Evliliğim bitiyor ve ben vicdanım yüzünden hasta olacağım, size ihtiyacım var.

Bende geçen sene aynı şeyleri yaşadım:KK43:((( benm eşimde ailesine beni ezdirdi ama sabahın 4 de beni almaya geldide okadar pişmanım ki tekrar denediğime ...sakın sakın geri gitme herşey düzelsede eğer kalp kırıldıysa işte o geçmiyor ben şahsen barıştığıma çok pişmanım. Seninde ailen destek daha gençsin ne kısmetlerin çıkar. Bi ewliliği bitirmek kolay değil belki ama bi ömürü bitirmekten daha iyidir .... Ben çooook pişmanım sende benm gibi olma :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kardeşim benim sağol ayırdığın zaman için duyguların için.... zaten en son 2 hafta önce konuştuk artık bu ailene bana saygı duyur tepkini koy mesafeni koy bizi toparla onlar değil benim senin ailen herkez kendi evinde mutlu biz çekiyoruz dedim ben aileme mesafe koyamam dedi hep sen haklısın biz haksızız dimi dedi ben sen hala beni kendinden ayrı tut sen o BİZ'lerle kal dedim bu devran dönecek deyip kapattım ondan sonra 2 gün beni hiç ddurmadan bin kere aradı lafı yiyemediği için keşke düzeltmek için olsa bende bunu bildiğimden açmadım bida ha da aramadı zaten. hiç görüşmüyorum o günden beri.

Bende geçen sene aynı şeyleri yaşadım:KK43:((( benm eşimde ailesine beni ezdirdi ama sabahın 4 de beni almaya geldide okadar pişmanım ki tekrar denediğime ...sakın sakın geri gitme herşey düzelsede eğer kalp kırıldıysa işte o geçmiyor ben şahsen barıştığıma çok pişmanım. Seninde ailen destek daha gençsin ne kısmetlerin çıkar. Bi ewliliği bitirmek kolay değil belki ama bi ömürü bitirmekten daha iyidir .... Ben çooook pişmanım sende benm gibi olma :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kız bnde dun kocamı kovdum evden eşyalarını alıp gidebilirsin dedim:KK52::KK52::KK52::KK52:ailesi yuzunden

kız bnde dun kocamı kovdum evden eşyalarını alıp gidebilirsin dedim:KK52::KK52::KK52::KK52:ailesi yuzunden

kızlar sıze bısı dıım mı sız sız olun sakın evınızı terk etmeyın...gidecek biri varsa bırakın onlar gıtsın bı kadına ana evıne donmek zor gelır cunku kovun gıtsınler :KK52::KK52::KK52::KK52:

valla mı oğğğğ iyi yapmışsın.... Valla şimdiki aklım olsa asla ve asla dönmezdim ben nekdarda salakmışım yawwww....
Anam adam benden güzel değil benden akıllıda değil ben nekadarda ona kıymet vermişim diyorum.ona kıymet verirken kendi değerimden olmuşum...bütün erkeklere ölümmm :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

MEDNE.... çok üzüldüm arkadaşım sanada hep dua edeceğim bende pişman olmak istemiyorum sanki sadece onun elini tutabilecekmişim başkasının teninini elini düşününce midem bulanıyor şuan duygusal olarak kopaamıyorum ben yoksa bu yapılanları hazmedecek kadar gurursuz değilimde işte seviyorum ilk onla herşeyi yaşayıca son olsun istiyorsun başkasıyla bişey hayal edemem ya bu deli ediyor insanı ona öyle alışmışım..

MEDNE.... çok üzüldüm arkadaşım sanada hep dua edeceğim bende pişman olmak istemiyorum sanki sadece onun elini tutabilecekmişim başkasının teninini elini düşününce midem bulanıyor şuan duygusal olarak kopaamıyorum ben yoksa bu yapılanları hazmedecek kadar gurursuz değilimde işte seviyorum ilk onla herşeyi yaşayıca son olsun istiyorsun başkasıyla bişey hayal edemem ya bu deli ediyor insanı ona öyle alışmışım..

canım bunları yasayan ılk sen deılsın hepımız yasıorz ama sakın boyun egme ben ole yapıorm he ayrılacaksada benden buyursun ayrılsın umrum olmaz sen kıymet verme kendıne kıymet ver...senın deger verdıını anlayınca tepene cıkmaya calısıolar cunku hıcccc uzulme canım

medne.... çok üzüldüm arkadaşım sanada hep dua edeceğim bende pişman olmak istemiyorum sanki sadece onun elini tutabilecekmişim başkasının teninini elini düşününce midem bulanıyor şuan duygusal olarak kopaamıyorum ben yoksa bu yapılanları hazmedecek kadar gurursuz değilimde işte seviyorum ilk onla herşeyi yaşayıca son olsun istiyorsun başkasıyla bişey hayal edemem ya bu deli ediyor insanı ona öyle alışmışım..

canım elbette bunları düşünmen su dönemde çok ama çok normal.. Biraz zamana bırak.. Inan ewine gitsende artık onu eskisi gibi sevmediğini anlıyacaksın..zaman herşeyin ilacı sonra şimdi bukadar üzüldüğüne yanacaksın... Benimki şimdi yine gitsede kurtulsam diyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:
Ama nerdeeeee benden başka kimsesinin olmadığını iyi biliyor artık...

allahta sizleri güldürsün ya valla iyiliğinizi versin... ya onu düşünemedim ben ilk başta ama işte ben kalsam napacam adanaya gelin gitmişim kimsem yok napimmm

valla mı oğğğğ iyi yapmışsın.... Valla şimdiki aklım olsa asla ve asla dönmezdim ben nekdarda salakmışım yawwww....
Anam adam benden güzel değil benden akıllıda değil ben nekadarda ona kıymet vermişim diyorum.ona kıymet verirken kendi değerimden olmuşum...bütün erkeklere ölümmm :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

valla vermıcen kıymet ıyı olmucan bu zamanda o zaman senden ıısı olmaz bende basta ole yaptım...ama baktım uzulen ben oluorm artık dun gözden cıkardım ben niye gıdecekmısım o ev benım duzenım benım emegım...kovdum sora...gitmedi dün kanepede uyudu bakalım bugunde gıtmezse yne kovcam:KK52::KK52::KK52:

allahta sizleri güldürsün ya valla iyiliğinizi versin... ya onu düşünemedim ben ilk başta ama işte ben kalsam napacam adanaya gelin gitmişim kimsem yok napimmm

kuzum sen gıtme zaten evın orası senın kocanı kov begenmıosan defol de gıtsınnnn:KK52::KK52::KK52:

ayyy allahım allah iiyilini versin ne diym adamdan bizim öcümüzüde alır gibisin... ben salağım işte kanepede yatsa acırım hemen çağırırım oyy oyyy değişmem gerek...

ya çok alakasız ama şu smile leri nasıl yapıosunuz bende gülmek istiorum yapamıorum öle :)

kızlar sıze bısı dıım mı sız sız olun sakın evınızı terk etmeyın...gidecek biri varsa bırakın onlar gıtsın bı kadına ana evıne donmek zor gelır cunku kovun gıtsınler :KK52::KK52::KK52::KK52:

bencede kovmak güzelde ev eşimin babasından kalma ablasının kızkardeşininde hakkı var...
vay ben nerelere gidem...:KK4:

valla ya gül gibi evim dağıldı işte işten geçti kurnnazlık yapamadım duygusala bağladım gurur yapıp gittim tek te gitmeden evde babamı bekledim gelip diye çünkü kendi kavgadan sora gece 2 de çekti gitti

valla vermıcen kıymet ıyı olmucan bu zamanda o zaman senden ıısı olmaz bende basta ole yaptım...ama baktım uzulen ben oluorm artık dun gözden cıkardım ben niye gıdecekmısım o ev benım duzenım benım emegım...kovdum sora...gitmedi dün kanepede uyudu bakalım bugunde gıtmezse yne kovcam:KK52::KK52::KK52:

manyak :KK52::KK52::KK52::KK52:
Bizimkide nerdeyse 1 haftadır kanepede uyuyor bende oooohhhh sereserpe yatağımda yatıyomm... Anam acaba benim koca gibi kibirli ve gururlu biri varmıdır hayatta... Hep benden bekliyor barışmayı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ama akşam dedim daha çok beklersin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Yeter kendimi ezdirdiğim :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

valla ya gül gibi evim dağıldı işte işten geçti kurnnazlık yapamadım duygusala bağladım gurur yapıp gittim tek te gitmeden evde babamı bekledim gelip diye çünkü kendi kavgadan sora gece 2 de çekti gitti

sen hala geri dönmeyi istemiyorsun değil mi bu adama...

sen hala geri dönmeyi istemiyorsun değil mi bu adama...

manyak :KK52::KK52::KK52::KK52:
Bizimkide nerdeyse 1 haftadır kanepede uyuyor bende oooohhhh sereserpe yatağımda yatıyomm... Anam acaba benim koca gibi kibirli ve gururlu biri varmıdır hayatta... Hep benden bekliyor barışmayı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ama akşam dedim daha çok beklersin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Yeter kendimi ezdirdiğim :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

var anam benim herif...
adam günlerce salonda yattı şimdi barıştı kendi kendine yatağa geldi..
bende alışmışım tabi yatakta tek rahat rahat yatmaya..
diyo işte sen böyle uyumuyodun ne oldu üstümde yatıyosun resmen...
eeeeeeeeee alışkanlık oldu dedim bende...
rahatsız oldu sülüman....

AKANDENİZ... ya zaten şu milletin payı olan varlıktan nefret ediyorum sen idare et bari kovma kocandan önce onlar konuşur çünkü :)

AKANDENİZ... ya zaten şu milletin payı olan varlıktan nefret ediyorum sen idare et bari kovma kocandan önce onlar konuşur çünkü :)

ama dayısına söyledim bunu bikaçkere evden kovmuştu beni...
dayısı dedi ki..
o artık bizim kızımız gidecek biri varsa o da sensin dedi..
10 numara adam şu dayı...
hastasıyım...

Son düzenleme:
X