Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Simdi gördüm, konu sahibinin esi savciymis.
Acaba olasi bosanma durumunda mesleginin imkanlarını ve baglantilarini kullanarak cocugunu elinden alması gibi bir durumdan mi korkuyor?
Böyle bir sey mumkun mu bilmiyorum ama burası turkiye maalesef...
sanmıyorum. zaten evli kalması çocuk açısından bir şeyi değiştirmeyecek ki.

Olan yine çocuklara olacak yani...sorunlu evliliklerde çocuk merakı nedir anlamıyorum ,sen zaten mutlu değilsin... Bu tarz biriylede evlilik düzelmez.!

mrb arkadaşlar ben şimdi üye oldum buraya benimde eviliğim bitti ilk mahkememiz oldu 2 yada 3 mahkemeden sonra bende kurtuluyorum diyorum çok kötü günler yaşadım benimde 2 eşim olacak insanin 2 ci evliliği ben 2 ci evilikten korkardım yine ayırlırım diye ama malasef korktuğum başıma geldi ayrıldık üzülüyorum hemde çok ama 2 ci evliliğm olmasına bana çok ağır hakaretler iftiralar attıkı anlatamam bir kavga etsek sen çalışıyodun kimbilir neler yaptın en büyük iftirası ablamın oğluyla sizin diyor aranızda bişey var ya ben teyzesiyim öyle bişey olabalirmi neymiş benim ve annemlerin yanında yazları dışarda adamlar kısa kapri pantolonlarla geziyolar ya vay efendim senin yanında niye öyle geziyor

Simdi gördüm, konu sahibinin esi savciymis.
Acaba olasi bosanma durumunda mesleginin imkanlarını ve baglantilarini kullanarak cocugunu elinden alması gibi bir durumdan mi korkuyor?
Böyle bir sey mumkun mu bilmiyorum ama burası turkiye maalesef...
Sağlam bir dilekçeyle boşanmam lazım. Hazırlıksız kalkışırsam ben kaybederim kurnazdır. Bebeği şimdilik bana verirler küçük diye ama sonra ne yapar eder alır. Bilemiyorum kafamı toplayıp delil toplamam lazım. O yüzden diyorum inş aldatır ya da o eli bu sefer bana indirir inş diye. Ne günlere kaldık

mrb arkadaşlar ben şimdi üye oldum buraya benimde eviliğim bitti ilk mahkememiz oldu 2 yada 3 mahkemeden sonra bende kurtuluyorum diyorum çok kötü günler yaşadım benimde 2 eşim olacak insanin 2 ci evliliği ben 2 ci evilikten korkardım yine ayırlırım diye ama malasef korktuğum başıma geldi ayrıldık üzülüyorum hemde çok ama 2 ci evliliğm olmasına bana çok ağır hakaretler iftiralar attıkı anlatamam bir kavga etsek sen çalışıyodun kimbilir neler yaptın en büyük iftirası ablamın oğluyla sizin diyor aranızda bişey var ya ben teyzesiyim öyle bişey olabalirmi neymiş benim ve annemlerin yanında yazları dışarda adamlar kısa kapri pantolonlarla geziyolar ya vay efendim senin yanında niye öyle geziyor

Terbiyesiz. Söylediğine baksın adam mı o. Yeni konu açın isterseniz daha detaylı anlatırsınız orda

Bilemiyorum ki rapor verilir mi böyle durumda
yalana dolana girme bence.
asaletini alınca ailenin yanına git tatil bahanesiyle. orada dilekçeni ver ve hem uzaklaştırma hem koruma kararı iste. ondan sonra akışında ilerler zaten mahkeme. eğer eşin çok zorlarsa ailesinin ve onun pisliklerini ifşa edeceğini söylersin. tehdit vs olursa onu siyasi yönden karalarsın, mesela fetö hayranı, paralel savcı vs gibi.
inşallah bunlara gerek kalmadan ayrılırsın. tabi o arada can güvenliğini gerekçe göstererek tayin iste.

Eşin maddi açıdan ailesine yardım ediyor mu? Belki o yüzden çalışmanı istiyorlardır. Sen çalışırsan daha çok yararlanırlar diye.

Neler yapıyorum bir bilseniz. Hayatta yapmam dediğim şeyleri, özel ve mahrem olacak ama her şekilde onu tatmin ettim. Geceliklerimin hepsini bir çekmeceye tıktı. Yani hiçbir engel yok o da ilişkiye hazır oluyor ama kaçıyor. Şimdiye kdar onu hiç reddetmedim ama o beni çok geri çevirdi Başka işin mi yok, tek derdimiz bu mu bilmem ne. Daha bir ay dolmadı nereye. Aklınca ya beni terbiye ediyor ya d hormonel bozukluk var. Kimi duysam bir ay çok uzun diyor

Başka birini dusundurdu bana:/

yalana dolana girme bence.
asaletini alınca ailenin yanına git tatil bahanesiyle. orada dilekçeni ver ve hem uzaklaştırma hem koruma kararı iste. ondan sonra akışında ilerler zaten mahkeme. eğer eşin çok zorlarsa ailesinin ve onun pisliklerini ifşa edeceğini söylersin. tehdit vs olursa onu siyasi yönden karalarsın, mesela fetö hayranı, paralel savcı vs gibi.
inşallah bunlara gerek kalmadan ayrılırsın. tabi o arada can güvenliğini gerekçe göstererek tayin iste.
Valla benim de sabah aklıma geldi ama yazmadım eğer bu adam çok çirkefleşirse paralel savcı ,fetöcü derim falan diye gözünü korkut diyecektim ben de. Bence bu korku ona yeter çirkefleşirse.

Arkadaşlar konu sahibi iftira atarsa o aileden ne farkı kalır? Hem sadece bu dünya yok.. bence ilk iş maaşını onun idaresine verme ve hayatta kredi çekim deme. Sen kendi paranla ona araba alacaksın oldu.. paranı biriktirmelisin ilerde yeni bir hayata başlarken sana yardımcı olur. İkinci madem saat 10 da geliyor bu adam eve sende o geldikten sonra evi toparlama gibi işler uydur kendine sonrada erkenden yat. O da bırak nerde yatarsa yatsın. Allah korusun sinir anında bir tokat atar diyoruz ya korkuyorum o bir tokatla kalmaz. . Maalesef sinirli bir insana sataşma hele ki kadın cinayetlerini bu kadar duyduğumuz şu günlerde. sen şimdilik yapabileceğim bir şey yok diyorsun madem kendine ayrı bir hayat kur aynı evin içinde ondan uzakta.. onun iğrenç ailesiyle de görüşme haberde alma onlardan. .

Eşin de huysuz aileside geçimsiz
çok kötü şeyler olmadam mutlu olacağınızı sanmıyorum , bazı insanlar neden huzurlu bir ortam yaratmaz anlamış değilim bu neyin kafası hergün tartışmak sanırım uyumsuzsunuz

Ya hu adamın kabalıklarını, isteksizliğini herşeyi anlıyorum. Kötü bir evlilik diyelim.

Ama kayınpeder nasıl benim yanımda emzireceksin diyor ve bunu ne amaçla söylüyor, biri bunu bana açıklasın. Gerçekten anlamadımmm :oha:

Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin . Bazı yorumlara hayretle bakıyorum . Kendini kendine vur rapor al diyen var, iftira at diyen var . Tahrik et sana vursun diyen var .
Sevgili konu sahibi dayak yemeyimi bekleyeceksiniz . Ya bir anlık cinnet geçirip sakat bırakırsa . Lütfen biraz akıllı mantıklı olun . Hiçmi kadın cinayetlerini görmüyorsunuz .

Eşin savcı diye bu korku neden . Gerçekten anlayamıyorum . Eğer gercekten amacınız boşanmaksa , olması gerektiği gibi yapın bunu . Herkes bir dizi senaryosu Peşinde .

Eşiniz sizi o kadar korkutmuşki , herseyi yapabilir sanıyorsunuz . Hiç bir hakim kendini riske atıpta meslektaşı diye çocuğu ona vermez . Bunun için çok somut Şeyler olması gerekir . Örneğin haysiyetsiz hayat sürme , uyuşturucu falan gibi .
Bence atanamadığınız dönemde eşiniz sizi o kadar aşağı çekmişki , kendini sizin gözünüzde çok büyütmüş . Hey Allah'ım ya .

Seni paralel savcı diye şikayet ederim tehdidine kim inanır? Bir kere kime şikayet edecek? Hadi etti diyelim hangi eş kocasını paralel diye şikayet eder? Belli ki bir problemleri var. Ayrıca bir kişiye paralel deyince hemen işinden olmaz ki kanıt var mı bakılır.

Adam savcı maalesef, çok akıllıca davranmak gerekiyor.

Evliliğinin kurtulur tarafı var mı bilemiyorum.
Bence bu saatten sonra yapman gereken paranı mümkün olduğunca biriktirmek, ailesi ile mesafeli olmak.
Bundan sonra böyle, istemiyorsan boşanalım yettiniz artık dersin.

Alttan alma, canından bezdir.
Nerden devlete atansın istedim sesi çok çıkıyor şimdide ahh kafam desin :)

Öğretmen olduğun için evlendim diyor oda zaten. Yani çekinmiyor kırılır mıyım kırılmaz mıyım diye. Bir de pişkin pişkin dediğinin arkasında duruyor savunuyor. Hep evi geçindiremediğindrn bahsediyor bana. Evi geçindiremeyen adam ailesine 7-8bin gönderiyor bi kalemde. Bi bana bencil bu adam. Çok kırgınım. Bu adam nasıl bu hale geldi bilemiyorum ben yeni görüyorum herhalde.
Sen yeni görüyorsun bence insan eşine bunları nasıl söyler

Back
X