Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Birakin koltukta uyumaya devametsin.sizin icin degersizlestigini hissetsin.
Esinizde aileside cok maddiyatci.atanamasaydiniz o sizi bosardi ya da hayati zindan ederdi ona kaybetme korkusunu yasat.boyle devam ederse bosanicam de.

Son düzenleme:
Cocugu sana verirler.onun mesleginin onemi olmaz.var boyle tandium bir cift adam neler dedi oglani almak icin ama hakim anneye verdi ustelik annenin meslegi felanda yoktu.
Yalan darp raporu cok sacma yapma oyle bisey ama eger sana vurursa keisnlikle sikayet et rezil.olur karakola adliyeye.
Ben bosanma durumlarina cok uzuluyorum esin maddiyatci ama iyinkazaniyir sizn maasiniza ihtiyaci yok.bu karaketerdir.umarim duelirsiniz buraa xk ayrinti vermissi dikkate et esin okuyabilir.umarim hersey hayriniza sonuclanir

Bazı tavsiyeleri dehşetle okudum... Hemcinslerimden utandım ne kadar ayıp iftira yalan karalama... Bir üye konu açıp eşim bana böyle iftiralar atıyor deseydi mangalda hiç birimiz kül bırakmazdık.... Yazık halimize çok yazık... Konu sahibi iftiraya gerek yok bebek annenin zaten... açin davanızı kurtulun bitsin... Kararlı olun... Eş olmaktan boşanılır anne babalık devam eder unutmayın... Bu yüzden ileride çocuğunuzun yüzüne bakamayacak yanlışlar yapmayın...

Kendine olan güvenini, saygını kaybedersin bu şekilde. Oyle bir noktaya gelirsin ki boşanamazsın bile cesaret edip.

Boşan diye bir tavsiyede bulunmak hiç istemezdim ama;

bu sonradan görme, işkembesi geniş kocana ve gavat kp'ne,

vee tüm bunlara sesini çıkarmayıp üstüne gelen kv ne tekmeyi basıp bir an evvel kendine ve yavruna sağlıklı bir hayat kur.

Eşiniz gerçekten saygısız , size saygı gösterene kadar evde farklı olun
İşinizi gücünüzü yapın, bebeğinizle ilgilenin ama irtibat kurmayın bakalım beyfendi nasıl tepki verecek?
Bu sefer neyin arkasına sığınacak
Eşinizin ailesine karşı arada bir dişinizi gösterin kimseyi aşağılayıp durmasın, herkes yerini bilsin.

Şimdi yalan dolan ise hiç girisme. Ama sende olabildigince bencil ol. Temizlik yapma, yemek yapma, onun kıyafetini beğenme, saçını beğenme, elestir. Eşin torpille girmistir oraya. Yüzüne vur bunu. Susma, her şeyine cevap ver, elestir. Yapamadığın işler içinde çocuğu bahane et. Yani sen şu anda sadece mükemmel anne olmaya uğraş. Yarin bosaninca çocuğu elinden almak için bir açık bulamasin. Birde iyi bir avukat tut.

eşiniz kaç yaşında merak ettim ve aileniz neden size destek olmuyor anlayamadım.. Maddi durumları kötü değil dediniz.. E sizde çalışıyorsnuz ayrı yaşarsınız ailenizin oldugu şehirde anneniz çocuga bakar boyle bir destekleri bile yok mu ...

şimdi kim bakıyor bir de cocugunuza ?

sizi bastirma ihtiyacı duymuşlar
evlenmeden önce maddi durumunuzu biliyordu
ailesinin laflarını çok aldırış ediyor ve uyguluyor
ciddi bir şekilde konuşup uyarın derim

İftira atmayı düşünmüyorum zaten. Gözümde dünyanın en bencil insanı olsa da ekmeğiyle oynamak istemem.

Bende tüm haftasonu öyle yaptım. Tüm işlerimi hallettim. O yokmuş gibi davrandım muhattap olmadım. Şimdi dünden beri kedi gibi peşimde dolanıyor. Bi de on gün sonra maaş yatacak ya aklı sıra yumuşatacak beni. Avcunu yalar. Planımda alışverişe çıkmak vardı ama bebekle bu haftasonu esiyor diye çıkamadım. Bende internetten alıp tüm maaşı harcayacak kadar alışveriş yaptım. Ben bu adamı anladım ancak onu parayla üzebilirim ancak öyle yola gelir. Tarzım değil bu şekilde davranmak ama sanırım o bundan anlıyor

Yani kalemi tutuş şeklim bile suç. Hiçbir şeyi beğenmiyor kendin mükemmel misin diyorum, ben kimseye mükemmel olduğumu söylemedim diyor. Her şeye bir cevap. Zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Ama onu en iyi vuracak şey görmezden gelip paramı çatır çatır harcamak. Bunu anladım.

Kötü değil çok şükür. Ama kızları boşanmış dul dedirtmezlermiş. Annemlerle yaşasam bile sanırım bakıcı tutarım annem bakamaz bebeğe hasta, göğüs kanseri tedavisi gördü. Kolu pek kaldırmıyor ağır. Şimdi bebeğe bakıcı bakıyor. Sağolsun çok iyi bir kadın.

Sen onu sallama ve olabildigince eleştir. O bir elestirirse sen 10 elestir. Muhakkak vardır zayıf noktası. Onu bul ve oyna

Bak eşini ailesinin yada kendisinin vardır eksiklikleri kesinn. Iyi gozlemle bak. Saçı mi az mesela, boyu mu kısa, kası mı yok yoksa çok mu kaslı? Gobekli mi? Yan mı basıyor? Bunlara bak. Birdeeee bak en önemlisi alttan alttan kendini ve aileni ov. Arkadasinla konusur gibi yap kendini ov. Ogretmensin. Öğrencilerinin sana sevgisini anlat mesela annene babana onun yaninda telde. Çocuğun var boyunu kilosunu zeka gelişimini ona ne kadar iyi baktığını anlat el altindan. İltifat aldığını söyle. Milyon tane yolu var. Ya en basiti sanat filmi izle onun izlediklerini eleştir. Kendin caz dinle onun müziğini eleştir.

Sen onu sallama ve olabildigince eleştir. O bir elestirirse sen 10 elestir. Muhakkak vardır zayıf noktası. Onu bul ve oyna
30yaşında ve göz kenarları kırışmaya başladı. Bi de 30lu yaşlara gelince kompleks yapıyor yavaştan. Ben 25im yaşla da laf vuruyorum arada. Hiç hoşlanmıyorum bunu yaparken ama o bundan anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…