Evliliğim bitiyor ve ben vicdanım yüzünden hasta olacağım, size ihtiyacım var.

Boşan dememişler kimseye fazla değer vermiceksin die..kaçan kovalanır hesabı...akandeniz senin durumunda karışıktı..son olarak umursamıyordun kocanı sanırım işe yaramış :)))

bizde öyle bi dayı olsa keşke..... ben hamileyken annesi gilin yanında kavga ettik ilk defa bunu yarın bindirin gitsin dedi anneside bana boşver o sinirle söyledi diyo ama mehmete tepki yokkk

bizde öyle bi dayı olsa keşke..... ben hamileyken annesi gilin yanında kavga ettik ilk defa bunu yarın bindirin gitsin dedi anneside bana boşver o sinirle söyledi diyo ama mehmete tepki yokkk

ah be kuzum sensın bu dıyemedın mı o kayınvalıdene ben dıorm valla ooohhhh...valla benden kıymetlısı yok...bende bırakıcam ama ısın cıddıyetını bı anlasınlar sen zaten o adamı hıc arama bıle gerek...annesıne burnunu sokturmasın herseye ay cok sınırlendım sana nıe ezdırıosn kı kendını boşanmak ayıp deıl korkma

Valla ilk mesajını okudum sonrasını okumadım da, sen nedne hala annesi seni arayp sorsun seni yanına alsın diye bekliyorsun ki? Dertsiz başına dert mi arıyorsun? Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun. Ha ille de kocam dersen bence tam tersi şart koş. "Sen annenden uzak, hatta başka şehirde ev kur, bağımsız bir işe gir, onlarla alacağımız vereceğimiz kalmasın öyle dönerim sana." de. Bir de kandil diye aramışsın. Delirdin mi ya?

hemen hemen aynı seylerı yasamısız senınle ..neden gerı donmek ıstıyorsun?
sana deger vermeyen bır adamın kahrını cekmeye devam etmek ıcın mı
kendıne yazık edersın ne yaparsan yap yaranamazsın boylelerıne
sende cok ıyı bılıyorsun aslında ama kafan karısık suan asla gerı donme asla

ooooohoooooooo banada gitsin dediler...
ne olaylar yaptılar..
ben çektim gittim senin gibi...
sonra bu söylediğim dayısıyla konuştum...
geldiler dayısıyla beni almaya...
özürler diledi annemden eşim...
eğmiş kafayı yere değecek nerdeyse ağlıyo....
herkesi karşısına aldı yine götürdü beni yanında eşim...
tek bir laf ettirmedi o günden sonra...(bu konuda iyidir eşim çok şükür)
iş kocada biter tatlım gerisi hikaye...

aynen bende katılıorm bende bagırdım caırdım bıkere herşeye karısıolar dıe saat kaç gibi sevişelim dedımkayınpederıme sonra eşim de ben bu hale gelınce gıttı hepsının canını okudu ama yınede gorusuo tabı onlarla

canım benim ya... ne işin var boyle bir kocayla ! daha doğrusu koca müsveddesiyle,boyle bi aileyle ne işin var. çoçuğun yokken kaç kurtar kendini derim.

tam anlamadın mesajını :) beynimmi çalışmıyo ne.... zaten aramıyorum artık kesinlikle

Boşan dememişler kimseye fazla değer vermiceksin die..kaçan kovalanır hesabı...akandeniz senin durumunda karışıktı..son olarak umursamıyordun kocanı sanırım işe yaramış :)))

benimkinin bitti pozları...
konuştum olmadı...
bağırdım olmadı....
tartıştım kavga ettim olmadı...
o zaman gideyim dedim...
tehdit ettim gideceğimden fln değil..
2 gün sonra kendine geldi biraz...
o arada işleride düzene girdi...
ne olduysa artık bilmiyorum valla..
fazla kurcalamadım...

dedim ona şuan başka şehire gidemem adanadayız gel ailemle görüşmesende olur diyoda ya bu komşu silip atasın kendinı daha sık çağıracaklar bizi huzursuz edecekler tabi onlara bi tepki mesafe koysa.....

alla alla iyi düzelsin de bulmuş senin gibi fıstığı kıymet bilsin

benden sana bı arkadas kardes tavsıyesı ne kayınvalıdene msj at ne kocana kımseyı arama...sen ararsan pişman olduunu sanarlar arama bı oğulları kotu olsun senı ozlesın sonra kayınvalıden oğlu ıcın bak nası gelecek sende hayır gelemem dersın olur bıter sonrada yalvarırlar

kaynanan demıs ya hanı bunu bindirin otobuse dıe sende ona deseydın kı sensın bu...:::::)

kocam dedi o lafı zatennnnn kaynanam çok ii davranır bana saf ayağına yatıp buna da salak kocam inanıyor çok saf düşünemez annem diyor
ya kadına sürpriz yapıp sana bişi dicem anne ben hamileyim dedim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün dedi eşime söledim şok oldum eşimde o öyle içinde yaşar diyo ama 60 yaşında kadın dip boyasız sokağa çıkmaz opak çorapları soket çorapları ltb in 522 nolu kotunu giyer bilir

ilk geldiğimde 2 ay aramadım eşim eve gitmemiş arabada yatmış divane olmuş gururdan benide aramadı ama anasının umuru değil..... ya kadın tatil derdinde...
biz evliyken eşim kaza yapmıştı bişi olmamıştıda cam kesmişti bi kaç yerini anneme sakın söleme dedi ertesi gün mehmet nie geç geldi dedi annesine mehmete söylemede kaza yapmış dedim yemek hazırlanıyodu üzülmüş gibi yaptı mehmet işten geldi kadında tepki yok insan çaktırmadan sağına soluna bakar neresine ne oldu diye hiçççç tınnnn kadında ona para ver yesin gezsin süslensin... benim peşimemi düşer evladına yanmamış

sadece sevgisi belkide bide başka kadınla işi yoktu tabi bunun garantisi yok ama o kadar kötü şeyden iyi yönlrinide çıkarmaya çalışıyorum aynen canım yaranamıyosun o kadar emeğime noldu ki bundan sonrasını ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…