sen hala geri dönmeyi istemiyorsun değil mi bu adama...
var anam benim herif...
Adam günlerce salonda yattı şimdi barıştı kendi kendine yatağa geldi..
Bende alışmışım tabi yatakta tek rahat rahat yatmaya..
Diyo işte sen böyle uyumuyodun ne oldu üstümde yatıyosun resmen...
Eeeeeeeeee alışkanlık oldu dedim bende...
Rahatsız oldu sülüman....
bizde öyle bi dayı olsa keşke..... ben hamileyken annesi gilin yanında kavga ettik ilk defa bunu yarın bindirin gitsin dedi anneside bana boşver o sinirle söyledi diyo ama mehmete tepki yokkk
bizde öyle bi dayı olsa keşke..... ben hamileyken annesi gilin yanında kavga ettik ilk defa bunu yarın bindirin gitsin dedi anneside bana boşver o sinirle söyledi diyo ama mehmete tepki yokkk
yok nasıl döneyim ne ailesi var ortada ne kendinde somut bi adımmm
ah be kuzum sensın bu dıyemedın mı o kayınvalıdene ben dıorm valla ooohhhh...valla benden kıymetlısı yok...bende bırakıcam ama ısın cıddıyetını bı anlasınlar sen zaten o adamı hıc arama bıle gerek...annesıne burnunu sokturmasın herseye ay cok sınırlendım sana nıe ezdırıosn kı kendını boşanmak ayıp deıl korkma
Boşan dememişler kimseye fazla değer vermiceksin die..kaçan kovalanır hesabı...akandeniz senin durumunda karışıktı..son olarak umursamıyordun kocanı sanırım işe yaramış :)))
tam anlamadın mesajını :) beynimmi çalışmıyo ne.... zaten aramıyorum artık kesinlikle
Valla ilk mesajını okudum sonrasını okumadım da, sen nedne hala annesi seni arayp sorsun seni yanına alsın diye bekliyorsun ki? Dertsiz başına dert mi arıyorsun? Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun. Ha ille de kocam dersen bence tam tersi şart koş. "Sen annenden uzak, hatta başka şehirde ev kur, bağımsız bir işe gir, onlarla alacağımız vereceğimiz kalmasın öyle dönerim sana." de. Bir de kandil diye aramışsın. Delirdin mi ya?
dedim ona şuan başka şehire gidemem adanadayız gel ailemle görüşmesende olur diyoda ya bu komşu silip atasın kendinı daha sık çağıracaklar bizi huzursuz edecekler tabi onlara bi tepki mesafe koysa.....
benimkinin bitti pozları...
Konuştum olmadı...
Bağırdım olmadı....
Tartıştım kavga ettim olmadı...
O zaman gideyim dedim...
Tehdit ettim gideceğimden fln değil..
2 gün sonra kendine geldi biraz...
O arada işleride düzene girdi...
Ne olduysa artık bilmiyorum valla..
Fazla kurcalamadım...
kaynanan demıs ya hanı bunu bindirin otobuse dıe sende ona deseydın kı sensın bu...:::::)
benden sana bı arkadas kardes tavsıyesı ne kayınvalıdene msj at ne kocana kımseyı arama...sen ararsan pişman olduunu sanarlar arama bı oğulları kotu olsun senı ozlesın sonra kayınvalıden oğlu ıcın bak nası gelecek sende hayır gelemem dersın olur bıter sonrada yalvarırlar
hemen hemen aynı seylerı yasamısız senınle ..neden gerı donmek ıstıyorsun?
sana deger vermeyen bır adamın kahrını cekmeye devam etmek ıcın mı
kendıne yazık edersın ne yaparsan yap yaranamazsın boylelerıne
sende cok ıyı bılıyorsun aslında ama kafan karısık suan asla gerı donme asla