Evliliğim ile alakalı ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

bencede arkanıza bakmadan gididn

Benim evliliğim de fiziksel şiddet yoktu ama o psikolojik şiddet insanı mahvediyor o sevgisizlik sevilmedigini hissetmek bence kadınlarda orada kopuyor bazı şeyler sonra isterse ağzıyla kuş tutsun bitti mi bitiyor

kesinlikle eşiniz iğrenç biri. muhtemelen sevgisiz büyümüş ve karakteri oturmamış. bu laflara katlanmak zorunda değilsiniz ve arada bir siz de onu aşağılayın anladığı dil bu. ve eğer maddi manevi gücünüz varsa böyle birinin yanında 1 dk. geçirmeyin. kedim senden çok daha değerli deyip çıkıp gidin.

Nazlı bahane hödüklük şahane onun için. Ayrıca bana deniz anası gibisin diyecek haaaa..... yakardım çırasını. Kendisi Kıvanç Tatlıtuğ mu bari? Size hiçbir saygısı ve sevgisi yok üzgünüm ama öyle. Gram yok hemde. Sürekli hakaret, küçümseme, azarlama, dışlama... vs. varken ondan bırakın çocuk yapmayı insan görmeye tahammül edemez. Benimle böyle arkadaşlarım dahi konuşmaz. Çocuk yapmayın demiycem direk boşanın diyeceğim çünkü bu evliliğin sonu çok çirkin yerlere gider tabi devam ederse.

16 aralıkta boşandım kendisinden davayı açtım ve 2 hafta içinde bitti tamamen. 3 ay oldu boşanalı ve iyi ki boşanmışım diyorum. aile yuva eş kavramları çok kıymetli benim için fakat eski eşimde bu değerlere sahip olmadığı için bitmesi benim adıma en hayırlısı oldu.

çok sevindim daha fazla katlanmamanıza

3 ay önce boşandım birde bana vicdan yaptırmaya kalktı sanki bunca hakareti o yapmamış gibi. Dedi ki evet sen çok üzüldün yıprandın ama bunların karşılığı boşanma olmamalı dedi madem acı çektiğimi biliyodun neden ısrarla öyle davrandın ya diyorum oda benim yanlışım olsun dedi. yani kasıtlı olarak beni üzme hakkını kendinde buluyodu. Boşandığım için çevrem çok mutlu oldu ve eski eşimle yeniden boşluğa düşüpte iletişim kurmamam için ellerinden geleni yaptılar :) Yuva çok kutsal ve güzel birşey eğerki yuvaysa.

çok sevindim daha fazla katlanmamanıza
zaten burda herkes sorun nazlı değil diyordu bende biliyordum öyle olmadığını. boşandıktan 4 gün sonra (eski evimin çatı katına taşınmıştı) bir eşyamı almaya gittiğimde yeni alınmış kadın ev terliği görmüştüm. Hissettiğim ama ispatlayamadığım ne varsa boşandıktan sonra çıktı ortaya. Allaha bugünüm için şükrediyorum yaşım gençken gözüm açıldı

Terlik nasıl bişeydi?

Sizi yıpratmaya, üzmeye, hıncını almaya çalışıyor. Belki kendi yetersiz olduğu konular var. Aşağılık kompleksine sahip böyle kendini telafi etmeye çalışıyor. Ayrıca böyle hödük, leş bir insan kediciğe laf etmesin bir zahmet. Keşke burda olsam da sevsem pisiyi

Terlik nasıl bişeydi?
kendisine erkek ev terliği almış lacivert ve 37 numarada bordo çiçekli kadın ev terliği alınmış. ikisininde aynı anda alındığı belliydi. hani ayaklarımız üşümesin diye giyeriz ya onlardandı. hayırdır hemen nerden aklına geldi kadın ev terliği almak dedim öfff yani bunumu sorguluyosun dedi. hayır sorgulamıyorum bu terlik bunca zaman içimde taşıdığım şüphenin aslında gerçek olduğunun ispatı zaten dedim uzatmadım eşyamı aldım çıkdım.

Bu mu?

Evet terliğin sahibininde kim olduğu kulağıma geldi onu görüncede zevksiz olduğuna daha çok emin oldum tanıdığım biriymiş ama herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim aylar önce açtığım konuya yazdıklarınız sayesinde kendimde daha çok cesaret buldum, ben değerliyim ben özelim ve ben katlanmak zorunda değilim diyebildim

Sizin mesajlarınızı okudum sadece, çok naif ve asil bir his aldım, bu herife fazla gelmişsiniz, taşıyamamış. Lütfen ilişkilerde hümanizmi bırakın, kendinizi iyisine layık görün. Kimseyi adam falan etmeyin, kaldırsın g.tünü kendi adam olsun. Sen yapınca kıymet bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…