Evliliğim ile alakalı ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

1 ha
Hakkınızda hayırlısı olsun.
kilo vermek için 2 öğün beslenmeyi deneyebilirsiniz.Wasa alin bi de ekmek vs yerine.Hergun yarim saatte yürüyus yapınca hem.kilo gider hem de moraliniz düzelir.sevgiler.
1 haftadır aralıklı oruç yapıyorum zaten. Rafine şeker , beyaz un kullanmıyorum ekmek yemeyide sevmem. 81.6kg dan 78.6 kiloya gelmişim bugün. Kiloyu vermek çok çok kolay olacak benim için

bekara koca boşamak kolay; ama boşanın. yazık yahu size. afedersiniz ama kocanız ayı oğlu ayı. sizi nasıl da üzmüş, nasıl da değersizleştirmiş... kendinizi bir şekilde motive edin. kilonuzdan siz memnun değilseniz verin; daha sosyal mi olmak istiyorsunuz, olun. yani kocanızın sizi eleştirdiği taraflarınızdan sizin de memnun olmadığınız yerleri değiştiriniz. sonra da kocanıza tekmeyi basınız. bence çiftler arasında hoşa gitmeyen yönler söylenilmeli ama üslubu bilmeli. sizinki ayıp etmiş. bir kere kabalık yapmış. özrünü dilemiş ama bakın tekrar yapmış. ilkinde pişmanlık belki utanç duymuştur ama sonrakilerde arsızlaşır.

Üç gün sonra falan özür diledi kırıcı konustuğu için af diledi bir daha bu tarz kelimeler kullanmayacağını söyledi konu kapandı.

çok özel bir soru soracağım, kusura bakmayınız. bu özürden sonra ilişki beklentisi oldu mu eşinizin?

Yani beklenti demiyeyimde bende birşeylerin düzene girmesini istediğim için karşılıklı olarak gerek cinsel yaşam gerekse aile içi tutumlarımızı düzeltmek adına adımalr attık. Daha çok beraber vakit geçirdik daha anlayışlı olmaya çalıştık. Ve duba gibi olduğum için dişil enerjim yokmuş ya o 1 ay içersinde gayetde istekli bir şekilde talepte bulundu. Herhangi bir şeye öfkelendiğinde alakasız şekilde şahsım hakkında konuşmaya başlıyor ve beni çekici bulmadığını söylüyor

Cunku sizi kirabilecegini bildigi bir konu. Bile Bile zayıf noktanizdan vuruyor. Cok adice bir davranis

daha da yazıp moralinizi bozmak istemiyorum. bekarken nasıldınız, evlendikten sonra aranızdaki ilişki nasıl bu hale geldi, onda hangi huylar değişti, sizde ne değişti... bunları sakin kafayla düşünün. gerek görüyorsanız kendiniz için destek alın. çünkü sizi bayağı yaralamış kocanız. aslında onun gitmesi gerek ama çift terapistine gidebiliyorsanız mutlaka gidiniz.

Esin kediyi gurur meselesi yapmis. Cocukla bir inatla ya kedi ya ben kafasına girmis siz kediyi sectiniz diye geri adim atmis ama hirs yapmis. Bunun acisinida kediye laf diyemediginden sizden cikariyor. Evlat olsa sevilemz bi tip gercekten.

Bir kere daha kapiyo gösterin dunyada ki en kiymetli sey sizsiniz. Sizi degersiz hissettiren ki. Olursa olsun yol verin gitsin.

Evet neden normal zamanda değilde tartışma esnasında diyor bunu mesela. Çocukken olan sanane saman ye tarzında bi tartışma yaşasaydık daha onurluca davranmış olurdu
Sayet saçlarınızın beyazligini kafaniza taktiginizi farkederse bunuda söyler. Amaci sizi üzmek.

Eslerin evlendikten sonra cok kilo almasi ve vermek icin caba harcamamasini bende doğru bulmuyorum. Bunu ifade etmenin bin tane farkli yolu var. Duygulariniza onem verseydi her aksam beraber yürüyüşe cikalim, sana spor salonu ismarlayayim, diyetisyene gitmek ister misin tarzinda yaklasabilirdi. Ben esinizin sizi sevdigini düşünmüyorum acikcasi

İşte şunu anlamıyorki bir kere olsun gözümün yaşını silmemiş bir erkek o. Onun için kedimi evdeki sineği bile atmam

Spor salonuna yazıldık kışın o hastalandığı için ona bakmaktan gidemedim. Yürüyüşe çıkalım dedim hep yorgunum dedi. Diyetisyenede ben gittim çok iyi gidiyodu herşey bana tuttu diyet yapıp yürüyerek kilo vereceğini sanan tek aptalda seni gördüm dedi. Yani hem şikayetlenip hemde yapamamam için elinden geleni yaptı

Esiniz muhtemelen hayatta birseyi basaramadigi icin baskasini(sizi) elestirerek basarisizliginin ustunu örtüyor. Baskalarininda basarili olamamasini istiyor. Sagliksiz bir ruh hali

Nazli, çok tatlısın, seni koklamak isterdim, eminim harika kokuyorsundur
Emin olun tek sorun Nazli değil, benim babam evde üç kedi bir köpek ile yaşıyor (çok titiz olmasına rağmen tüylerini bile o temizliyor ya da masaya çıkan kedilerle kahvaltı yapabiliyor) bize kıyamadığı için bir şey demiyor. Eşinizin de merhameti olmuş olsaydı o şekilde bir tavır sergilemezdi.
Size olan yaklaşımları tamamen aşağılama üzerine ve bu kabul edilebilir değil, biraz daha maruz kalmanız halinde özsaygınızı yitirecek ve kendinizi bunalımın içinde bulacaksınız. Özsaygı, özgüven vb şeyler kolay düzeltilebilen şeyler değildir, kimsenin bunu yıkmasına izin vermeyin.

Ayşe sen çok aklı başında olgun ne yapması gerektiğini bilen birisin. Çok güzel kararlar vereceğine ve güzel yaşayacağına inanıyorum.
Kitaplarından gözümü alamadım. O herif seni hiç hak etmiyor seni deli gibi kıskanıyor bir eş değil bir rakipsin onun için.
Komşunun hep taktir görülen çocuğu gibi görüyor seni.

Nazlıya selam olsun. Nazlı sayesinde bu adamın gerçek yüzünü gördün unutma ve ona daha da sarıl. :)

Yaa ama çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…