Evliliğim

Sanki annem bugün hissetmiş gibi benimle sey konuştu hani bi tanıdigimiz vat boşanırken ailesi ona sahip cikmadi annem de bana sey dedi olmuyorsa olmuyordur ben çocuğumun hep yanında olurum
Allah razı olsun annenden gerçekten bu sana huzur vermiştir . Yuvani dağıtmak istemiyorsun onun için cabaliyorsun al karşına ciddi ciddi ayrılmak istediğini söyle ama öyle lafta olmasın topla esyani annenin yanina git senin ne kadar kararlı biri olduğunu bilsin ama sen öyle yapmazsan bu sefer de aman boş konuşuyor deyip önemsemez sen annenin yanına gidince eğer o ilk adımı atıp gerçekten birşeylerin değişeceğini size söylerse ve sizde bunu hissediyorsaniz tekrar şans verirsiniz ama adamin bir çabası yoksa sevgisi de yok demek yol verir gider

Çok doğru yatağa bile gelmedi biz kavga da etsek aynı yatakta yatardik ama simdi gelmedi bile

Benim ablamda buna benzer hikaye yaşadı ve araya babam girdi benim kizim köy hayati bilmez köyde işi yok her hafta dedi çok köyu seviyorsan git anandan babandan yaşa getir kizimi dedi arkasinda babasi oldugunu sahipsiz olmadigini iyi yansitmisti boyle böyle onlara ve suan 10 yillik evliler duzeldi artik cocuklarida var gul gibi gecinip gidiyorlar

Çok doğru yatağa bile gelmedi biz kavga da etsek aynı yatakta yatardik ama simdi gelmedi bile
O zaman yarın kararınızı verin konuşun madem yatakta ayırmış böyle ömür bitmez . Eşler kavga eder tartışır ( aldatma şiddet çözülmeyecek şeyler hariç ) akşam olur aynı yastığa bas koyunca kırgınlıkları kizginliklar azalır hatta barisilir

Evet ama bu sefer gelmedi bile böyle biriyle ben hic devam edemem ki zaten istemiyormus demek ki

Ne yapacapınızı bilmem ama yapmayacağınız tek şey çocuk..
Bir süre gözlemleyin eşimiz belliki klasik ailesinin aslan oğlu olan erkeklerden
Bunu değiştirmek çoookkk uzun zaman alır değeceğine düşünüyorsanız sabredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…