Allah razı olsun çok zormus kendinin yaşaması daha zormusÖyle olur hep zaten çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliliğim
- Konu Sahibi Ruveydaa1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boşanma #yenihayat ##sorumsuzeş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
- 63
Buradaki “çok seviyorum” umut verici. Daha yolun çok basındasınız çoğu evlilikte ilk zamanlar sıkıntılı olabiliyor; çözüm yolunu arayın ve bulun. Evlilik bu; bu ilk karşılaştığınız sorunlardan daha neler olacak neler :) sevgi ve hürmet var ise orta yol bulunur merak etmeyinÇok denedim hatta canımlı konuşurum ama o hemen yükselir ve asla kırmaktan korkmaz çok seviyorum inanın 40 yıl düşünsem boşanmayı isteyeceğim aklıma gelmezdi ama ben köye gitmem dedim ailen gelince buraya hep gideriz dedim ve o bana bende senin ailene daha gitmicem diye bana cok bağırdı yanıma dahi gelmiyor o benimle normal konuşamıyor
Buradaki “çok seviyorum” umut verici. Daha yolun çok basındasınız çoğu evlilikte ilk zamanlar sıkıntılı olabiliyor; çözüm yolunu arayın ve bulun. Evlilik bu; bu ilk karşılaştığınız sorunlardan daha neler olacak neler :) sevgi ve hürmet var ise orta yol bulunur merak etmeyintart
- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
- 63
Bende çok aglardım sana sabret demicem. Kendi Yaptıgım hatayı bir baskasına akıl olarak vermicem. Ama lütfen biraz dik başlı olun.Barısmaya siz gitmeyin. ilk cümleyi siz söylemeyin Anlaşılan çok şımartılmış beyfendiSenin icin cok zor olmus benim ailem bu konu da rahatti ama ben artik cok mutsuzum 1 aydir hep ağlıyorum
- 27 Mayıs 2021
- 204
- 389
- 23
Niye kendinizi bu kadar üzüyorsunuz ki?Eşim üzüldüğümü gördüğü halde yanima gelmiyor,benimle ilgilenmiyor demişsiniz.Gelmezse gelmesin.Onun amacıda bu zaten.Sizi üzüp,burnunuzu sürtmek.Pes edin istiyor.Onun nasıl ki umrunda değil sizin de olmasın.Kalkin hiç bir şey olmamış gibi kendinize çay,kahve yapın.Hatta ona da teklif edin.Sizi hiç bir şeyin uzemeyecegini görsün.Şimdi sinirli olabilir üstüne gitmeyin.Sakinlesince yanınıza gelecektir.Ayrica ailenize gelmezse gelmesin.Dunyanin sonu değil ya.O hafta sonu tatilini ailesiyle geçirmek istiyorsa sizde ailenizle geçirirsiniz.Hem köy dediğiniz yer ufak yerler.Konu komşu akrabalar bir süre sonra siz gitmeyince dikkatlerini çekecek.Esinize ve ailesine neden gelin gelmiyor diye soracaklar.İster istemez dedikodu olacak.Bu riski göze alabilirler mi sanıyorsunuz?Siz gitmeyince esinizde sizinle beraber ailenize mecbur gelecek.O zamanda siz şart koşarsiniz.1 hafta benim aileme 1 hafta senin ailene gidilecek diye.Zaten bir süre sonra esinizde bu tempodan yorulur ve gidip gelmeler azalır.Daha yolun başındasınız.Siz bu adamla bir ömür geçireceksiniz.İlk tokezlemede pes edip gidecek misiniz?Yapmayın.Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben henüz 1 buçuk aydır evliyim ama mutlu olamıyorum bir türlü. Görücü usulü olarak tanıştık eşim ile ve bir yıl nişanlı kaldık. Bugün eşimin ailesi gelmişti eşimin ailesi aslında merkezde kalıyor ama bahce isleri olduğu için bi süre köyde kalıyorlar ben 1 aydır her hafta köydeyim en son hasta oldum serum ilac 1 hafta uğraştım ve eşime artik köye gitmek istemiyorum dedim burda olduklarında hep giderim dedim ilk basta tamam diyordu ama bana artik bende senin ailene gitmeyeceğim diye bugün cok sert sekilde bağırdı evet bunları aglayarak diyorum çünkü artik eşimle yapamıyorum istemiyorum ailesi özellikle annesi zaten bize gelince hep ogluyla muhatap oluyor eşim daha da erkeklesiyor şunu yap bunu yap diye bana. Evlendiğimizden beridir bu kaçıncı tartışma ben artık dayanamıyorum üstelik ailem hakkinda da oyle demesi. Ya ben köy kızı degilim esimin zaten sadece hafta da bir gün izini var onu da sabahtan aksama kadar orda geçirmek istiyor ben çok mutsuzum sizce ne yapmalıyım :'(
Asla gitmem zaten eger hic barisma düzeltme taraftarı olmazsa sonunun nereye gideceği belli cok şımardı benim ailem hep onu el üstünde tuttu damat degil ogul edasi ile ama bana ailesi oyle yapmadıBende çok aglardım sana sabret demicem. Kendi Yaptıgım hatayı bir baskasına akıl olarak vermicem. Ama lütfen biraz dik başlı olun.Barısmaya siz gitmeyin. ilk cümleyi siz söylemeyin Anlaşılan çok şımartılmış beyfendi
Ben pes etmemek icin uğraşıyorum ama 1 aydir bu böyleNiye kendinizi bu kadar üzüyorsunuz ki?Eşim üzüldüğümü gördüğü halde yanima gelmiyor,benimle ilgilenmiyor demişsiniz.Gelmezse gelmesin.Onun amacıda bu zaten.Sizi üzüp,burnunuzu sürtmek.Pes edin istiyor.Onun nasıl ki umrunda değil sizin de olmasın.Kalkin hiç bir şey olmamış gibi kendinize çay,kahve yapın.Hatta ona da teklif edin.Sizi hiç bir şeyin uzemeyecegini görsün.Şimdi sinirli olabilir üstüne gitmeyin.Sakinlesince yanınıza gelecektir.Ayrica ailenize gelmezse gelmesin.Dunyanin sonu değil ya.O hafta sonu tatilini ailesiyle geçirmek istiyorsa sizde ailenizle geçirirsiniz.Hem köy dediğiniz yer ufak yerler.Konu komşu akrabalar bir süre sonra siz gitmeyince dikkatlerini çekecek.Esinize ve ailesine neden gelin gelmiyor diye soracaklar.İster istemez dedikodu olacak.Bu riski göze alabilirler mi sanıyorsunuz?Siz gitmeyince esinizde sizinle beraber ailenize mecbur gelecek.O zamanda siz şart koşarsiniz.1 hafta benim aileme 1 hafta senin ailene gidilecek diye.Zaten bir süre sonra esinizde bu tempodan yorulur ve gidip gelmeler azalır.Daha yolun başındasınız.Siz bu adamla bir ömür geçireceksiniz.İlk tokezlemede pes edip gidecek misiniz?Yapmayın.
Hikayen yabancı gelmiyor hiç. Benim annem beni gözü görmeyecek kadar seviyordu eşimi. Oglum da oglum. baska laf bilmezdi. O yüzden tepeme cıkmıstı. Bir tartısma da bana sen dengesizsin annen bile beni tutuyor dedi. Ben yanlızdım. Kimse benim tarafımda degildi. O yüzden herşeye sabrettim. Tutunacak dalım hiç yoktu. Anneme dert anlatsam eşimi korurdu. Arkadasım hiç yoktu hepsinin telefonunu sildirmişti. Şimdi düşünüyorum da neden bunu yaptı. Evliligimiz cok farklı olabilirdi. Şimdi ne yaparsak yapalım o boşlugu dolduramıyor insan içinde.Asla gitmem zaten eger hic barisma düzeltme taraftarı olmazsa sonunun nereye gideceği belli cok şımardı benim ailem hep onu el üstünde tuttu damat degil ogul edasi ile ama bana ailesi oyle yapmadı
Çok çok kötü seninki de peki devam mi ediyorsun evliligeHikayen yabancı gelmiyor hiç. Benim annem beni gözü görmeyecek kadar seviyordu eşimi. Oglum da oglum. baska laf bilmezdi. O yüzden tepeme cıkmıstı. Bir tartısma da bana sen dengesizsin annen bile beni tutuyor dedi. Ben yanlızdım. Kimse benim tarafımda degildi. O yüzden herşeye sabrettim. Tutunacak dalım hiç yoktu. Anneme dert anlatsam eşimi korurdu. Arkadasım hiç yoktu hepsinin telefonunu sildirmişti. Şimdi düşünüyorum da neden bunu yaptı. Evliligimiz cok farklı olabilirdi. Şimdi ne yaparsak yapalım o boşlugu dolduramıyor insan içinde.
- 27 Mayıs 2021
- 204
- 389
- 23
Evleneli 1,5 ay oldu diye okudum.Yanlis mi gördüm acaba?Siz şimdi balayinda sayılırsınız.Canim,cicim ayları olması gerekirken ne çabuk birbirinize duydunuz da kavgalarınız başladı?.Bir de senin ailen benim ailem kavgası bu.Kirilgan ve narin birine benziyorsunuz.Ama hayat ve tecrübeler insanı daha kalpsiz ve duygusuz yapıyor malesef.Şu an tecrübeniz olmadığı için kriz yönetmeyi bilmiyorsunuz.Emin olun eşinizi ve ailesini tanıyıp,huyunu,suyunu öğrendikten sonra daha kolay başa çıkacaksınız.Ya da ben bunlarla uğraşamam deyip yolunuza devam edeceksiniz.Karar sizin.Her şey gönlünüzce olsunBen pes etmemek icin uğraşıyorum ama 1 aydir bu böyle
9 yıl oldu. 2 evladım var. Çok şükür eşimi yonta yonta düzelttim. Herşey istedigim gibi ilerliyor En basta ben düzeldim kendimi iyileştirdim. Onu önemsemiyorum. Her zaman ikinci plan olarak görüyorum onu. İlk önce evlatlarım. Bu da onun farkında. Fazla üzerine düşünce kendini bir bk sanıyorlarÇok çok kötü seninki de peki devam mi ediyorsun evlilige
Ben 1 yıl da nişanlı kaldım ve cok kaba insanlar bi oglu da bosanacakti baristirdilar ama esim çokdegsiti birden anacı oldu her izin gününde köydeyiz ve artik bende senin ailene gelmicem dedi ben cok sabrettimEvleneli 1,5 ay oldu diye okudum.Yanlis mi gördüm acaba?Siz şimdi balayinda sayılırsınız.Canim,cicim ayları olması gerekirken ne çabuk birbirinize duydunuz da kavgalarınız başladı?.Bir de senin ailen benim ailem kavgası bu.Kirilgan ve narin birine benziyorsunuz.Ama hayat ve tecrübeler insanı daha kalpsiz ve duygusuz yapıyor malesef.Şu an tecrübeniz olmadığı için kriz yönetmeyi bilmiyorsunuz.Emin olun eşinizi ve ailesini tanıyıp,huyunu,suyunu öğrendikten sonra daha kolay başa çıkacaksınız.Ya da ben bunlarla uğraşamam deyip yolunuza devam edeceksiniz.Karar sizin.Her şey gönlünüzce olsun
Çok iyi yapmışsınız ve aşırı haklısınız ama ben yapamıyorum9 yıl oldu. 2 evladım var. Çok şükür eşimi yonta yonta düzelttim. Herşey istedigim gibi ilerliyor En basta ben düzeldim kendimi iyileştirdim. Onu önemsemiyorum. Her zaman ikinci plan olarak görüyorum onu. İlk önce evlatlarım. Bu da onun farkında. Fazla üzerine düşünce kendini bir bk sanıyorlar
- 27 Mayıs 2021
- 204
- 389
- 23
Eşinizin ailesi zor ve sorunlu bir aileye benziyor belli ki.Bu tür insanlarla geçinmek zordur.Gelmek istemiyorsa siz de zorlamazsiniz.Eşiniz sizin ailenize gitmenize yasak koyuyor mu?Madem orta yolu bulamıyorsunuz bir süre de böyle deneyin.O kendi ailesinde siz kendi ailenizde.Sizin aileniz eşinizin gelmemesini sorun eder mi?Eğer etmiyorsa bir de bu şekilde deneyin.Elbet zamanla bir orta yol bulunacaktır.Aglayip,üzülüp kendinizi hasta etmeyin.İnanin şimdi gençsiniz ama ilerde bu stres ve üzüntünün bedeli vücudunuzdan çıkacak.Biraz serin kanlı olmaya çalışın.Baktiniz her şeyi denemenize rağmen olmuyor o zaman eşinizi karşınıza alır konuşursunuz.Ne yapmanız gerektiğine birlikte karar verirsiniz.Sinirliyken tartışmaya girmeyin,elbet sakin bir anınız olacak o zaman oturup konuşursunuz.Ben 1 yıl da nişanlı kaldım ve cok kaba insanlar bi oglu da bosanacakti baristirdilar ama esim çokdegsiti birden anacı oldu her izin gününde köydeyiz ve artik bende senin ailene gelmicem dedi ben cok sabrettim
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Erkek milleti çok değişik keşke o yüzlerini nişanlıyken falan gösterseler de kaçılsa koşarak ama göstermiyor bazıları. En doğru kararı vereceğinizi düşünüyorum ama o zamana kadar lütfen iyi korununAilesi bile düşünmüyor ya kaynanam geliyor hep ogluyla muhabbet ediyor bana bakmıyor bile esim bi de öyle diyince
- 27 Haziran 2010
- 6.610
- 13.350
- 448
Kesinlikle haklısınız. Daha yeni evlisiniz. Zaten haftada 1 gününüz var. İnsan eşiyle başbaşa kalmak ister. Birlikte dışarı çıkmak, iyi hoş vakit geçirmek ister. Her hafta köye gitmek nedir yani? Ailesiyle bu kadar içli dışlı olacaksa neden evlenmiş? Karşınıza alıp konuşun, sadece ikinizin dahil olduğu planlar yapmak istediğinizi söyleyin. Ailene gitmek istemiyorum demeyin de bu hafta şunu yapalım gibi farklı seçenekler sunun.
Denedim olmadıKesinlikle haklısınız. Daha yeni evlisiniz. Zaten haftada 1 gününüz var. İnsan eşiyle başbaşa kalmak ister. Birlikte dışarı çıkmak, iyi hoş vakit geçirmek ister. Her hafta köye gitmek nedir yani? Ailesiyle bu kadar içli dışlı olacaksa neden evlenmiş? Karşınıza alıp konuşun, sadece ikinizin dahil olduğu planlar yapmak istediğinizi söyleyin. Ailene gitmek istemiyorum demeyin de bu hafta şunu yapalım gibi farklı seçenekler sunun.
Eşim icerde kapıyı kapatmış yataga bile gelmedi kiErkek milleti çok değişik keşke o yüzlerini nişanlıyken falan gösterseler de kaçılsa koşarak ama göstermiyor bazıları. En doğru kararı vereceğinizi düşünüyorum ama o zamana kadar lütfen iyi korunun