Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok gençsin.eşinde gençtir muhtemelen..olgun olsa eşin böyle davranmaz.ailen nasıl insanlar bilemiyorum ama annen daha doğrusu baban eşinle konuşsa,senin köy kızı olmadıgını herhafta gidemeyeceğini vs daha iyi olur.dediğine göre eşin erkeklik taslıyor,muhtemelen ona böyle davranmasını söylemişlerdir.moralini bozmaArkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben henüz 1 buçuk aydır evliyim ama mutlu olamıyorum bir türlü. Görücü usulü olarak tanıştık eşim ile ve bir yıl nişanlı kaldık. Bugün eşimin ailesi gelmişti eşimin ailesi aslında merkezde kalıyor ama bahce isleri olduğu için bi süre köyde kalıyorlar ben 1 aydır her hafta köydeyim en son hasta oldum serum ilac 1 hafta uğraştım ve eşime artik köye gitmek istemiyorum dedim burda olduklarında hep giderim dedim ilk basta tamam diyordu ama bana artik bende senin ailene gitmeyeceğim diye bugün cok sert sekilde bağırdı evet bunları aglayarak diyorum çünkü artik eşimle yapamıyorum istemiyorum ailesi özellikle annesi zaten bize gelince hep ogluyla muhatap oluyor eşim daha da erkeklesiyor şunu yap bunu yap diye bana. Evlendiğimizden beridir bu kaçıncı tartışma ben artık dayanamıyorum üstelik ailem hakkinda da oyle demesi. Ya ben köy kızı degilim esimin zaten sadece hafta da bir gün izini var onu da sabahtan aksama kadar orda geçirmek istiyor ben çok mutsuzum sizce ne yapmalıyım :'(
Herşeyin başındayken boşanması gerek asıl, çocuk olduktan sonra boşansa da perişan olacak. Böyle adamlar düzelmez kimse birbirini kandırmasın bu hep böyle gidecekBosanin demek isteme daha herseyin basindasiniz ama esinizden cekinmeyin icinizde ne varsa ona soyle yani danisin ortak kararlar alin siz onun kararlarina oda sizin kararlariniza saygi duysun birbirinizi kirarak bisey cozemesiniz sizde simdiden boyle seyleri icinize atmayin yipranan siz olursunuz konusun danisin birazda oyle deneyin baktiniz bisy degismiyo zormalayin ozmn mutsuz olmaktansa hic olmasin daha iyi
olgunluk gençlikle alakası yok eşi dar geri kafalı kıza hayatı zindan edecek, annesi gelince kıza sert davranıyomuş emir verip iş yaptırıyomuş bu kafanın düzelmesi için damat beyin 6 yaşına geri dönüp tekrar yetiştirilmesi lazım. mahvedecekler kızın hayatını. daha 22 yaşında kızcanım çok gençsin.eşinde gençtir muhtemelen..olgun olsa eşin böyle davranmaz.ailen nasıl insanlar bilemiyorum ama annen daha doğrusu baban eşinle konuşsa,senin köy kızı olmadıgını herhafta gidemeyeceğini vs daha iyi olur.dediğine göre eşin erkeklik taslıyor,muhtemelen ona böyle davranmasını söylemişlerdir.moralini bozmagüçlü dur
kendine güven.hiçbişey çözümsüz değildir..
ben sizin gibi düşünmüyorum.çok genç yaş evlilikleri ne yazıkkı böyle sorunlar yaşatır..insan istesin 60 da değişir.hepimiz mükemmel aillerde mükemmel bilinçli anne babalarla büyümüyoruz ne yazkkıolgunluk gençlikle alakası yok eşi dar geri kafalı kıza hayatı zindan edecek, annesi gelince kıza sert davranıyomuş emir verip iş yaptırıyomuş bu kafanın düzelmesi için damat beyin 6 yaşına geri dönüp tekrar yetiştirilmesi lazım. mahvedecekler kızın hayatını. daha 22 yaşında kız
60 yaşında değişir ancak o zamana kadar etrafındaki insanlara hayatı zehir ederben sizin gibi düşünmüyorum.çok genç yaş evlilikleri ne yazıkkı böyle sorunlar yaşatır..insan istesin 60 da değişir.hepimiz mükemmel aillerde mükemmel bilinçli anne babalarla büyümüyoruz ne yazkkıbazan eşimiz bazan kayınvalidemizden bişey öğreniyoruz.
neyse,yaşın çok genç anlamıcaksın anlattığımı60 yaşında değişir ancak o zamana kadar etrafındaki insanlara hayatı zehir eder
İstemediginden değil bir esyalarini topla ben gidiyorum annemler bekliyor de bak nasıl ayaklarına kapanıyor .Böyle yaparak seni dize getirmeye çalışıyor .Bunu kabul et,bu sefer daha fazlasını isteyecekler .Hepsini yaşadım .Tecrübe konuşuyorEvet ama bu sefer gelmedi bile böyle biriyle ben hic devam edemem ki zaten istemiyormus demek ki