Evliliğim bitiyor ve ben vicdanım yüzünden hasta olacağım, size ihtiyacım var.

haklısın zaten takılmamın sebebi onlara kayıtsız kalması ilk geldiğim 2 ay hiç görüşmedim ne geldi ne aradı zaten ailesi evlenmezden önce eşimin aylığıyla ev kiralarını falan ödüyomuş aşırı paraya düşkünler çünkü gezip tozmayı yemeyi içmeyi çok sevwerler kaynanam marka dışında almaz ama yoklukta böyleler dönsem bile ailem istemiyor eşimde de bi çaba yok çabalıyorum sanıyor geçen pazar doğum günümdü sadece mesaj attı hiç bir özel günümüz olmadı zaten

Kendi yaşadıklarım olsun etraftan gözlemlediklerim olsun bu acıların aşılamayacağı yönünde. Ailen arkanda sana sahip çıkmışken ve ortada bir çocukta yokken vazgeç bence ondan.
Her zaman bu yaşananlar aklınızda olacak her kavgada yine su üstüne çıkacak. Neden üzüntü üzerine mutluluk kurmaya çalışıyorsun ki?
Emin ol şimdi zor olsada bir sure sonra baska biri ile baska bir hayat kurma şansı cıkacak karsına. Sıfırdan temiz bir sayfa bu kirli sayfayı temizlemekten kolay olur. Demesi kolay diyebilirsin ama emin ol cok sıkıntı ceken yakınım oldu ve sonuc hep aynı. Tekrar denemekle yada bir bebekle duzelmiyor evlilik. Aksine kadın çaresizleşiyor sadece. Erkek için kapıyı göstermek 5 çocuk olsada kolay ama kadın için çıkıp gitmek mümkün değil. Bence ilk gunler yasanmışlık azken tartısmalarınızı hatırla ne kadar kotu seyler soylendigini ve bundan sonra onlara neler eklenecegini düşün. İnanclı birisin inancını yitirme önüne bak geriden hayır gelmez.

kardeşim teşekkür ederim bana gerçekten moral oldunuz suçluluk duygusundan kurtardınız allahım bana gücenmesin haksızlık etmeyeyim diye kendim mahfoluyorum allah hepinizden razı olsun haklısın barışmak için çırpınırken bile konular açılıyor silemiyoruz kapatamıyoruz ailem hep arkamda destek babamlar zaten artık onunla olmamı istemiyor evlilik olduğu için direniyorum pişman olmak istemiyorum beni düşündüren tek şey bunlardı unutamam sanmam halbu ki unutulmayacak ne yaşadımki..

Ben olurken bile işin içimden çıkamadım ki sen birebir yaşamışsin... Aslında çok karışık gözükse bile tek bi çözüm var dua edip hayırlısını istemek... Kendi fikrimi söylecek olursam ne o eşten ne de ailesinden hayır gelmez... Başta eşinin ailesi tutumsuz ve çok rahatlar gamsız kedersiz umursamaz... Böyle bir ailenin çocuğundan ne beklersin..? Öyle bir ailede yetişen bir çocuk ne kadar sağlıklı olabilir... Seni seven sana değer veren biriyle daha mutlu olursun böyle bir ömür boyu ezilirsin...! Hep kaybedersin... Vicdanın rahat olsun bu ayrılık için eşin o kadar çok zemin hazırlamış ki senin hiç bi suçun yokken boşuna vicdan azabı çekme... Bol bol dua et rabbimden hayırlısını iste inşallah hayırlısıyla güzel bi sonuca varırsın... Unutma her kışın sonunda bahar her gecenin sonunda sabah vardır sadece biraz sabır..!

Canım neyin vicdanını yapiyorSun daha anlamış değilim. Karşındakiler esas vicdansiz olanlar... Ne o adamdan koca olur, ne de donersen o yuvadan sana hayır gelir. Üstelik adam hala gayet rahat, kapında köpek olması gereken yerde bu ne gamsizliktir! Eğer sen bu adama donersen daha da çok cekerSin bence.

NoT: noktalama isaretleRini kullanalım lütfen, inanın yazdiklaRinizi okumak çok yorUcu oldu.

hala gıtmeyı dusunuyorsun tebrık ederım esının yaptıklarından degılde senın gıtmek ısteyısınden sınırlendım kardesım olsaydın eger sana yapacaklarım kesın dı ama degılsın sukur
daha annemı ezıp gectın dıyor alahım sabır ver

yorumları okuycak kadar sakın kalamadım bence sen ınat etmıssın aılesıne karsı kendını ıspatlamak ıstıyorsun hırs olmus sende bu oyle geldı bana ama bu adam sana kaynana karsısında haklı cıkma fırsatı vermez baksana bızım borcumuz dıyor sen karısıyorsun dıyor sen ıse ıkı oda dusun offff

esın sana ıkı oda ev tutar ıkı kanepe alır sende bı ıse gırersın 34 mılyar borcu kocanın askı ıle calısıp odersın kaynananda gorumcenlerle senın odedıgın kredı ıle tatıl yaparlar

Bu Evlilikten Ne Köy Olur Ne Kasaba
O Adamdan Ne Koca Olur Nede Baba

Bu evlilik başlamadan bitmiş, zorla güzellik olmaz. Kendini ezdirme bırak gitsin..Araları okuyamadım, halen hamilemi sin bilemiyorum ama, çocuk doğurman hiç birşey değiştirmez, buna umut bağlama kendin üzülürsün

ya rabbim kaç yaşındasınız siz
neden bunları yaşamakta ısrar ediyorsunuz
hayat bu değil

bi de o kuru ekmek var ya yenmiyor öle o
deyim o sadece
o karnındakine bunu mu reva gördün de kuru ekmek yedireceksin
yazık vallahi yazık

kızacağım ama...

eşine, kayınvalidene değil sadece ve sadece konu sahibine kızıyorum.

mazoşist misiniz? acı çekmekten mi hoşlanıyorsunuz?

geri dönseniz bundan daha iyi bir sonuç mu elde edeceğinizi umuyorsunuz?

hayal kurmayın. hayat pembe dizi değil. siz, eşinizi ve ailesini yaşayarak öğrenmişsiniz.
artık bile bile lades demeye ne gerek var?

bir arkadaş yazmıştı, eşinizden ne koca ne baba olur.

Allah kıymet bilen kişilerle karşılaştırsın.

şanslısınız... çünkü arkanızda evel Allah sonra aileniz var. bence bunun için sürekli şükür etmelisiniz.

sorumluluk almak istemeyen erkekler lütfen evlenmeyin.

sana ne kadar cok katiliyorum canim bir benzeri benim basima geldi ve suan ailemin yaninda yasiyorum

Boşanmış bir ailenin çocugu olarak inan keşke daha önce boşansalardı derim hep. Annem hep bir umut ve caresizlikle duzelir diye bekledi, cocuklarım buyusun dedi ama inan 20sinde ne yaptıysa 45inde de onu yaptı babam ve sonunda boşandılar. Çok acı birsey ama inan o bebegin dogmaması yaralı buyumesinden daha hayırlıymış. Her erkek cocuk ister ama baba olmayı hepsi haketmiyor. Etrafımdaki bircok kişi gibi bir umut barışıp bebek isteyeceksin ama inan birsey değişmeyecek. Bebekle dahada caresiz olacaksın ne yazık ki. Kesin olarak soyleyebilceğim birseyde bir erkek el kadırdı ise yada kovdu ise yeminler etsede herzaman buna devam ediyor çünkü kendindeki o güçten vazgecmiyor. Seni okadarlık evlilikte kovan kişi emin ol yine kovacak ve sen ne dersen de orası ikinizin evi olmayacak hiçbir zaman. Senin olmayan bir ev için çabalama bırak yıkılsın mubarek gunlerde önüne bakmaya çalış sadece.

güzelim sen bırak bu kocayı bir an bile düşünme bak sana sahip çakın bir ailen var kal onların yanında yarın çocuğun olursa hiç bırakamazsın ne dayağın kalır ne de hakaretin bırak neden kendini ezdiriyorsun kendine güven

bana zaman ayırdınız çok teşekkür ederim zaten babam kesinlikle istemiyor güvenmiyor adanaya yollamam diyor ailesi 4 ayda 1 kere bile aramadı bide yemek kültürünü sofra kültürünü onun annesinden öğreneceğime ben onlara öğrettim hiç bir ışık yok kendiside ailesinin bu umursamazlını görüpte tepki vermiyor ben herşeye sil baştan başlamaya çalışacağım hiç bu kadar değersiz hissettirmemişti kimse çok koyuyor böyle olması allaha çok sığındım kalbimi bozmuyorum telefon numaranı değiştir diyor herkez bidaha muhatap olma konuştukça kahroluyosun diyor zaten mahkemeye vermiştim inşallah tek celsede biter seviyorum ama kendimi yakmak istemiyorum biran önce bitsin sonucunu bileyim istiyorum

okumadığım bazı yorumlar vardı gerçektenen kuru ekmekte yedim bu deyim değil ve çocuğumu kabettim 2 aylıkken karnımda kalbi durdu.... tabiki acı çekmek istemiyorum sadece evliliğimin bu kadar çabuk bitmesini kabullenemiyorum çok hayallerim vardı çünkü bu yüzden kahroluyorum hayallerim yıkıldı çok ümitli istekli hevesliydim herşeyin değerini bildim ama olmadı işte.

Hayırlısı buymuş demek ki senin için.. Hayallerin yıkıldı olarak görme bu durumu. Allah eşinin yüzünü sana geç göstermedi en azından, şükretmek lazım. Çocuğun olsaydı daha zor karar alırdın. Yaşın da genç sanırım, çabuk da unutursun. Üzülme bence, aksine bu adamdan ve ailesinden bir an önce kurtulacağın için,, arkanda ailen durduğu için sevin ve şükret.

tabiki hayırlısı herşeyin... allahtan kötüsü gelmez. ben bu kadar iyi olan adam nasıl böyle olur diye inanamıyorum. yani ailesinin bana karşı evliliğine karşı ilgisizliğini görmeyecek kadar kör olamaz onları görüpte tepki almaması bize bakması gerekir ama yok

konu sahibi arkadaşım, yazdıklarına göre senin kusurun yok..bu yüzden vicdanını rahatsız edecek birşeyde yok...
kavgamızda keşke ailemi aramasaydım sabretseydim gibi birşey yazmışsın ama buda doğru değil..hata o kavgada senin anneni araman değil, eşinin sana defol git demesi...bu lafı duyduktan sonra tabiyki aileni arıcaksın..

yazdıklarının hepsini okudum ufak tefek şeyler dışında hiç kusur görmedim sende..asıl hatalı eşin ve ailesi..bir erkek bukadar onursuz kişiliksiz olamaz yaa...baban paşa paşa getirecekte ne demek...nekadar emin kendisinden ve senin ona döneceğinden..bu ne rahatlık...
onu çok sevdiğini ve onsuz yaşayamayacığın hissinide bir şekilde vermişsin ona..

sil at arkadaşın onu ve ailesini..sil ve arkana bile bakma..ailenin , senin evliliğin hakkındaki düşüncelerini ve söylediklerini onaylıyorum..haklılar..o aile ve o eş senin sonun olur...

hemen hatta şimdi eşini ara...BUNDAN SONRA SENİNLE HİÇBİRŞEKİLDE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM..BENİM ARTIK DÖNÜŞÜ OLMAMAK ÜZERE BİTMİŞTİR..EV FİLAN TUTMA..AİLESİ VE EŞİ ARASINDA DENGE SAĞLAYAMAYAN BİR ERKEK BENİM DEĞİL KOCAM HİÇBİRŞEYİM OLAMAZ..BAŞKA BİR ERKEKLE EVLENSEYDİM HAYATIM DAHA GÜZEL OLURDU..SEÇİMİM YANLIŞ OLDU...BUNDAN SONRAKİ HAYATIMI SENSİZ YAŞAMAK İSTİYORUM..HATAYDIN BENİM İÇİN YAŞANDI VE BİTTİ..

AYNEN BUNLARI SÖYLE..AYNEN....KİMSE KENDİSİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMASIN..O KUMAŞA BİR GÜN BİRİ MAKASI VURUVERİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…