Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Eşinizin ve ailesinin size olan sevgisi ve saygısı sizin maddi durumunuzla doğru orantılı anladığım kadarıyla. Paran varsa senden iyisi yok paran yoksa en kötü sensin. Bu çok gurur kırıcı. Paragöz insanlarla ömür geçmez. Bu huyları da değişmez. Sizi hep yorar yıpratırlar.. Ne yapsanız yetemezsiniz. Sonra bi bakmışsınız ömür bitmiş. Hem de para uğruna. Yazık etmeyin kendinize de çocuğunuza da. Anne baba ayrı diye çocuk kötü yetişecek diye bi şey de yok düşünmeyin bunu. Huzursuz bi ailede büyümesinden çok daha iyi ayrı olmanız bence. Düzeninizi kurun önünüzdeki yılları planlayın biraz da birikim yapın ve artık ayrılıp kendi yolunuzu çizin bence. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz

Konunuzu okuyunca dayanamadim bikaç bir sey söylemek istedim

Eşiniz tam bi HIYAR o kp denen de gerzegin teki. Asla katlanilacak insanlar degiller siz bence biraz ağır başlı sakin bir insansıniz okurken ben size de inanamadim nasil kendinizi bu kadar ezdirirsiniz diye. Bende kpss ye calisan bir insanım ve yaşadığınız seyleri çok iyi anliyorum böyle bir dönemde ac kargalar gibi basiniza toplanmislar resmen sizde bunun mahcubiyetiyle birsey diyememisssinz gibi geldi. Bu bile basli basina tekmeyi basma sebebi. Madem oyle atanmis birini alsaymis allahin hanzosu. Birde demiisinz ataninca aramiz biraz duzeldi cok sukur diye sizede inanamadim hic mi zorunuza gitmdi bu yapilanlar nasil böyle düşünürsunuz bunu kabullenirsiniz?

Kocaniz sizi ezmeyi huy edinmis tam bi gerizekalı -tutamiyacagim kendimi- bu aileden lutfen kurtulun bana cok tehlikeli geldiler
Cocugunuzada hiçbir sey yapamazlar hem sizde elinizden geleni yaparsinz

Dayak atsa rapor alsam demissiniz bide ahh cok üzüldüm şunu okudum kimse istemez ama çocuğunuz için diyorsunuz anlıyorum inşallah böyle birşey asla olmaz :KK11: kurtulun bu insanlardan

Evet yaptığım en büyük hata işim olmadan evlenmem. Eşim boşanmak istemeyecektir. Zaten savcı olduğu için tüm hukuki yollarımı kapatacaktır. Temkinli olmam lazım.
Hani bir dizi var ya Yeter diye. Ordaki adamı eşime çok benzetiyorum
daha neler kapatamaz.sana vurdugu an gidip darp raporu aliyorsun.sana yapilan psikolojik siddeti kanitlamak icin sahit.devlet memuru olmasan psikolojinle ilgili de rapor al diyecegim ama aleyhine olur belki.ama yine de olabilir.yapilanlarin psikolojini bozduguna dair bir rapor.kv ve kp in sozlu siddeti,baskisi..bosanmana yeter
tabi cekismeli olursa.belki anlasmali bosanmayi kabul eder.

Konunuzu okuyunca dayanamadim bikaç bir sey söylemek istedim

Eşiniz tam bi HIYAR o kp denen de gerzegin teki. Asla katlanilacak insanlar degiller siz bence biraz ağır başlı sakin bir insansıniz okurken ben size de inanamadim nasil kendinizi bu kadar ezdirirsiniz diye. Bende kpss ye calisan bir insanım ve yaşadığınız seyleri çok iyi anliyorum böyle bir dönemde ac kargalar gibi basiniza toplanmislar resmen sizde bunun mahcubiyetiyle birsey diyememisssinz gibi geldi. Bu bile basli basina tekmeyi basma sebebi. Madem oyle atanmis birini alsaymis allahin hanzosu. Birde demiisinz ataninca aramiz biraz duzeldi cok sukur diye sizede inanamadim hic mi zorunuza gitmdi bu yapilanlar nasil böyle düşünürsunuz bunu kabullenirsiniz?

Kocaniz sizi ezmeyi huy edinmis tam bi gerizekalı -tutamiyacagim kendimi- bu aileden lutfen kurtulun bana cok tehlikeli geldiler
Cocugunuzada hiçbir sey yapamazlar hem sizde elinizden geleni yaparsinz

Dayak atsa rapor alsam demissiniz bide ahh cok üzüldüm şunu okudum kimse istemez ama çocuğunuz için diyorsunuz anlıyorum inşallah böyle birşey asla olmaz :KK11: kurtulun bu insanlardan
Üzerimdeki baskı azaldığı için çok şükür dedim. Ama daha ağırıyla bana geri döndü. Mesleğe başladıktan sonra da ipleri vermek istemiyor aklı sıra doğru yolda. Allah bildiği gibi yapsın. Şiddet olursa kesin tek celsede biter diye düşündüm çok kurnaz çünkü. Ona artık aklım yetmiyor bilemiyorum. Tek derdim oğlum. Bebeğimi alıp gitmek istiyorum. Bayrama gitmeme bile razı olmuyor kendi bayramda nöbetçi. Nezaketen haber verdim bayramda gitmeyi düşünüyorum diye ama karşı çıktı merhametsiz. Gideceğim tabi ki aileme bayramda bilet araştırıyorum. Allah yardımcım olsun

daha neler kapatamaz.sana vurdugu an gidip darp raporu aliyorsun.sana yapilan psikolojik siddeti kanitlamak icin sahit.devlet memuru olmasan psikolojinle ilgili de rapor al diyecegim ama aleyhine olur belki.ama yine de olabilir.yapilanlarin psikolojini bozduguna dair bir rapor.kv ve kp in sozlu siddeti,baskisi..bosanmana yeter
Anlaşmalıya yanaşmaz. Doğum sürecinde olan kv kp olaylarına tek şahit annem. O da boşanmamı istemiyor şahit olur mu bilemiyorum. Ablam var bir de. Psikolojik şiddete kanıt olur sanırım

İnş o hatayı yapar vurur da o da kurtulur ben de. Hastalıklı.

İnş o hatayı yapar vurur da o da kurtulur ben de. Hastalıklı.
ya bosanmadan once bi aile terapisti olsun cozumun.ben olsam ailesiyle gorusmem.naif olma
koy tavrini.gorusmek istemiyorum ,cocugumu istedigim gibi yetistirecegim.benim kurallarima uyarlar ya da bu is biter de.vurursa da bosanirsin.koy tavrini.ksybetdecek bisiy kalmamis zaten

Bunları biriktirip sağlam bir dilekçe vereceğim. Once doğu görevimi yapayım. Herşeyin sırası gelecek. Çok teşekkür ederim.
verdigin her dilekcenin kaleme kaydefildigini gor ve numarasini al.korkuyosan sümenaltı etmesinden
sma umarim duzelirsiniz.iyi geceler

Uc aydır aramız iyi gibi demissiniz de eve para getirmeye başlayınca demek ki insan yerine koymuş eşiniz olacak adam. Cok saygısızca şeylere maruz kalmışsınız. Dik durun, sesiniz çıksın. Saygıyı tekrar nasıl tesis edebilirsiniz bilemiyorum.

Ağır konuşmayim seviyor bir şey diyememiş fark edememiş demek isterdim ama diyemiyorum safsınız salaksınız, kayınpederiniz size benim yanımda emzir torunumu emzirmeni izlemek istiyorum dediğine o adama bir tokat atıp gitmeniz lazımdı, hele ki kocanız bu duruma bir şey demediyse bir tokatta ona atmalıydınız

Eşiniz davranışlarına bakılırsa mantık evliliği yapmış atanmanıza rağmen saygısızlığına devam etmiş sanırım bir de..Umarım düzelir eşiniz ama siz kendinize saygı duyun ki kimse sizi ezemesin duymazsanız tepenize binerler..Siz ne yaparsanız yapın huylu huyundan vazgeçmez..Şans verirsiniz ama kıymet bilmeyen bir eşe de yol vermek yakışır..

Paramı da araba taksidine bağlamaya çalışıyor eşim. Karşı çıkıyorum tabiki. Hak etmediğim şeyler yaşadım. Bilmiyorum ne yapacağımı. İçim kırık dökük
Ay çok sinir oldum eşinize hatta boğasım geldi tam bir hanzo bence tabi ailesi de... boşuna dememiş ler armut dibine düşer diye.. İster boşa ister boşamaya ama sakın bir kurşunu bile verme kocana sanada evede bakmak zorunda. Seninle çalışıp eve para getiresin diye evlenmiş zar bu adam

Saygi olmazsa evlilik biter. Esinin saygisi yok. Atanma olmadi diye saygisizlik yapmaya hak mi kazandi esin. Asgari ucretle cakisip esinin ve yuvasinin kiymetini bilen mutlu bir suru evlilikler var. Esin senin atanmana mi bel baglamis? Atanmasaydin bosanacakti demek ki. Hersey para degildir. Ben olsam o beni bosamadan ben bosardim bu adami.

Şok oldum, eşin ve ailesi çok terbiyesiz. Bizim de çalışmayan gelinlerimiz var, hiç bu şekilde aşağılamak onları aklımıza gelmedi.

Kp kv girmeyecegim

Kocan gerçekten tahammülü zor bir adam
Mutlu bir evlilik de olmamış ki hiç neden bu kadar eziliyorsun neden cabaliyorsun anlamadım. Hadi bugün sebep çocuğum diyebilirsin ya önceden?

Ya sen iyi para kazanan adamsın. Ne yapıp edip günden kazandığım 900 liramı aldı onu da görümceme gönderdi. Sinirlerim o kadar yıprandı ki geri istemiyorum bile artık
ailece paragözler. niye memur alıp bir de üstüne baskı kuruyorlar dersin. sen onlar için cinsel obje, torun veren cariye, kocasının hizmetini gören köle, bir de para kapısısın. seni aptallaştırıp ömür boyu inek gibi sağacaklar.
tez zamanda kurtar kendini.

Back
X