Evliliğim

Kararımdan asla vazgecmem çünkü asla kötü niyetli değilim köy alışık olduğum yer degil rahatsızlanıyorum ama artıkyapamıyorum esim yanima dahi gelmiyor su an sadece kendi istedigi olsun istiyor
Bırak gelmesin , benim esimde güya burmumu sürtmek isterdi ama ben inatçıydım bak sakın ağlama keyfine bak bu günler geçecek esin şuanda pes etmen için bunları yapıyor, umursamaz ol arada dışarı çık yürüyüş yap habaer verme , aynı yatakta yat ama arkanı dön yüz verme bak göreceksin kuzu olacak, sakın tartışma sus ve tavrınla belli et , küsme ama soğuk davran ilgili olma , sakın ilk sen gidip konuşma çabasına girme, biterse bitsin havasında gez ortalıkta, bem öyle yaptım çok şükür hepsi yakamdan düştü

Ama eşim umursamıyor ki su an yanima bile gelmiyor

Çünkü salaklık yaptım o beni mutlu eder dedim ama sonra olan ona olacak diyip vazgeçtim çünkü ben dayanamıyorum çocuk olursa ayrılmak cok zor olur vazgeçtim sonra
Evlilikte çocuk olursa düzelir diye yapmayın bunu kendinize adam değer vermiyor belli kaybetme korkusu yok

Gitmek istemeyebilirsin bu çok normal benim eşim göreve gidiuor 2 günlük falan kaynanamlar yaz için köye gelmişti 3 ay falan kalıyorlar aramızda 45 dk mesafe var bana soruyor onların yanına git istersen diye ben hayır diyorum evimde oturmak varken niye hep gideyim ki ayrıca havalar soğuk bana iyi gelmiyor köy sizin eşiniz tam bı öküz kusura bakmayın da

O hep istiyor hep ya zaten hafta da bir gün izni var onu da orda kullanmak istiyor ben köyde yapamıyorum ki
Ah canım şuan seni çok iyi anlıyorum. Ben eşimle rahat gezip dolaşmak için evlendim Babam aşırı sıkı bir insandı. Hiç bir yere göndermezdi. Yagmurdan kaçtım doluya tutuldum. Zaten bie oturuyoruz. Bir hafta sonumuz olurdu pazar günü tüm gün mahallede arkadaslarıyla vakit geçirirdi. Bende görümcemle, annesiyle otururdum. Onların yanında bana sert davranırdı onlar gidince iyi olurdu. Ya ben neden bu kadar sustum sabrettim şimdi kendime çok kızıyorum. 9 yıllık evliyim. Adamın en ufak lafına bile tahammülüm yok. Gözümü kırpmadan boşayacagımı biliyor artık o yüzden birşey diyemiyor

Senin icin cok zor olmus benim ailem bu konu da rahatti ama ben artik cok mutsuzum 1 aydir hep ağlıyorum

Reactions: Z P
Hemen aile olayına getirmesi de çok fena yazık daha yeni evlisiniz ve etrafta korona varken üşütmeniz belki daha kötü sonuçlanabilirdi. Halden anlamayan insanla ne kadar ilerlersiniz bilmiyorum ama Allah kolaylık versin

Ama eşim umursamıyor ki su an yanima bile gelmiyor
Cnm benim umursamaz duracak o da böyle direniyor işte, sem git odanda kitap oku film izle , ağlayıp durma güçlü dur , aciz durursan daha çok ezer , bak ben tecrübe ettim o yüzden uyarıyorum, üzülmeyi bırak akıllıca davran , kendi kabuğuna çekil eskisi gibi ilgilenme, mutsuz olduğunu belirt , bu evlilikten beklentinin bu olmadığını anlasın

Ya ben hasta oldum kaynanamlar yanima bile gelmedibi de orda oldum annem bana bakti hep

Hemen aile olayına getirmesi de çok fena yazık daha yeni evlisiniz ve etrafta korona varken üşütmeniz belki daha kötü sonuçlanabilirdi. Halden anlamayan insanla ne kadar ilerlersiniz bilmiyorum ama Allah kolaylık versin
Ailesi bile düşünmüyor ya kaynanam geliyor hep ogluyla muhabbet ediyor bana bakmıyor bile esim bi de öyle diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…