm,

Çünkü oğlunu sever fazlaca. Ancak yetiştirilme tarzından dolayı oğluyla eğlenmeyi, oynamayı bilmez. Beceremez.
ben bu kisma takildim. Bizimle de ailemiz oturup aktivite yapmiyordu ama bir baba hic olmasa ogluyla parka gider, bisiklet surer, arabalariyla oynar, top oynar yaa hicbirini yapamayan biri bile top oynar, boğuşur kudurur yani neden yapmiyor ki?

Sayfaları okumadım da oğlu işe ilgilenmeyi bilmiyor sever ama böyle ortamda büyümemiş demişsiniz

Öğretin

Sonuçta belli bir yaş üstü kimsenin babası onunla oyun oynamazdı ki

Açar tv yi alır çayını sigarasını otururdu

Eşimin babası da nöbetli vs çalışırmış hiç oynama anısı vs yok

Ama o oğlu ile oynar bir şekilde onu eğlendirmeyi başarır

senin oğlan zaten hareketli bri çocuk baba ile onun oynaması daha da kolay

alacak bir top oldu sana oyun

gerekirse ilk başta sen kurup eşini çağıracaksın gel oynayalım diye

sonra da yavaş yavaş sahneyi terk edip baba oğul zamanı yapacaksın

3,5 yaşındaki oğlan çocuğu baba ile her şeyi yapar

bir de çocuk uyanık iken tv ve telefon olmasın hayatınızda

zira o telefon hepimizin hayatında var sıkılan telefona sarıyor

telefon olmayınca mecburen konuşmak iletişim kurmak etkileşimde bulunmak gerekiyor

çocuğunun zaten sıkıntıları var çıkarın ekranı hayatınızdan

alın bir bowling seti oynayın mesela

hani böyle atıyorsun yumuşak topu da duvarda hedefe yapıştırıyorsun ondan alabilirsin yine onun plaj oyuncağı gibi olanı var ondan alabilirsin

bunlar evde baba ile yapılacak çok basit oyunlar

oğlum o yaşta iken eşimle bol bol araba oynarlardı

kutudan minderden vs garaj yapar park eder yarış yapar vs

ille de oturup kutu kutu zeka geliştirici diye önümüze verilen oyuncaklarla oynama zorunluluğu yok ki baba oğulun

ver birer tencere biraz da kaşık kepçe yapsınlar bir orkestra

Merhaba.Severek kurulan bir yuvanın bu duruma gelmesi üzücü.Ben 14 yıllık evliyim.İlk 6 yıl özellikle çocuktan sonra ilişki başka bir yöne gidiyor.Herkeste mi böyle bilmiyorum ama genelde böyle.Evliliğin bütün dinamiği değişiyor.Bu süreçten (hasarsız ya da hasarlı)çıkarsanız sonunda ışık görünüyor.

Boşanmak herzaman çözüm olmuyor.Etrafıma bakıyorum kimse ilk evliliğinde ki o tılsımı ikincisinde bulamıyor.(istisnalar hariç) Biten evlilkte şikayet edilen şeylerle karşılaşılmasa da farklı sorunlar mutlaka oluyor.Kimse dört dörtlük olmadığı için.Yani dışarda daha iyisi yok.Gençsiniz neden yanlız kalasınız ki.
Yazdıklarınızdan bana geçen hisle; siz birbirinizi seviyor ama sorumluluklarında etkisiyle yıpranmış görünüyorsunuz.Kurtarmaya çalışın,destek alın.Zor olan zaten mücadele etmek.Bence ilişkiniz bunu hak ediyor.

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi oğlunun babasından uzak ve surekli sana yakın olmak istemesini sadece eşinin ilgisizligine bağlama lutfen.Sen zaten gelişim dönemlerini biliyorsun ..fallik dönemde erkek çocuğunun anneye yönelik duyduğu güçlü duyguları /babayı bu süreçte rakip gördüğünü ve yaşanılan çatışmaları uzun uzun anlatmama gerek yok.6 yaslarindan sonra da babaya yuzunu dönecek senin kerata..

Back