Evliliğim bitiyor ve ben vicdanım yüzünden hasta olacağım, size ihtiyacım var.

yok ya keşke benimkide görse deseki lan evet sen boyleyken onlar tatil derdinde bunlar bizim iyiliğimizi istese böyle yaparlarmı bu aptalmı işinemi gelmiyo anlasammm

Somut adım olsa, "gel gidelim" deseler gidecek misin? Yapma ne olur. Bu kadar değersiz misin?

işte bundan emin olmadığım için geri dönemem tabiki çünkü o güveni eşim vermedi ve ailesi sanki hiç gelinleri olmamışım gibiler komşuya bile bu kadar sessiz davranılmaz ben gitsemde hiç bunları unitmicam ve her kavgada önümüze gelicek biz nasıl aşabiliriz ki bunları bana yapılan haksızlığa ailesi bile olsa tepki verecek kadar sevdi sanmıştım sadece.

yok ya keşke benimkide görse deseki lan evet sen boyleyken onlar tatil derdinde bunlar bizim iyiliğimizi istese böyle yaparlarmı bu aptalmı işinemi gelmiyo anlasammm

ayol yok mu hiç aklı başında bi büyüğü..
sözü geçen fln..
amcası dayısı dıdısı...
her ailede vardır yani....
eşimin dayısıyla konuşmaya gittim adamın ilk söylediği cümle şuydu;
"deniz sen anlatmaya başlamadan ben söyliyeyim ben bu tür durumlarda her zaman kızın tarafında olurum sen bizim gelinimizde olsan bu böyle..."
ben anlattım anlattım..
eşimi aradı...sadece " hernerdeysen yarım saatin var buraya geleceksin" dedi..
1 saat sonra serdi ayaklarımızın altına kocamı...

Son düzenleme:
babasının hiç bir akrabasıyla konuşmuyorlar annesinde oyle bi dayısı var onuda o kadar arardım ki bana derdi yeğenlerim senin tırnağın olamaz diye hiç aramadı eşimde kavga sırasında benim telefonu kırdığı için kimsenin nosu yok bende tek bir kişi aramadı araya girmedi kendisine sordum ailen bana ölüyodu şimdi hiç mi kimse aramak istemiyor dedim bizde kimse karışmaz bizim adette örfte bu yok dedi bende bunun adeti örfümü var hiçmi hatırım yok bi büyüğünü al gel dedim kimse karışamazmış bide adet farkı işlerine geldiği gibi adana antep arası ne fark olabilir zaten kendilerininde akraba ilişkileri fazla yok düğünüm antepte oldu adanadan 2 masa geldi salonu bizim taraf doldurdu 250 kişi falan bide bana diyoki ben adanada yapsam daha kalabalık olurdu diyo yapsaydın dedim siz dediniz antepte olsun siz kalabalıksınız dediniz burda oldu dedim ben istanbulda yaşıordumda sülalem antepte olduğu için ya adanada ya burda olacaktı kendide ben kimseyi karıştırmam diyordu ailemde ilk başlarda annesiyle konuştu işte annem dediki nazmiye hanım bu çocuklar bu raddeye gelmiş bbiz büyük olarak ikisinide alalım halledelim dedi o da anneme yok fatoş hanım mehmet bize karıştırmıyor bizim iki lafımızlamı düzelecek bitmişse bitmiştir dedi annemde bidaha muhatap olmadı yani onların parası kesilmişti benim gitmem işlerine geldi

Onlar sadece sana değil herkese yaparlar bunu. Tekrar gelin alsalar ona da böyle davranırlar. Kocan da ailesi de narsist. Sakın dönme, dönersen hayatın biter. Seni aramamaları daha iyi. Şu an vicdan azabı yaşaman normal, çünkü hep seni suçlu hissettirdiler ve sen de suçlu olduğuna inandın içten içe. Sana değer verecek nice insanlar çıkar karşına, ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum, sakın dönmeyi aklının ucundan bile geçirme.

11 senelik konu ama

Olmus 10 yil hatta daha fazla.
Neden bu kadar eski bir konu hortlatiliyor anlamiyorum.

Bosanacagi varsa bosanmistir, ustune belki evlenmistir bile...

Çok uzun oldu. Ya saygısızlıkları ilk günden belliymiş aslında. Size verdikleri değer de..... Öyle bir aile içine girerek hata yapmışsınız aslında.... Üzüldüm.

Bu adamla olmaz. Kendinize kıymet verin. Bir mesleğiniz yoksa bir işe başlayın biraz gözünüz açılsın çevreniz genişlesin size iyi gelir. Boşanmış üyeler size deneyimlerini anlatır.
Size de ders olsun evlilik başından itibaren dandik ilerlerken hemen çocuk yapmışsınız. Şimdi çocuğunuz olsaydı çocuğum var ayrılamam derdiniz

Bu hengamede jamile oldugunuzu ıgrenince sevindiniz mi cidden. Evde yiyecek yemek yok ne derdindesiniz

Kafayı mı yedin sen hala ne vicdan azabı Allah aşkına ya
Kurtuldum diye kurban kes en iyisi sen

canim ben senin esine geri donmeni istedgini anladim bu durumdan.ama ailesinden uzak olsun istuyosun.fakat eşin seni gercekten istemiyor ve sevmiyor.bende evliyim sevgi nasil birseydir biliyorum.etrafimdada benm gibi guzel evlilikleri olan arkadaslarim var bizler seviliyoruz.ama o denyo kocan seni sevmiyor lutfen sorgulama o aileyi.pislik onlar bulasma.tehlikeliler yakin zamnda gosterirler kendilerini.ailenle kal boşan hamile felan sakın kalma hele surunursun bunu yapma kendine .cidden canim uzuldum adina.Allah yardimcin olsun

Eşin hem sorumsuz hem de beş parasız züğürt böyle biri için vicdan azabı çekmeyin.

Bu adamla neden evlisin baban sahip çıkıp alip goturmus delimisin dönmek istiyosun kac yasi dasiniz hanimefendi 14 yaşında falan mi birakin ya

kolay kolay asla boşan demem kimseye ama çocuk yokken boşa sonra ilerde çok pişman olursun ulan hem paran yok hem anacılık yapıyon bide erkeklik yapıyon bi çakçam bide yer çarpıcak ya kardeşim bırak allah aşkına ne vicdanı bırak at bu adamı düzelir sanma sakın yazık edersin kendine

Seni bidaha alırsa inadından alıcak ve emin ol götürür ailesinin yanına orda yaşatır sakın dönme ortada sevgi saygı hiçbişi yok sen niye vicdan azabı çekesin ki? O çeksin ilk günden beri seni sülalesinin peşine sürmüş ev geçindirmekte gözü yok babalık bile heyecanlandırmamış lütfen kendi kıymetini bil değer görmediğin biyere dönüpte hayatını karartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…