-
- Konu Sahibi Ayse310518
bencede arkanıza bakmadan gididnEv benim evim ben gitmem diyor ev kira aslında ve önemli büyük eşyalarda benim. Uzaklaştırma kararı aldırıp onu evden uzaklaştırıp anlaşmalı veya çekişmeli olarakda bu yola girebilirim aslında hiçde erinmem böyle şeylere. Ama 27 yaşındayım üç yılımı yemiş daha fazla ömrümden bişeyler vermek istemiyorum ona. Ona verilecek en güzel ceza onu önemsemryip sanki hiç yaşanmamışcasına mutlu olmam olur.
Ailem çok destekliyor bu evliliğin gereğindende fazla sürdüğünü düşünüyorlar.
Nazlı bahane hödüklük şahane onun için. Ayrıca bana deniz anası gibisin diyecek haaaa..... yakardım çırasını. Kendisi Kıvanç Tatlıtuğ mu bari? Size hiçbir saygısı ve sevgisi yok üzgünüm ama öyle. Gram yok hemde. Sürekli hakaret, küçümseme, azarlama, dışlama... vs. varken ondan bırakın çocuk yapmayı insan görmeye tahammül edemez. Benimle böyle arkadaşlarım dahi konuşmaz. Çocuk yapmayın demiycem direk boşanın diyeceğim çünkü bu evliliğin sonu çok çirkin yerlere gider tabi devam ederse.Merhabalar. Hepimize hayırlı bayramlar dilerim. Sizlere danışmak istediğim bir konu var ve kıymetli fikirlernizi almak istiyorum.
Ben üç yıldır evliyim ve evliliğimin başından beri eşimle geçimsizliklerimiz var. Bu geçimsizliklerimizin bazılarını zamanla aştık aslında kocamın ilgisizliği bana zaman ayırmaması vs. Fakat bir sorun var ki onu sürekli aşamıyoruz. Benim iki yıldır bir kedim (Nazlı) var çok fazla hareket etmez sakin bir kedi zaten sürekli uyur ama çok fazla tüy döker. Eşim sürekli kediden şikayetçi istemiyorum bu kediyi sürekli o yatak odasına girmesin diye kapıyı kapatmak zorundamıyım ben tiksiniyorum falan diyor. Elimden geldiğince temizliyorum zaten ben evi temiz tutmaya çalışıyorum fakat ne kadar uğraşsamda illaki tüy oluyor. Genelde bu tarz kedi kavgalarını da bayramda çıkarır bayramı zehreder bana. Bir ay önce yine bir kedi tartışması oldu aramızda ve o tartışmada bir şekilde konu başka yerlere kaydı bana "sen bi gerizekalısın,kendine dikkat etmiyorsun duba gibisin dişil enerjin yok" gibi laflar söyledi bende kendisiyle mutsuz olduğumu ve ayrılmak istediğimi söyledim. Üç gün sonra falan özür diledi kırıcı konustuğu için af diledi bir daha bu tarz kelimeler kullanmayacağını söyledi konu kapandı. Bir aydır aramız çok iyiydi fakat bayramın ilk günü yine kedi mevzusu yaptı ve yine o tarz laflar söyledi bana. Kediyle uğraşmaktan kendini geliştirecek bir şey yapmıyorsun kedi olmada kendine ve evine daha çok zaman ayırırsın şu haline bir bak dedi. Aslında halimde bir şey olduğunu düşünmüyorum çünki cinsel hayatımız üç ay önceye kadar çok iyiydi fakat ben onun kaba saba tavırlarından çok fazla kırıldığım için uzaklaştım soğudum diyelim. Hani cinsel hayatımız yerindeyken ben gayet dişil enerjiliydimde onu artık istemez olduğum zamanmı dişil enerjim kayboluyor.
Nazlıyı çok sevdiğimi ve onun gibi sürekli kaba konuşan ve psikolojik şiddet uygulayan bir erkek için bırakamayacağımı söyledim. Zaten tüm gün işteyim çocuğumuz yok Nazlıyı sevmek bana iyi geliyor dedim bilmem kaçıncı defa. Oda bana çocuğumuzun olmaması normal sen daha kendine bakamıyorsun ki dedi. Sanki üç yıldır bana senmi bakıyorsun dedim.
Yani çok uzun yazdım biliyorum fakat konunun özeti şu.
*Eşim evde kedimi istemiyor( bu arada benle beraber geldi barınağa onu sahiplenmek için vaktiyle) fakat bunun tartışmasını yaparken bana psikolojik şiddet uyguluyor şahsımla alakalı saçma sapan konusuyor.
*psikolojik şiddetden kastım mesela 1 ay önce kuzenimin düğününden gelirken bana deniz anası gibisin dedi.
- Bir çocuğumuz yok( olmaması daha mantıklı bende farkındayım) ama o bunun için bana bir çocuğa bakamayacağımı kendime dahi bakamadığımı söylüyor( evin her işini ben yaparım bu arada o elini sürmez)
- eşim sürekli şikayetlenen bir insan ve sırf şikayetlendiği için kendini titiz sanıyor halbuki yediği şeyin çöpünü masada bırakan birisi.
- üç yıldır sürekli sorunlu giden bu evliliğin içinde 80 kilo oldum evlendiğimde 60 kiloydum fakat bana o zamanda hep psikolojik şiddet uygulardı.
*Eşimle bi konu hakkında tartıştığımız da o sözünü söyler ve ben konuşmaya başlayınca eline telefonı alır telefon oynar yüzüme bakmaz benim ve bunu hep yaptı bana göre bu beden dilinde seni önemsemiyorum demek.
Yıldızlı olarak yazdıklarım bende iz eden şeyler. Şuan kötü hissettiğim için eğer karışık yazdıysam diye öyle yıldızladım.
- 2 yıl önce bir çocuk konusu açıldığında bana devam edip etmeyeceğini bilmediğim bir evlilikte ben çocuk istemiyorum dedi.
- Çok mutsuzum şuanda ikimizde boşanma fikrindeyiz fakat kendimi çok garip hissediyorum üzgün gibi korkuyo gibi böyle bir farklı yani. Dşünüyorum mesele sadece Nazlımı diye ama bence mesele o değil.
Şimdi kızım bizden ne istiyorsun diyeceksiniz belki ama onuda bilmiyorum. Dertleşebileceğim bir kız kardeşim ve arkadaş çevrem yok ondan yazdım belkide.
16 aralıkta boşandım kendisinden davayı açtım ve 2 hafta içinde bitti tamamen. 3 ay oldu boşanalı ve iyi ki boşanmışım diyorum. aile yuva eş kavramları çok kıymetli benim için fakat eski eşimde bu değerlere sahip olmadığı için bitmesi benim adıma en hayırlısı oldu.kesinlikle eşiniz iğrenç biri. muhtemelen sevgisiz büyümüş ve karakteri oturmamış. bu laflara katlanmak zorunda değilsiniz ve arada bir siz de onu aşağılayın anladığı dil bu. ve eğer maddi manevi gücünüz varsa böyle birinin yanında 1 dk. geçirmeyin. kedim senden çok daha değerli deyip çıkıp gidin.
çok sevindim daha fazla katlanmamanıza16 aralıkta boşandım kendisinden davayı açtım ve 2 hafta içinde bitti tamamen. 3 ay oldu boşanalı ve iyi ki boşanmışım diyorum. aile yuva eş kavramları çok kıymetli benim için fakat eski eşimde bu değerlere sahip olmadığı için bitmesi benim adıma en hayırlısı oldu.
3 ay önce boşandım birde bana vicdan yaptırmaya kalktı sanki bunca hakareti o yapmamış gibi. Dedi ki evet sen çok üzüldün yıprandın ama bunların karşılığı boşanma olmamalı dedi madem acı çektiğimi biliyodun neden ısrarla öyle davrandın ya diyorum oda benim yanlışım olsun dedi. yani kasıtlı olarak beni üzme hakkını kendinde buluyodu. Boşandığım için çevrem çok mutlu oldu ve eski eşimle yeniden boşluğa düşüpte iletişim kurmamam için ellerinden geleni yaptılar :) Yuva çok kutsal ve güzel birşey eğerki yuvaysa.Nazlı bahane hödüklük şahane onun için. Ayrıca bana deniz anası gibisin diyecek haaaa..... yakardım çırasını. Kendisi Kıvanç Tatlıtuğ mu bari? Size hiçbir saygısı ve sevgisi yok üzgünüm ama öyle. Gram yok hemde. Sürekli hakaret, küçümseme, azarlama, dışlama... vs. varken ondan bırakın çocuk yapmayı insan görmeye tahammül edemez. Benimle böyle arkadaşlarım dahi konuşmaz. Çocuk yapmayın demiycem direk boşanın diyeceğim çünkü bu evliliğin sonu çok çirkin yerlere gider tabi devam ederse.
zaten burda herkes sorun nazlı değil diyordu bende biliyordum öyle olmadığını. boşandıktan 4 gün sonra (eski evimin çatı katına taşınmıştı) bir eşyamı almaya gittiğimde yeni alınmış kadın ev terliği görmüştüm. Hissettiğim ama ispatlayamadığım ne varsa boşandıktan sonra çıktı ortaya. Allaha bugünüm için şükrediyorum yaşım gençken gözüm açıldıçok sevindim daha fazla katlanmamanıza
Terlik nasıl bişeydi?zaten burda herkes sorun nazlı değil diyordu bende biliyordum öyle olmadığını. boşandıktan 4 gün sonra (eski evimin çatı katına taşınmıştı) bir eşyamı almaya gittiğimde yeni alınmış kadın ev terliği görmüştüm. Hissettiğim ama ispatlayamadığım ne varsa boşandıktan sonra çıktı ortaya. Allaha bugünüm için şükrediyorum yaşım gençken gözüm açıldı
Sizi yıpratmaya, üzmeye, hıncını almaya çalışıyor. Belki kendi yetersiz olduğu konular var. Aşağılık kompleksine sahip böyle kendini telafi etmeye çalışıyor. Ayrıca böyle hödük, leş bir insan kediciğe laf etmesin bir zahmet. Keşke burda olsam da sevsem pisiyiMerhabalar. Hepimize hayırlı bayramlar dilerim. Sizlere danışmak istediğim bir konu var ve kıymetli fikirlernizi almak istiyorum.
Ben üç yıldır evliyim ve evliliğimin başından beri eşimle geçimsizliklerimiz var. Bu geçimsizliklerimizin bazılarını zamanla aştık aslında kocamın ilgisizliği bana zaman ayırmaması vs. Fakat bir sorun var ki onu sürekli aşamıyoruz. Benim iki yıldır bir kedim (Nazlı) var çok fazla hareket etmez sakin bir kedi zaten sürekli uyur ama çok fazla tüy döker. Eşim sürekli kediden şikayetçi istemiyorum bu kediyi sürekli o yatak odasına girmesin diye kapıyı kapatmak zorundamıyım ben tiksiniyorum falan diyor. Elimden geldiğince temizliyorum zaten ben evi temiz tutmaya çalışıyorum fakat ne kadar uğraşsamda illaki tüy oluyor. Genelde bu tarz kedi kavgalarını da bayramda çıkarır bayramı zehreder bana. Bir ay önce yine bir kedi tartışması oldu aramızda ve o tartışmada bir şekilde konu başka yerlere kaydı bana "sen bi gerizekalısın,kendine dikkat etmiyorsun duba gibisin dişil enerjin yok" gibi laflar söyledi bende kendisiyle mutsuz olduğumu ve ayrılmak istediğimi söyledim. Üç gün sonra falan özür diledi kırıcı konustuğu için af diledi bir daha bu tarz kelimeler kullanmayacağını söyledi konu kapandı. Bir aydır aramız çok iyiydi fakat bayramın ilk günü yine kedi mevzusu yaptı ve yine o tarz laflar söyledi bana. Kediyle uğraşmaktan kendini geliştirecek bir şey yapmıyorsun kedi olmada kendine ve evine daha çok zaman ayırırsın şu haline bir bak dedi. Aslında halimde bir şey olduğunu düşünmüyorum çünki cinsel hayatımız üç ay önceye kadar çok iyiydi fakat ben onun kaba saba tavırlarından çok fazla kırıldığım için uzaklaştım soğudum diyelim. Hani cinsel hayatımız yerindeyken ben gayet dişil enerjiliydimde onu artık istemez olduğum zamanmı dişil enerjim kayboluyor.
Nazlıyı çok sevdiğimi ve onun gibi sürekli kaba konuşan ve psikolojik şiddet uygulayan bir erkek için bırakamayacağımı söyledim. Zaten tüm gün işteyim çocuğumuz yok Nazlıyı sevmek bana iyi geliyor dedim bilmem kaçıncı defa. Oda bana çocuğumuzun olmaması normal sen daha kendine bakamıyorsun ki dedi. Sanki üç yıldır bana senmi bakıyorsun dedim.
Yani çok uzun yazdım biliyorum fakat konunun özeti şu.
*Eşim evde kedimi istemiyor( bu arada benle beraber geldi barınağa onu sahiplenmek için vaktiyle) fakat bunun tartışmasını yaparken bana psikolojik şiddet uyguluyor şahsımla alakalı saçma sapan konusuyor.
*psikolojik şiddetden kastım mesela 1 ay önce kuzenimin düğününden gelirken bana deniz anası gibisin dedi.
- Bir çocuğumuz yok( olmaması daha mantıklı bende farkındayım) ama o bunun için bana bir çocuğa bakamayacağımı kendime dahi bakamadığımı söylüyor( evin her işini ben yaparım bu arada o elini sürmez)
- eşim sürekli şikayetlenen bir insan ve sırf şikayetlendiği için kendini titiz sanıyor halbuki yediği şeyin çöpünü masada bırakan birisi.
- üç yıldır sürekli sorunlu giden bu evliliğin içinde 80 kilo oldum evlendiğimde 60 kiloydum fakat bana o zamanda hep psikolojik şiddet uygulardı.
*Eşimle bi konu hakkında tartıştığımız da o sözünü söyler ve ben konuşmaya başlayınca eline telefonı alır telefon oynar yüzüme bakmaz benim ve bunu hep yaptı bana göre bu beden dilinde seni önemsemiyorum demek.
Yıldızlı olarak yazdıklarım bende iz eden şeyler. Şuan kötü hissettiğim için eğer karışık yazdıysam diye öyle yıldızladım.
- 2 yıl önce bir çocuk konusu açıldığında bana devam edip etmeyeceğini bilmediğim bir evlilikte ben çocuk istemiyorum dedi.
- Çok mutsuzum şuanda ikimizde boşanma fikrindeyiz fakat kendimi çok garip hissediyorum üzgün gibi korkuyo gibi böyle bir farklı yani. Dşünüyorum mesele sadece Nazlımı diye ama bence mesele o değil.
Şimdi kızım bizden ne istiyorsun diyeceksiniz belki ama onuda bilmiyorum. Dertleşebileceğim bir kız kardeşim ve arkadaş çevrem yok ondan yazdım belkide.
kendisine erkek ev terliği almış lacivert ve 37 numarada bordo çiçekli kadın ev terliği alınmış. ikisininde aynı anda alındığı belliydi. hani ayaklarımız üşümesin diye giyeriz ya onlardandı. hayırdır hemen nerden aklına geldi kadın ev terliği almak dedim öfff yani bunumu sorguluyosun dedi. hayır sorgulamıyorum bu terlik bunca zaman içimde taşıdığım şüphenin aslında gerçek olduğunun ispatı zaten dedim uzatmadım eşyamı aldım çıkdım.Terlik nasıl bişeydi?
kendisine erkek ev terliği almış lacivert ve 37 numarada bordo çiçekli kadın ev terliği alınmış. ikisininde aynı anda alındığı belliydi. hani ayaklarımız üşümesin diye giyeriz ya onlardandı. hayırdır hemen nerden aklına geldi kadın ev terliği almak dedim öfff yani bunumu sorguluyosun dedi. hayır sorgulamıyorum bu terlik bunca zaman içimde taşıdığım şüphenin aslında gerçek olduğunun ispatı zaten dedim uzatmadım eşyamı aldım çıkdım.
aynen aynen bundan dıBu mu?Modafırsat Bordo Buket Kadın Ev Terliği Kışlık Kapalı Yumuşak Rahat Terlik Nakışlı Çeyiz Bohça Terliği Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Modafırsat Bordo Buket Kadın Ev Terliği Kışlık Kapalı Yumuşak Rahat Terlik Nakışlı Çeyiz Bohça Terliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Zevksiz adam.aynen aynen bundan dı
Nene terliği bu. Supheniz yersiz olabiliraynen aynen bundan dı
Dişil enerjiden bahsedene bak.Nene terliği bu. Supheniz yersiz olabilir
Evet terliğin sahibininde kim olduğu kulağıma geldi onu görüncede zevksiz olduğuna daha çok emin oldum tanıdığım biriymişZevksiz adam.
Dişil enerjiden bahsedene bak.Diline vurunca bişey sanıyorsun.
Sizin mesajlarınızı okudum sadece, çok naif ve asil bir his aldım, bu herife fazla gelmişsiniz, taşıyamamış. Lütfen ilişkilerde hümanizmi bırakın, kendinizi iyisine layık görün. Kimseyi adam falan etmeyin, kaldırsın g.tünü kendi adam olsun. Sen yapınca kıymet bilmiyorlar.Evet terliğin sahibininde kim olduğu kulağıma geldi onu görüncede zevksiz olduğuna daha çok emin oldum tanıdığım biriymişama herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim aylar önce açtığım konuya yazdıklarınız sayesinde kendimde daha çok cesaret buldum, ben değerliyim ben özelim ve ben katlanmak zorunda değilim diyebildim
Tanıdığım derken?Arkadaşınız,komşunuz falan mı?vet terliğin sahibininde kim olduğu kulağıma geldi onu görüncede zevksiz olduğuna daha çok emin oldum tanıdığım biriymiş